נסיגת מארס

נסיגת מארס

מתי שהוא בחודש נובמבר מארס אמור להתחיל את הנסיגה שלו אחרי שנתיים וחצי שלא היה בנסיגה. מה אומרת נסיגת מארס ועצם העובדה שזה מתרחש במזל סרטן? (מזל בו מארס נפול ובו התכונות של הכוכב לא מתבטאות במלוא הדרן) איך זה משפיע עלינו ואיך זה ישפיע על מישהו שבמפת הלידה שלו גם מאדים וגם שבתאי נמצאים בסרטן?

nomi12

New member
גם לי יש מרס בסרטן....

איכשהו הגעתי למסקנה שתמיד יהיה איזה כוכב בנסיגה במפה.

נעמי מה שמפחיד אותי זה

שהאופק שלי הוא סרטן, יש לי מארס ושבתאי מולדים בסרטן וכל אלו יעשו שמות כנראה. לפי עיון ברשת אני אצטרך להיות מאופק ולנסות לשמור על האנרגיות לכיוון החיובי כל הזמן.

Salanit

New member
מפחידה הנסיגה הזו בררר../images/Emo191.gif

בכלל שנוא עלי המיקום של מאדים בסרטן, גם לי יש אותו ומאוד קשה איתו. זה כמובן תלוי בעוד דברים כמו באיזה בית נמצא מאדים וזוויות, אבל אישית לי המיקום הזה מסמל חסימה בהקשר של הוצאת דברים אל הפועל. כל החיים היה לי קשה לפעול, וזו בדיוק הבעייה של מאדים בסרטן בגדול, בגלל זה אפשר להגיד שמיקומו של מאדים בסרטן שם במרכז את הקשיים של ארכיטיפ סרטן-אני קראתי איפשהו את המשפט הזה ומאוד מסכימה איתו. זהו אתגר לא קל לשכלל את המיקום הזה ולהוציא ממנו את הטוב שאצור בו.

nomi12

New member
אם אני מסתכלת על החיים שלי כבת מזל סרטן

עם מרס בסרטן אני יכולה להגיד שאחד הדברים שהקשו עלי מאוד זה הצורך בתמיכה, דרך הפעולה היתה על דרך הרגש ולא תמיד בקור רוח.

jenka5

New member
לא מזמן חשבתי לעצמי

האם אפשר לנצח את הנתונים במפה אסטרולוגית ולסגל תכונות שלפי מפה אין אותם... נגיד לי גם מאוד מפריע הקטע הרגשי. אני סופר רגישה ולפעמים עושה דברים פזיזים שנובעים מהרגשות. ואני עדיין לא מצאתי את הנוסחא איך להמנע מזה. הרי אומרים שאם מודעים לבעיה זה כבר צעד ראשון בלפתור אותה ויש לי ידע מאיפה נובעת הרגישות הזו אבל מה עושים עם הידע הזה זאת שאלה טובה... אולי יש לכם דוגמאות איך אתם מתמודדים עם הנתונים במפה שלכם שמפריעים. אשמח לשמוע...וסליחה על חפירות

שאלה טובה

ולא בטוח שיש לי תשובה עליה.. אני חושבת שזה תהליך, שצריך כוח רצון כדי לשנות דפוסי התנהגות והרגלים ישנים, וצריך לנסות להסתכל על המצב בצורה שונה ממה שאת רגילה. לפעמים את תצליחי לשנות ולו דבר קטן, ולפעמים לא. למשל, אני גם רגישה, והרבה פעמים אני נפגעת ממה שאחרים אומרים עלי. רוב הפעמים אני נפגעת, אבל יש מקרים בהם אני עוצרת לרגע ושואלת את עצמי אם באמת כדאי לי להפגע או שאני יכולה לפעול בדרך אחרת. זה לא תמיד עובד, אבל לפחות אפשר לנסות.

