נסיון להיות יעיל.

המממ... ../images/Emo123.gif

~חוככת ברשעותה, מנגבת אבק מן הכוראלים-שהטנור-עולה-בהם-גבוה~

בדיוק. מי ככה גומע מרחק- משאיר את ה

...בירה אוהבת להשתלב לאט לאט במחזור הדם, בלי לחתוך אף אחד בצומת. אם שותים- לא(ט) נוהגים. בשביל זה (לשתות) יש גנגי. ולעניין האמנותי- לא בדיוק- זה לא הערב שאת חושבת שזה, אם כי יכלול חלקים ממנו. (
) אולי נשלב את הקונצרט במפגש? זה מה-זה תרבות עברית! [וממש יפה בנגב!
]

shellyland

New member
שלי לא תוציא שום דבר משום רשימה

יש סדרי עדיפויות, נשמה. סורי. ומכיוון שכך, השלי-מוביל עוד לא מתחיל לארגן כלום. כמו שאמרתי קודם: חכו עוד יום-יומיים. ת"ע - צימעס כבר שיתפה אותך בתכניות שאנחנו עושות לך לבוקר פסח (מייד לאחר לילסה)?

שלי שלי שלי

לא ביקשתי שתבטלתי מפגש או תדחי אותו, אבל אם למשל תהינה אצלך האפשרויות בראשון ובשני, וכאן תסתמן עדיפות מובהקת לראשון - אז תקבעי את מוסיקה ברזילאית ביום שני. לא נשמע הגיוני? ובענין 'היום שאחרי' (נראה לי הגיוני לכנות אותו כך), יהיה מורכב למדי, כי אני אדון לעצמי, אבל נראה שיהיה בסדר.

freedom rider

New member
אני לא יכול...

ביום א אני עובד. ביום ב אני עובר דירה. תבלו יפה - אני אראה אתכם במפגש הבא!

סיכום בייניים../images/Emo162.gif../images/Emo155.gif../images/Emo150.gif

עושה רושם שללא מעט אנשים יום א' ה20.04 נוח. (החלטתי לפי ההודעה של שלי שזה נוח גם לה. החלטתי שבירה מוותרת על שדה בוקר. והחלטתי שגנגי תבוא בשביל לא לתת לבירה להתחמק משוברט) האם הבנתי נכונה שיש לובי ליום שלם שתחילתו טיול בכרמל וסופו פיקניק? מה בענין ים לפיקניק? (מי בעד מי נגד). מה בענין תוכנית? מה בענין קושי/קלות המסלול?

zimes

New member
הכל מקובל עלי.

ההסתייגות היחידה, שאני יודעת שלא מזיזה לך - אנחנו נבוא בהרכב מלא, כך שאם אתה מתכנן לנו משהו קשה מדי, אני אעמיס עליך ילד (בעצם - גם אם לא קשה מדי, אני אשמח אם תציע לשאת אחד מהם)

למעלה