נסיון להיות יעיל.

נסיון להיות יעיל.

אני בעד שנקבע תאריך למפגש. (מאחר ותאריך המפגש בפורום של שלי עוד לא סגור - נראה לי שעיקרון 'כל הקודם זוכה' תופס - אם נקבע היום תאריך - שלי תוציא אותו מרשימת האפשרויות למפגש פורום מוסיקה ברזילאית). 1. בינתיים יש כמה קולות בעד יום א', ה20.04.03. מי בעד אותו התאריך?/מי לא יכול בתאריך הנ"ל ויכול בתאריך אחר (שיציין מהו התאריך החלופי)? 2. עושה רושם שיש הענות לרעיון של טיול קל בכרמל. עד כמה הטיול צריך להיות קל/קצר? האם הדגש צריך להיות על צעידה/על רביצה ובליסה/ שילוב מאוזן בין השניים? 3. כלי רכב - אני מעביר את השידור לשלי-מוביל (השמועה אומרת שהיא מעולה בענינים ארגוניים שכאלה). חשוב לדעת מראש, כדי שאוכל לדעת אם המסלול צריך להתחיל בנקודת תחבורה ציבורית או בחניון. 4. תוכנית - הבנתי שהתוכנית של המפגש האחרון לא מוצתה (יש מי שלא קראו את שהביאו ויש מי שרצו להביא עוד קטעים). האם זו אפשרות? מה בענין קישור לטבע שנהיה בו/ארכאולוגיה - יש ענין? משהו שקשור בפסח? רעיון אחר כלשהוא?

Idan91

New member
../images/Emo124.gifגנגי! ../images/Emo157.gif

ראית איזו תוכנית נהדרת בשבילך? צעידה ובליסה. 20.4, מבחינתי, נהדר.

zimes

New member
קדימה ת"ע!

1 - מצוין. כל חוה"ם טוב. המימונה רע. 2 - מהשתגידו. לא לשכוח לאכול, וללכת זה מצוין. 3 - רכב פרטי, מקום לטרמפיסט יחיד, רזה. 4 - מהשתגידו. (בעצם - אתה יודע מה דעתי.) חשוב לזכור שבטבע, בד"כ, אין את התנאים שבסלון של נטמג. צריך, לכן, שהתכנית תהיה יותר אפשרית בתנאי שדה.

zimes

New member
ואיך שכחתי? רוצים ים?

שילוב בין טיול וים? (עלול להיות ארוך מדי, אבל מהכפת לי אני?) לדעתי - ים יהיה מצוין, בתנאי שיהיה מזג אוויר המתאים לים, ואחרת, אם צריך יהיה לברוח מהשמש או מהרוח - יער. ייתרון של ים, בעיקר אם אנחנו נפגשים אחהץ, הוא שאפשר לסיים במדורה. טוב, אבל זה גם יתרון של יער. ככה זה בחיפה. ת"ע הכריח אותי לכתוב (את מה שאמרתי לו בפרטי - ) שאפשר למצות בטיול זה את פלח התרבות העברית שקשור לידיעת הארץ - ארכיאולוגיה, גיאולוגיה, היסטוריה, בוטניקה, זאולוגיה. (עזבו קשקושים - טיול עם הדרכה משובחת מפי ת"ע שנולד וגדל על ההר הירוק).

האח הידד! אני בעד!

פיניתי לי את השבוע האחרון של החופש ללמודים (קרי: לנסיעות ספונטניות והרפתקאות) כך ש... כן. זה יהיה נהדר. בדיוק טילנו (אני ויונתן) בכרמל אתמול, והיה יפיפה! ממלץ בהחלט.

אין חכם כבעל ניסיון ../images/Emo13.gif

1. כאמור, יום א' אחה"צ מתלבש לי בדיוק על התכניות הקיימות. 2. אני מציע שבבוקר תעשו טיול, ואחה"צ אצטרף אליכם לבליסה ורביצה. 3. יש לי 3 מקומות בחזרה לכיוון המרכז. 4. השימוש בפועל מ.צ.ה. החודש גורם לי לתחושת יובש איומה בפה.

nutmeg

New member
כרגיל

בשל גמישותי - אתן לכם להחליט איפה מה מתי - ואגיע... אלא אם כן מדובר בחול המועד כשאני עובדת. במחשבה שנייה - אני עובדת רק חצי יום ואוכל להצטרף מאוחר יותר.

