נסיון החייאה לפורום

• פותח הנושא veish
  • פורסם בתאריך

veish

New member
נסיון החייאה לפורום

כמו תמיד, עם שאלון ממש ארוך ומייגע
שעת התחלה:12:36 שיר שמתנגן ברקע:כלום ספר קצת על עצמך:אין מה לספר, צריך ללמוד להסטוריה ויש בגרות עוד יומיים מחשבה שעוברת בראש:ללמוד מה עשית היום?קמתי והתחלתי ללמוד מה תעשה מחר?אלמד (אני אדם מרתק בימים אלו) חשק ל...:גלידה מה המידה שלך בנעליים?40 ככה... באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?לא יודעת, דברו איתי אז מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל של אמא/המבורגר עסיסי מה אתה הכי שונא לאכול?לא יודעת מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?זרקתי שפן ממטוס בוער אל עבר הים
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא עולה לי אחד מה הצבע האהוב עלייך?אדום מה הצבע השנוא עלייך?ורוד אולי...אבל ממש חזק כזה מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?כל הפיסיקה/כימיה/ביולוגיה האלה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מצוינת עיר/ים אהובות:רעננה
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דיג' איפה חגגת יומולדת אחרון?אצל חברה בבית, חגגנו ביחד איך אתה הכי אוהב לבלות?עם חברות, סתם לשבת על בירה, או סתם לשבת איפשהו מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?סביבות 2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?אין כזה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?בערך מה היה המבחן האחרון?מגן בספרות כמה קיבלת בו?לא ידוע עוד יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?לא כלכך ומהעיר אחרת?נופ אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?ל2 דק' בערך... ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?הרבה הרבה זמן אחרי מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע?... לקחת סמים מתישהו?כן אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שבוע שעבר איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?וואו עבר הרבה זמן מאז שהורדתי משהו... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?יש גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חח לא זוכרת... ולחבק?גם ולנשק?... ולספר לו משהו מהלב?... יש לך חברה?יש לי אפילו כמה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את מי?...לא יודעת את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא שאלנו את זה כבר?... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?חברה שם מיוחד לבן?יער שם מיוחד לבת?עדן מאכל אהוב:חוזרים על דברים מאכל שנוא:... דבר אחרון שאכלת:שתיתי קפה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין כלכך כזה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס אתה לומד ביום שישי?למדתי מה הספר האחרון שקראת?נראה לי "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" או משו כזה אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?"mean girls" סרט קורע
אהבת?יאפ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?שני על מה דיברת איתו?על ביצפר וכאלה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?נטע על מי אתה יודע הכי הרבה?כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית?אוכל שבוע שעבר נראה לי כמה הוא עלה?20 ומשו שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?חחח לא זוכרת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?גם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת נו מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?סוף שנה שעברה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?יסודי? מי יודע... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?כפר סבא למה הלכת לשם?סיבובים ואוכל איך קוראים לאמא שלך?איזה שאלות...טוב אני עונה על מה שבא לי מעכשיו יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 8 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה או קומדיה, אבל רק אם הקומדיה באמת יצחיק אותי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?בבון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך?גיטרה חשמלית איכותית ביותר מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט:"אבודות והוזות" תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: 12:47 שאלון מטומטם

MiriOrit

New member
ת'אמת.. התחלתי לעשות את השאלון

הגעתי לשאלה השלישית והגעתי למסקנה שאין לי כח.

למעלה