נסיון חמישי לא מצליחה לפתוח הודעה - רוצה להיפגש איתכם פה.....
י יאמה New member 16/10/04 #1 נסיון חמישי../images/Emo7.gif לא מצליחה לפתוח הודעה - רוצה להיפגש איתכם פה.....
ר רונית גולן New member 16/10/04 #10 ../images/Emo99.gifמקסייייים ואפילו משגע../images/Emo23.gif מאוד אוהבת את שילובי הצבעים ואת דוגמאות המילפיורי
../images/Emo99.gifמקסייייים ואפילו משגע../images/Emo23.gif מאוד אוהבת את שילובי הצבעים ואת דוגמאות המילפיורי
א אמא של ציפי 11 New member 16/10/04 #12 היי מאיה'לה, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif איזו עבודות פימו מדליקות, ואיזה צבעים מרעננים. NICE מלי
N Netel New member 16/10/04 #13 עבודות מקסימות אהבתי את שילוב הצבעים והכל אבל כשבאים לצלם עדיף לצלם על רקע אחיד-העבודות אמורות לקבל את מלוא תשומת הלב ולא המשטח שהן מונחות עליו.
עבודות מקסימות אהבתי את שילוב הצבעים והכל אבל כשבאים לצלם עדיף לצלם על רקע אחיד-העבודות אמורות לקבל את מלוא תשומת הלב ולא המשטח שהן מונחות עליו.
ג גלשי New member 16/10/04 #15 מקסים כמו כל העבודות שלך!. איפה החבאת? אוהבת את השילובים, את חייבת להוציא אותי מהשמרנות. גם אני רוצה להעיז ככה.
מקסים כמו כל העבודות שלך!. איפה החבאת? אוהבת את השילובים, את חייבת להוציא אותי מהשמרנות. גם אני רוצה להעיז ככה.
ק קולית1 New member 17/10/04 #17 מאיוש ברוכה הבאה סוף סוף הגעת וכמובן שעבודות הפימו שלך יפיפיות קולית