מוסקט, את עובדת כל חול המועד?

כי אני מגיע ביום של ליל הסדר וטס במימונה - מה שלא משאיר לי אפשרויות אחרות חוץ מחול המועד ומאוד אתאכזב אם לא תגיעי...

nutmeg

New member
לדאבוני כן

אבל כמו שאמרתי חצי יום. אפשר שאצטרף אחר כך לאן שלא תחליטו. כולה שעה, שעה ורבע נסיעה לכרמל... במיוחד אם תחליטו להיות באזור בית אורן, כרם המהר"ל, עין הוד וכד'.

טוב...

1. יופי! 2. צעידה תוך כדי עצירה. (
) סתאם, סתאם- הרבה צעידה, מעט עצירות. כמו שסיפרתי לכם לפני כמה זמן- כל פעם שעוצרים- מישהו מוציא אוכל וטקסט שהביא. (ניתן להביא אוכל שלוב בטקסט וכו'. ע"ע ההגדה.
) 3. למישהו יש מקום מירושלים? 4. אני חושבת שכדאי לתת את הבמה לתופס- ארכיאולוגיה/ גיאולוגיה/ הסטוריה. לא יזיק להתרענן מעט. (ניתן לקנח עם איזו הרצאה קלה של מישהו+ דיון או משהו כזה אם ישאר כוח) כיף איתכם.

אנא-

בואו נתחיל בשעות הבוקר. היום התבשרתי שבערב אותו יום יש קונצרט ממש טוב בשדה-בוקר...
(מישהו רוצה לבוא?)

שירה, הריני לבשר לך

שאת עתידה להפסיד את הקונצרט של וולפה... כמו שאמא שלי הייתה מקרבת גאולה לעולם ומספרת שסבתה ז"ל היתה אומרת שעם תחת אחד, לא משנה כמה הוא גדול - אי אפשר לרקוד על יותר מחתונה אחת. וכולם מעידים שהיתה אישה חכמה. אז כניראה זה באמת בלתי אפשרי. מה גם שאם תתחילי את היום בצפון, אני מתחייב להתיש אותך כך שעד שתגיעי לדרום - תהיי מוטשת מכדי להנות מהקונצרט וכך, כמו שסבי ז"ל היה אומר - גם תאכלי חזיר וגם לא תהני (רוצה לומר - גם תפסידי חצי מפגש וגם לא תהני בקונצרט). יובל במסע לקרוב הגאולה לעולם

../images/Emo6.gif

תיזהר אתה עם להכניס לי חזירים לפה, כן? ותגיד- לא למדו אותך שבחוגים שלנו- מדברים בר"ת? ה-ח-ש-ה-א-"-ש-. (החבר של הידיד האלמוני של שלי) גימ"ל כל- תתפלא כמה אני מחזיקה... אבל נו, אם מושכים אותי באוזן, וברגל-

מוגג

New member
התשה

ערבה בוכייה עם ערב תפול שדודה בשדה טיילה בבוקר עברה בערבה בצהריום ועם לילה בשדה בוקר נרדמה מותשת מטושטשת מרוטשת ומיותשת* * - מותשת מעקיצות יתושים =-=-=-=-=-=

shellyland

New member
בירה, הריני לבשר לך

שאם הקונצרט הזה הוא מה שאני חושבת שזה, ואם החבר האלמוני של החבר של הידיד האלמוני שלי ישיר - שום מפגש פורום שבעולם לא ימנע ממני מלהגיע לשם בזמן. גם אם זה אומר לגמוע את המרחק בין חיפה לשדה-בוקר בשעה.

גנגי

New member
אני אישית מעדיפה

לגמוע בירה. אני גם יכולה לגמוע הרבה בירה בשעה! יותר מהמרחק שבין חיפה לשדה בוקר!

למעלה