נסיון. אם יצליח יהיה מאד נחמד. נסיון נחמד.
ל לאה2707 New member 6/8/01 #2 ../images/Emo45.gif לאורית כל הכבוד. ../images/Emo8.gif מה לעשות? יש כאלה שסתם בוהים בתמונה מבלי להבין דבר ויש כאלה שקצת מתעמקים, קוראים את כל המכלול ומבינים גם את הקשר לפורום שלנו. וזאת היתה הכוונה... והמבין יבין.
../images/Emo45.gif לאורית כל הכבוד. ../images/Emo8.gif מה לעשות? יש כאלה שסתם בוהים בתמונה מבלי להבין דבר ויש כאלה שקצת מתעמקים, קוראים את כל המכלול ומבינים גם את הקשר לפורום שלנו. וזאת היתה הכוונה... והמבין יבין.
ל לאה2707 New member 6/8/01 #3 והתרגום לתמונה, מתאים לכל אמא ../images/Emo20.gif "לא משנה כמה קוצנית היא הדרך, את היית תמיד שם כדי לרפא את פצעי". חוץ מזה שזה ציור אמנותי יפה.
והתרגום לתמונה, מתאים לכל אמא ../images/Emo20.gif "לא משנה כמה קוצנית היא הדרך, את היית תמיד שם כדי לרפא את פצעי". חוץ מזה שזה ציור אמנותי יפה.
א אורית ג. New member 7/8/01 #4 לאה האם זהו סלוגן בעד ברית מילה משהן כמו " לא משנה כמה כאבה הברית את תמיד היית שם כדי לנחם אותי" בכל אופן תמונה קצת עצובה שעושה הרהורים על כמה קשה כשהילדים סובלים.
לאה האם זהו סלוגן בעד ברית מילה משהן כמו " לא משנה כמה כאבה הברית את תמיד היית שם כדי לנחם אותי" בכל אופן תמונה קצת עצובה שעושה הרהורים על כמה קשה כשהילדים סובלים.
ל לאה2707 New member 7/8/01 #5 חס וחלילה. להיפך. התמונה מסמלת את דאגתה של אם לילדיה. האמא צריכה תמיד להגן על ילדיה מכל פגיעה ובודאי שלא לפגוע בהם בעצמה...!
חס וחלילה. להיפך. התמונה מסמלת את דאגתה של אם לילדיה. האמא צריכה תמיד להגן על ילדיה מכל פגיעה ובודאי שלא לפגוע בהם בעצמה...!
ט טל קר New member 7/8/01 #8 כאתאיסטית, לו הייתי מאמינה שחיתוך קצה איבר מין של תינוק זה חלק משלמותו הנפשית, הייתי דואגת לשלמות הנפשית שלי עצמי.
כאתאיסטית, לו הייתי מאמינה שחיתוך קצה איבר מין של תינוק זה חלק משלמותו הנפשית, הייתי דואגת לשלמות הנפשית שלי עצמי.