נסו...

danar14

New member
../images/Emo171.gifחג שבועות שמח!!!../images/Emo172.gif

צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל? (איך בכלל קוראים לצבע הזה?) צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול בהיר צבע מקלדת: שחורה צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כחול כהה עם נגיעות של לבן צבע בלוג: ירוק סגלגל צבע חולצה: אדומה צבע מכנס: כחול (ג'ינס) צבע תחתונים: לא מגלה
צבע גרביים: אפורים צבע חזיה: מה נראה לכם... צבע רקע במחשב: שמיים האם יש לך: אח/ים/יות: כן, אחות, מושלמת! דיסקמן: איכס... רק אייפוד חיית מחמד: יש, 3, כלבה ו2 חתולות טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: חס וחלילה!!! חברים סטרייטים: המוווןןן חברים הומוסקסואליים: גם המוווןןן מערכת סטריאו: יש (סוסה) האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא! ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: המון פעמים אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן (וחליתי מקלקול קיבה...><) הלכת מכות: כן, בכיתה ד' עם מי שהיה עתיד להיות האקס שלי קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא!!! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא... בישלת: כן, והמון (נחומי אני חייב לך סושי, לא ידוע למה...) עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: אמממ... בעקיפין... במד"א פגעת במישהו: כן, לצערי
מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: חברה שלי (ענבל) החג האהוב עלייך: פסח (כי הוא הכי ארוך) הסרט האחרון שראית: "הבועה" הסדרה האחרונה שראית: "חברים" (שולט) הדבר האחרון ששתית: משקה אלכוהולי (משהו שנקרא כסיס) המחשבה האחרונה שלך: שיש לי כל כך הרבה ללמוד לבגרות בהסטוריה השיר האחרון ששמעת: Mrs. Robinson עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא (אבל יש סיכוי שאני עוד מעט כן, סיפור ארוך) אוסף משהו: בולים (איזה חנון אני!) מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: בערך נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: דן גיל: 16 וקצת מאכל אהוב: סושי שתיה אהובה: פרוטשייק מנגו+תות+בננה+אפרסק על בסיס חלב כיתה: עולה לי"א לאן יוצא בדרך כלל: עם חברים למרכז הכרמל (המבין יבין) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל חוץ מהיפ הופ וראפ מה היחס עם ההורים: די גרוע היית אצל פסיכולוג? כן, עדיין היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? עדיין, על תופים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? עליז מקלל הרבה? לא ישן הרבה? המווון אוכל הרבה? המוון אוהב שוקולד? מאוד! והכי הכי חשוב: מזל טוב לרועי!!!!!!!!!

kiboz2

New member
עונה =]

צבעים: צבע שיער: חום צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר:תכלת צבע מצעים:תכלת צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון:אפור צבע בלוג: אין צבע חולצה: שחור צבע מכנס: ג'ינס צבע תחתונים: לבן צבע גרביים:שחורות צבע חזיה:איןן חח אני בן... צבע רקע במחשב:כחול האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא ייאפוד חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: כן מחלה סופנית: לא.... חס וחלילה חברים סטרייטים: לא חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: ברור נמשכת למישהו פנוי: לא התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: ידידה נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: ברור כל יום אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: לא חץ מזבובים פגעת במישהו: אולי מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: לא הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש המון החג האהוב עלייך: סוכות הסרט האחרון שראית: ספיידרמן 3 הסדרה האחרונה שראית: לא זוכר... הדבר האחרון ששתית: קולה... המחשבה האחרונה שלך: לא זוכר השיר האחרון ששמעת: על קו המים עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: לא נסעת בכבאית: לא (עוד לא) אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא ממש אכלת כלי כתיבה: לא בלעתי נפגעת מאוד ממישהו: לא זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: גל גיל: 13 מאכל אהוב: לזניה שתיה אהובה: קולה דיאט כיתה: ז' לאן יוצא בדרך כלל: לאכול גלידה אומ שהו כזה... מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: קלאסי ורוק כללי מה היחס עם ההורים: מצויין היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? לא הרגשת דחוי? לא נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? כן ניגנת על כלי נגינה? ברור אם כן, על מה? פסנתר איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מעולה מקלל הרבה? לא ישן הרבה? לא אוכל הרבה? לא אוהב שוקולד? כןן!..