Salanit

New member
הצורך בתמיכה

מוכר לי....
צורך בתמיכה שכבר הופך לתלות בה.. הצורך שמשהו יאשר, יחבק, ינחם....כך זה אצלך?
אני אישית חווה את המאדים כאיזשהו חוסר אונים.

jenka5

New member
כן. גם לי יש צורך בתמיכה

אבל אצלי זה נראה לי בגלל ירח בסרטן... אבל כמו שינשופית אמרה באמת צריך לעשות עבודה עצמית שבסוף תביא לתוצאות... נגיד לי ישחברה שיותר מקורקעת ויציבה ממני . אין לה כמעט מים במפה והיא נראית אדם מאוד חזק ואני פשוט לפעמים חושבת איך היא הייתה מגיבה בסיטואציה מסויימת שקורית לי ומנסה להכינס לראש לה ולקחת את זה יותר באיזי. גם לפי דעתי לאנשים שיש להם הרבה מים יותר בריא להתחבר לאנשים עם יותר אויר ואדמה כי הם יכולים לאזן את המים האלה. ככה אני מרגישה לפחות

Salanit

New member
עבודה עצמית

המון עבודה עצמית צריך כדי שתבוא התקדמות, וזה יכול לעצבן.זה מזכיר את החוויה של סטורן- מאמץ סיזיפי שאם משקיעים בו והולכים איתו יכול לגרום לפריצה. לגבי ההתחברות לאנשים שיכולים לאזן את המים-מסכימה. גם לי הייתה חברה שאיזנה אותי, במזל תאומים. היא נקטה נקודת מבט קלילה יותר על דברים שלקחתי בכובד לב, והפיכת הדברים לפשוטים יותר עודדה אותי ולימדה אותי לא להפוך זבוב לפיל.

הממ.. נסיגת מרס במזל סרטן. או קיי.

מרס קשור לדרייב שלנו, ולצורך ליזום ולפעול. מרס מייצג את חוט השדרה שלנו, ואת היכולת להשתמש בו כדי לכבוש מטרות. כשהוא בהילוך אחורי, כל מה שקשור לצורך לפעול ולעשות עובר שינוי מסויים, בהתכוונות, בגישה או בפעולות עצמן, אך בעיקר בחוויה הרגשית הפנימית הקשורה לקונספט המרסיאלי האישי שלנו. זה עשוי להיות יכולת לשחזר דברים שעשית בשנה שנתיים האחרונות כדי ללמוד מטעויות, לתקן טעויות ביזמות ישנות ולשפר אותן או לחזור שוב ולהעלות תכניות מגירה ישנות בטיימינג שונה כדי לחוות חווייה מתקנת, לדבר לעומק על התפקוד של הצד ה'גברי' באישיות של כל אחד מאתנו ואולי להעביר גם אותו איזה סוג של שכתוב רגשי או מעשי, להרים טלפון ולהתפייס עם אנשים שפגענו בהם רגשית בעבר, או להתפייס עם עצמנו על יזמות שפחדנו ולא העזנו לנקוט, להשלים עם הפלוסים והמינוסים של המרס הספציפי בחיינו שלנו, לחבר אותו לצד הונוסיאני הרגשי שלנו בדרך אחרת, ולשכתב מחדש חלקים רגשיים מרסיאליים בחיינו כדי שאפשר יהיה לאסוף מחדש את האנרגיה שהשקענו בהם ופיזרנו לריק ולהתחיל מחדש בכוון אחר או בעוצמה אחרת, כשמרס יחזור וילך שוב קדימה. לדעתי, זה קשור פחות למי שיש לו מרס בסרטן, יותר קשור לחוויות מרסיאליות כאלה ואחרות בכלל, או לחוויות סרטניות שעברו תהליכים מרסיאליים כאלה ואחרים. לדעתי זה מפגיש את הצד המרסיאלי של כל אחד מאתנו עם עצמו, ובגלל שזה במזל סרטן - את הצד המרסיאלי בקונטקסט של נושאי בית ומשפחה, כלומר ריבים וסכסוכים עם הבית, מעברי דירה, וכו וכו.

למעלה