נסיון להרשם לפייפל

noagoldman

New member
נסיון להרשם לפייפל

היי כולם, יש לי חשבון בבנק מזרחי-טפחות ואני מנסה לחבר את כרטיס האשראי שלי משם לחשבון שלי בפייפל... הכרטיס הוא מסוג ישראכרט (מאסטרקארד) העניין הוא שכשאני מנסה מופיעה לי הודעה שמספר הכרטיס לא נכון (invaild number), והאמת שיש לכרטיס מספר קצת מוזר כי סך הכל יש לי רק 8 ספרות ולא 16 כפי שמקובל. כשפניתי לבנק הם אמרו לי שאני צריכה לפתוח את הכרטיס לחו"ל וזה יעלה לי כ-17 ש"ח לחודש.. אבל... הנציג שירות שדיברתי איתו בכלל לא הכיר את האתר אלא ישר ענה לי את התשובה הזאת כשהוא שמע אינטרנט, וחברה שלי בעלת כרטיס ויזה נרשמה לפייפל ואף עשתה עסקה באיביי עם כרטיס שאינו פתוח לחו"ל. ניסיתי להוסיף אפסים בהתחלה ובסוף של מספר הכרטיס אבל זה לא עזר וממשיכה לצאת לי ההודעה הזאת. אני ממש רוצה לקנות נעליים והמכירה שלהן נגמרת בקרוב, אשמח אם מישהו שנתקל במקרה דומה או יודע מה עושים יעזור לי... תודה מראש

טלי5555

New member
לפייפאל אפשר לקשר

רק כרטיס בעל 16 ספרות. אין קשר אם הוא מקומי או חו"ל. הכרטיס שלך אינו מתאים.

boytoy001

New member
כרטיסי ישראכרט הם כרטיסים ישראלים מקומיים

בניגוד לכרטיסים מקומיים נגיד של ויזה כאל או לאומי קארד - שאין איתם שום בעיה בקניות באינטרנט בחו"ל - אפילו שהם לא בינלאומיים. ישראכרט היא חברה ישראלית לגמרי, והכרטיסים המקומיים שלה תקפים אך ורק בישראל במידה ומדובר בכרטיס מאסטרכרד שמשווקת ישראכרט אין בעיה, כי זה מותג בינלאומי הבעיה עם כרטיסי ישראכרט שהם כרטיסי מותג ישראלי שאינו מוכר בעולם ומכאן הבעיה לקנות איתם באתרים בחו"ל או לרשום אותם בפייפל.

למעלה