נסיון לסקר :p

Nadav נדב

New member
נסיון לסקר :p

I&L - כניסה סטייל העטיפה של IP OANLT - כניסה על עוגן ספינה פיבר - כניסה סטייל מלחמת הכוכבים השאלה שלי היא: איזו כניסה לדעתכם קיילי תביא בתחילת ההופעה? אתם מוזמנים להציע רעיונות - נסו לחשוב יצירתי!
ג'וד לאק

p i n g o

New member
הרעיון שלי:

קיילי מגיחה מתוך הבמה בבגדים של ה-80's, שרה עיבוד מחודש ל-ISBSL, אחרי בית וחצי פזמון שומעים מעין רעשים של חשמל ברקע, והבמה מתמלאת בעשן, קיילי משילה מעליה את ה"שכבה" של האייטיז וקופצת מתוך העשן עם Shocked לבושה בבגדי עור (סינתטי, נדב!!). אחרי כמה בתים אנרגטיים של Shocked שומעים כינורות מקוטעים ברקע וקיילי צווחת Innnnn Meeeee כרמז להמשך ההופעה (
) ונופלת על הרצפה. היא מתרוממת לאט לאט ושרה "It won't be long, now breathe..." ואז שקט מוחלט וחשיכה. האורות נדלקים בפתאומיות וקיילי לבושה ב-hotpants הזהובים ושרה חלק מ-Spinning Around! הקהל כולו משולהב עובר באופן טבעי, יחד עם קיילי, ל-לה לה לה לה לה לה לה לה. האורות נכבים וההופעה האמיתית, עדיין לא התחילה... דרך אגב, שמעתי שמועות על כך שקית' וושינגטון יופיע גם!

p i n g o

New member
בקשר למה שכתבתי:

הרעיון אמור לשקף את ההתפתחויות המפתיעות בקריירה של קיילי לאורך השנים, שזה נושא המופע, לפי מה שהבינותי.

adamkylie

New member
רעיון שלי:

אפקט מערבולת (חזרה בזמן...) ולאט לאט המערבולת נפתחת (מבפנים) ואז נגלת קיילי בבגדי 60'S ושרה את SBIT בביצוע מחודש.... ככה או ככה אני לא אזכה לראות את זה בגלל הצבא המעפן הזה

amirsitton

New member
אני חשבתי על רעיון שקיילי תפתח

במחרוזת שירים ישנים של PWL עם החלפת בגדים מקוריים מהקליפים עצמם של אותה תקופה ! רק לא נראה לי שהיא שמרה על אותם בגדים מאז...

amirsitton

New member
אני מניח שקיילי תתרכז בטור בשירים

מהאולטימייט קיילי , כדי לגבות את האלבום ! לא סתם היא מוציאה GH ולשם הטור קוראים GH בשביל שהיא תבחר שירים אחים ! בקיצור היא תבחר שירים מ33 שירים המצוינים כאן :
CD1 01. I Should Be So Lucky 3.23 [+] 02. Got To Be Certain 3.19 [+] 03. The Locomotion (7" Mix) 3.13 [+] 04. Je Ne Sais Pas Pourquoi 4.00 [+] 05. Especially For You 3.57 [+] 06. Hand On Your Heart 3.50 [+] 07. Wouldn't Change A Thing 3.14 [+] 08. Never Too Late 3.20 [+] 09. Tears On My Pillow 2.28 [+] 10. Better The Devil You Know 3.52 [+] 11. Step Back In Time 3.03 [+] 12. What Do I Have To Do (7" Mix) 3.33 [+] 13. Shocked 3.08 [+] 14. Give Me Just A Little More Time 3.06 [+] 15. Celebration 3.57 [+] CD 2 01. Confide In Me 4.24 [+] 02. Put Yourself In My Place 4.09 [+] 03. Where The Wild Roses Grow 4.31 [+] 04. Did It Again 4.21 [+] 05. Breathe 3.38 [+] 06. Spinning Around 3.27 [+] 07. On A Night Like This 3.35 [+] 08. Kids (Radio Edit) 4.19 [+] 09. Please Stay 4.07 [+] 10. Can't Get You Out Of My Head 3.50 [+] 11. In Your Eyes 3.18 [+] 12. Love At First Sight 3.57 [+] 13. Come Into My World 4.30 [+] 14. Slow 3.13 [+] 15. Red Blooded Woman 4.18 [+] 16. Chocolate 4.58 [+] 17. I Believe In You 3.10 [+] 18. Giving You Up 3.31 [+] קאפיש !?

Nadav נדב

New member
חחחחחחח

לדעתי יהיו מספר ביצועים לשירים שלא הוצאו כסינגלים....אבל באמת בודדים.....עיקר המופע באמת צפוי להיות של הלהיטים =)

למעלה