נסיון לשעשועון

yonix88

New member
נסיון לשעשועון

ככה - נראה לי שזה יהיה נחמד וראוי לשבת, לחלוק (אני בטוח שזה כבר נעשה בעבר) ולהעשיר אחד את השני בדעות חשובות. אז חשבתי להתחיל בסבב הסרט-הספר-השיר הטוב ביותר בהקשר אהבה ורומנטיקה, כשמי שמגיב כותב את הסרט הנבחר, הספר הנבחר והשיר הנבחר בעיניו, עם הסבר קצר למה שהביא אותו לבחור בכך. תזרמו?

yonix88

New member
דוגמא

סרט: שמש נצחית בראש צלול. סרט אהבה מרגש, מצחיק, שורף ואמיתי. נוגע במקומות כל כך אמיתיים בדרך שנונה. כל כך הרבה סיטואציות אמיתיות ממש, ואתה מקבל נקודת מבט לא צפויה על עצמך מצפייה בו. ויותר מכל, הסרט מביא דעה סמויה (לפי פרשנותי) שמה שאמור לקרות קורה, גם אם נברח ממנו, משהו בנו יחזור אל הנקודה ההיא, הנכונה. ספר: אהבה בימי כולרה. אין גבול לכמה שאפשר לכתוב אבל בגדול ושטחי - מישהו שמאוהב חמישים ושלוש שנה באותה אישה ובסוף משיג אותה. טירוף. שיר: הראל מויאל - ואז תבואי. כי אני מקווה שהוא נכון
.

הסרט - אני יותר חובבת פעולה קומי, אבל אם כבר אז "סיפור אהבה". עצוב, מרגש, אני לא צופה בו בגלל הסיבות האלה, אבל אני חובבת מושבעת של אהבה נגד כל הסיכויים, וזה בהחלט זה. הספר - "אנקת גבהים", סיפור אהבה מדהים ונצחי, שאני פשוט אף פעם לא מתעייפת ממנו. השיר - The Miracle of love - eurythmics השיר שאני הכי אוהבת בכל הזמנים.
שבת שלום :)

Megie

New member

אהמ אהמ.. טוב
סרט- זה סרט ישן אבל מדהים ומרגש ברמות שעדיין לא יצא לי לראות "רוח רפאים" עם פטריק סוויזי ודמי מור.. סרט פשוט מדהים! ספר-"אשתו של הנוסע בזמן" ספר מרגש, מיוחד, מפתיע.. הוא לא מהספרים השגרתיים שאני קוראת בד"כ..ולרוב אני קוראת מתח, פה יש עלילה ייחודית, מאוד מומלץ!!
שיר- "כמה עוד אפשר" של הראל סקעת.. כשאני אוהבת, הרגש כ"כ חזק שאפילו המילה "אהבה" מרגישה לי קצת ריקנית ולא מאפיינת..והשיר הזה, פשוט מסביר את מה שאני מרגישה-בצורה מדוייקת..
לילה מדהים..

EastGirl83

New member
ראיתי את הסרט...

לא ידעתי שיש ספר.... מבחינת הסרט, אני מאוד אהבתי... וגם היה עצוב.... בהחלט מומלץ! אני אחשוב על התשובות שלי ואחזור...

Megie

New member
וואו.. שונה לגמרי!!

החוויה שונה בשניהם, אבל אחרי שרואים את הסרט, קצת נאבד האפקט של בלקרוא, לי אישית קשה לקרוא משהו שראיתי את הסרט שלו קודם (ההיפך לא מפריע לי כלומר אפילו מומלץ בעיני) אבל דווקא הרבה אחרים מצליחים בכל זאת..מה שכן, גם הספר וגם הסרט מומלצים מאוד!
ואני עדיין מחכה לתשובות שלך!

נסיה 5

New member
עונה

סרט הכי יפה בעיני: לחלום אותך, נונטינג היל, רוחות של תשוקה, שוקולד, חלף עם הרוח... אין לי אחד
יש לי המון!
כמו מגי "אשתו של הנוסע בזמן" מ-ע-ו-ל-ה וכל הטרילוגיה של פאולינס סיימונס במיוחד הראשון פרש הברונזה!
היא,

yonix88

New member
וואו אילו תשובות! תודה רבה לכן בנות, יש לכן

טעם מצוין. עכשיו אני ללא ספק מתכוון לקרוא את "אשתו של הנוסע בזמן" ו"אנקת גבהים". מעניין אותי לראות את הסרט "רוח רפאים", ומאוד אהבתי את כל הסרטים שנסי(כ)ה כתבה. אגב, בין הפותרים נכונה יוגרל אחי הקטן העומד לידי ברגעים אלו.

ניסיון יפה

ספר: "אבק כוכבים" של ניל גיימן, אחד הספרים האהובים עלי. שיר: love של ג'ון לנון סרט: אני עדיין צריך לחשוב על זה (זה לא ממש הז'אנר האהוב עלי) ,נראה לי שאני הכי אוהב את "מארלי ואני"
.

נכון

יש שם שני סיפורים במקביל, האחד זה כאמור הכלב וברקע יש את הסיפור של המשפחה עצמה

למעלה