נסיון בהדרכה

sweetdreams

New member
נסיון בהדרכה

איך אפשר להתחיל לצבור ניסיון בהדרכה? אמנם הייתי בצבא בתפקיד שהצריך העברת שיעורים ותדריכים די רבים, אבל זה לא היה תפקיד הדרכתי מובהק. אני מתעניינת בלימוד בבי"ס פרטי, להעביר קורס פסיכומטרי או השלמת בגרויות. השאלה היא איזה מקום הוא טוב בשביל להתחיל? חשבתי על שיעורים פרטיים. הבעיה שלי איתם זה בחומר הלימוד. בפסיכומטרי זה נראה לי בלתי אפשרי. אני יודעת שאמנם יש שעושים את זה, אבל מעבר לרכישת ערכת לימודים (שזה ממש לא בעיה) חסרים מקורות חומר נוספים לתרגול נוסף, וסימולציות. בשיעורים רגילים זה פחות מוקצן, אבל עדיין נראה לי קיים. בשביל הפרוטוקול, התכנון שלי ללימודים אקדמאיים הוא ריאלי. בכיוון המתמטיקה או הפיזיקה.

yaelsh5

New member
השאלה הדרכה במה? את יכולה

לנסות במתנסים..או להוציא תעודת הוראה אם זה הכיוון..

Kiru

New member
הדרכה זה תחום רחב

לאיזה מטרה את רוצה את הניסיון הזה? כללית, שיעורים פרטיים הם התנסות מצוינת לדעתי. הם נותנים לך ניסיון בפן מסוים של הדרכה (אישית), ואם תשקיעי בזה, גם בבניית מסלול לימודים. אם לא פסיכומטרי, מה עם מקצועות לבגרות (את אוהבת מתמטיקה ופיזיקה, לא?
)? בהם אין שום בעיה של חומר.

sweetdreams

New member
המטרה שלי היא ללמד בבי"ס פרטי

שמעביר קורסים של פסיכומטרי והשלמת בגרויות. אני לא רוצה להכנס לתיכון רגיל, כי שם יש פן נוסף של חינוך, ולהתעסק עם משמעת, ואני רוצה ללמד נטו. חוץ מזה שאני יותר אוהבת את האווירה בבתי ספר האלה, ובלימודי ערב. עם כיתות יותר קטנות, ויותר מקום לתת יחס אישי.

Kiru

New member
לגבי פסיכומטרי:

אם יש לך גישה להדרכה וציון פסיכומטרי גבוה (מאוד), בחלק מהמכונים תוכלי להתקבל גם ללא ניסיון. מסכים איתך לגבי ההעדפה

למעלה