נסיון לפיק
(חלק ראשון) - לפי ההוראות בפורום פאנפיקים שם: (חסר שם בינתיים) פאנדום: הארי פוטר שיפ: סיריוס/ סוורוס- (אולי חד צדדי, עוד לא החלטתי
) טיזר: ג'יימס רכן עד שכמעט נגע בפניו של סוורוס. "אם אתה חושב שזה מעליב אותי, הו, כמה שאתה טועה!" צחק. "אבל אנחנו עדיין צריכים לחשוב מה לעשות איתך." אמר סיריוס בלק. סוורוס חייך. "עוד מעט כבר לא תצטרכו לחשוב מה לעשות איתי." אמר בקול מאיים. "החברה שלכם מגיעה." דירוג: G אורך: ארוך (עוד לא גמור) נתחיל... "הי, פוץ!" סוורוס סנייפ המשיך בדרכו לאורך המסדרון כלא שומע. הוא ידע מיד למי שייך הקול המלגלג. "אני לא חושב שהוא אוהב שקוראים לו ככה." אמר קול אחר ומוכר מאחורי גבו של סוורוס. "סליחה, שכחתי, הוא אוהב את השם המלא. הי, פוץ מסריח ושמנוני!" שני קולות צחקו מאחוריו, הוא המשיך ללכת, אך תפס בשרביטו בכוח. יד נכרכה סביב צווארו ואילצה אותו לעצור, בעוד יד נוספת תפסה בידו האוחזת בשרביט וסובבה אותה מאחורי גבו, כך שהיה צריך להתכופף ולהפיל את השרביט. "תראו תראו מה הוא מחזיק שם! ...או כבר לא מחזיק...!" הקולות שוב צחקו בלגלוג. "תוריד ממני ת'ידיים שלך, פוטר." אמר סוורוס בקור. "טעות." לחש קול אחר מוכר באוזנו. סוורוס התכווץ וניסה להשתחרר, אך הידיים תפסו אותו חזק מדי. "הוא מנסה להשתחרר. מה אתה אומר, ג'יימס? שיתוק יעזור?" ג'יימס פוטר עמד עכשיו מול פניו של סנייפ כשחיוך מלגלג על פניו. "אני לא בטוח... אולי עדיף פשוט לקחת אותו ליער האסור ולהשאיר אותו שם." סוורוס החוויר מעט, אבל לא ממש ראו זאת על עורו הלבן ממילא. "אז מה, בלק, אני מבין שזה שאתה אליל הבנות לא ממש מספיק לך, הא?" "נכון, זה לא מספיק לנו, סבר- מאוס." ענה ג'יימס מוכנית. "ואתה, פוטר, מה יגידו אם ידעו שאתה מקנא? מקנא בחבר הכי טוב שלך!" ג'יימס רכן עד שכמעט נגע בפניו של סוורוס. "אם אתה חושב שזה מעליב אותי, הו, כמה שאתה טועה!" צחק. "אבל אנחנו עדיין צריכים לחשוב מה לעשות איתך." אמר סיריוס בלק. סוורוס חייך. "עוד מעט כבר לא תצטרכו לחשוב מה לעשות איתי." אמר בקול מאיים. "החברה שלכם מגיעה." ג'יימס הסתובב בחדות אחורנית והספיק לקלוט נערה בעלת שיער בוער ועיניים ירוקות- עד כאב, חשב בלבו- מתקרבת אליהם בסערה. "חשבתי שאת לא מתכוונת להגן יותר על סבר- מאוס, אוונס." אמר ג'יימס בלגלוג. "והתכוונתי לזה, אבל אנחנו אמורים להיות באולם הגדול ושלחו אותי לחפש אתכם." ענתה לילי בכעס. "ולמצוא אתכם שוב מתקוטטים זה לא בדיוק החלום הכי גדול שלי." סיריוס עזב את סנייפ שהסתובב מיד, מרים את שרביטו ומניף אותו מול ג'יימס. "סנייפ, עוד תנועה או מילה או קסם אחד ואני מורידה חמישים נקודות מסלית'רין." אמרה לילי בכעס, "כולנו צריכים ללכת עכשיו." סוורוס החזיר את שרביטו בתנועה חדה והביט בלילי. "אוונס, אני חושב שאת יכולה ללכת עכשיו, לי יש חשבון לסגור." "אני אקרא לדמבלדור, אני לא חושבת שהוא ישמח." "את לא תעזי." "אתה לא רוצה לנסות אותי." סיריוס וג'יימס צפו מקיר המסדרון בלילי וסוורוס המתווכחים, עומדים אחד מול השני. ג'יימס הביט בלילי, הו, היא יפהפיה כשהיא כועסת. האם תסכים להתלוות אליו להוגסמיד? סביר שלא. היא יוצאת עם החברות שלה ולא תסכים לוותר עליהן בשבילו. סיריוס הביט בסוורוס. הנער השמנוני והדוחה הזה, כך ג'יימס קרא לו, אבל סיריוס חשב אחרת... יש בו משהו... טוב. השיער אמנם היה קצת מוזר, אבל... לא! אסור לו לחשוב על כך! הרי זה סבר- מאוס שהם כל כך מתעבים! ...ובכל זאת... בסופו של דבר לילי ניצחה והם שירכו את דרכם לכיוון האולם הגדול. מה דמבלדור מתכנן הפעם? ***
(חלק ראשון) - לפי ההוראות בפורום פאנפיקים שם: (חסר שם בינתיים) פאנדום: הארי פוטר שיפ: סיריוס/ סוורוס- (אולי חד צדדי, עוד לא החלטתי