ב ר י ק

New member
../images/Emo13.gif

צבע שיער: חום שטני צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר:לבן..בקרוב מוש אחר צבע מצעים: ירוק צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: בז' כזה צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: צבע חולצה: צהובה צבע מכנס: שחור צבע תחתונים: תכלת צבע גרביים: יחפה D: צבע חזיה:בלי D: צבע רקע במחשב: שחור האם יש לך: אח/ים/יות: כן 3 אחיות דיסקמן: לא חיית מחמד: היה :( טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: התקלקלה\: האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן\: נמשכת למורה בבצפר: למנהל שלייייייייייי דומה קופי לעברי !ס'ה חתיך ניהלת רומן סודי: לא חח ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: חחח לא הלכת מכות: לא שזכור לי קיבלת פנס בעין: ואו כן כיתה ה' הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כן.. בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: כן\: מישהו הציל את חייך: יש מצב..לא זוכרת איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: רעות החג האהוב עלייך: פסח[יומולדת לי] הסרט האחרון שראית:אני והמזל שלי הסדרה האחרונה שראית: פרויקט Y הדבר האחרון ששתית: קולה המחשבה האחרונה שלך: חשבתי על המתכונת בהיסטוריה שיש לי\: השיר האחרון ששמעת: מטייל אוסטרלי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: אמממ לא מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: חחחח לא נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא זוכרת ובכללי: שם:בר גיל:16 מאכל אהוב:בורקס שתיה אהובה:קולה,נסטי כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל:לא שיש זמן עכשיו ..אבל לקניון לחברות וכו'... מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב:רוק מה היחס עם ההורים:הכל בסדר היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?אממ לא נכשלת במבחן?כן .. כתבת שיר?לא ניגנת על כלי נגינה?כן אם כן, על מה?גיטרה איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?שמח מקלל הרבה?שמעצבנים אותי ישן הרבה?ואו כן אוכל הרבה?חח כן אוהב שוקולד? בטח

שרון710

New member
התגעגענו=)

צבע שיער: חום מוזר שכזה צבע ציפורנים: אממ לבן? :O צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: אממ ירוק- כחול- צהוב... משו מוזרP: צבע מקלדת: לבן צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: ורוד!!!11 (אני לא פקאצה:( צבע בלוג: סגרתי אותו צבע חולצה: לבן צבע מכנס: אדום XD צבע תחתונים: *בודקת* שחור וורודP: צבע גרביים:לבן וירוק צבע חזיה:שחור צבע רקע במחשב: משו מזעזע של אח שלי האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: כן.. אבל לא בשימוש חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא, תודה לאל חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: יאפ מערכת סטריאו: כן האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כןP: התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: לא נמשכת למורה בבצפר: לא ניהלת רומן סודי: חח לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: יכול להיות אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: איכס, לא.. אני ממש פרונואידית בקשר לדברים האלה.. לא אוכלים גם יום לפני.. הלכת מכות: עם אחי נחשב? קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא>< הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: ברור בישלת: כן עשית בייביסיטר: לא:( הרגת מישהו: לא פגעת במישהו: נראה לי שכן:( מישהו הציל את חייך: אממ לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: רק אחד?? החג האהוב עלייך: פסח, פורים.. הסרט האחרון שראית: התחלתי לראות הרדוף לבן (
) בפעם ה80000000 הסדרה האחרונה שראית: האלופהXD הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: מתי אני לעזאל מתחילה מחר?! השיר האחרון ששמעת: סקייטר בוי עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: שונאת את הגועל נפש הזה נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: לא מאוהב/ת: לא אכלת כלי כתיבה: כן! ת'קצה של העיפרון! נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: כןXD ובכללי: שם:שרון גיל:15 וחצי מאכל אהוב: פסטה ברוטב שמנת ופטריות שתיה אהובה: קולה כיתה:י' לאן יוצא בדרך כלל: למי שיש בית ריק מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק:) מה היחס עם ההורים: אחלה היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?לא הרגשת דחוי?כן:O נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? אורגנית, חלילית ודרבוקהXD איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מעולה מקלל הרבה? הממ לא *כן* ישן הרבה? כשמתאפשר לי אוכל הרבה? עם כמות האוכל שיש אצלי בבית אי אפשר שלא לאכול הרבה אוהב שוקולד?יאפ

Simple Sam

New member
קטע,גם יש לנו אותו ת.לידה

וגם היו לנו אותם צבע תחתונים כשמילנו את השאלון.

מיטל4567

New member
נגמר בית ספר! עכשיו רק תיגבורים!:)

צבעים: צבע שיער: שחור צבע ציפורנים: פרנצ' לבן לחתונה של אחי..חחח(היה כזה כיף!
) צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים: הרבה צבעים צבע מקלדת: שחורה צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: שחור אפור צבע בלוג: אין צבע חולצה: ירוקה צבע מכנס: אפור צבע תחתונים: לבן צבע גרביים: אין עלי צבע חזיה: ורודה צבע רקע במחשב:ירוק האם יש לך: אח/ים/יות: כן 2 אחים גודלים דיסקמן: כן מקולקל..חחח חיית מחמד: לא..:| טלוויזיה בחדר: לא.. מחשב בחדר: כן.. מחלה סופנית: חחח לא... חברים סטרייטים: כן... חברים הומוסקסואליים: כן.. מערכת סטריאו: כן.. האם אי פעם: התחבקת: כן.. נמשכת למישהו פנוי: כןן התאהבת קשות: כן.. התאהבת בידיד: כן.. נמשכת למורה בבצפר: לא! איכ! ניהלת רומן סודי: כן.. חחח ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אולי פעם הטעות..חח אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: לא... הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא.. הרכבת עדשות: לא.. דחפת מזלג לשקע חשמל:לא!! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: כמו כולם...חחח בישלת: כן
עשית בייביסיטר: מאז ומתמיד!חחח הרגת מישהו: לא... עדין לא..חחח
פגעת במישהו: לצערי כן.. מישהו הציל את חייך: כן... איחרת לבית-ספר: יותר מדי פעמים.. הברזת מבית-ספר: כן... הבנאדם שאתה הכי אוהב: גיל החג האהוב עלייך: פסח!!
הסרט האחרון שראית:לא זוכרת.. הסדרה האחרונה שראית: חברים הדבר האחרון ששתית: XL המחשבה האחרונה שלך: איך אני מגיעה היום ליום הסטודנט אם אח שלי לוקח תאוטו היום... השיר האחרון ששמעת: היהודים-אלה עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: יותר מדי..חח נסעת בכבאית: לא... אוסף משהו: אנימציות במסנג'ר
מאוהב/ת: כן... אכלת כלי כתיבה: כבר נגמלתי.. נפגעת מאוד ממישהו: כן.. זרקו עלייך מאכל: לא שזכור לי חחח ובכללי: שם: מיטל גיל: 18 מאכל אהוב: ספגטי ברוטב אלפרדו!
שתיה אהובה: ספרייט! כיתה: יב' לאן יוצא בדרך כלל: לדייל חח, למסיבות לכל מקום שכיף שם
מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: רוק ישראלי מה היחס עם ההורים: יום ככה יום ככה היית אצל פסיכולוג? שהייתי קטנה לא ידעו אם לעלות אותי לכיתה א' אז לקחו אותי לפסיכולוג לפגישה אחת..(והוחלט שכן!
) היית אצל פסיכיאטר? לא.. חשבת על התאבדות? לא שזכור לי.. אולי פעם והדחקתי את זה..חח הרגשת דחוי? אין אחת שלא הרגיש ככה לא? נכשלת במבחן? כן.. כתבת שיר? כן.. ניגנת על כלי נגינה? כן.. אם כן, על מה? אורגנית..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? שמחה ועייפה
החיים יפים אבל שלא ישנים הרבה אז הם גם מעייפים..חח מקלל הרבה? נגמלת.. ישן הרבה? לא.. אוכל הרבה? יום ככה יום ככה.. אוהב שוקולד? כןןןן!!! מה זהו? נגמר?

למעלה