../images/Emo171.gifחג שבועות שמח!!!../images/Emo172.gif
צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל? (איך בכלל קוראים לצבע הזה?) צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול בהיר צבע מקלדת: שחורה צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כחול כהה עם נגיעות של לבן צבע בלוג: ירוק סגלגל צבע חולצה: אדומה צבע מכנס: כחול (ג'ינס) צבע תחתונים: לא מגלה
צבע גרביים: אפורים צבע חזיה: מה נראה לכם... צבע רקע במחשב: שמיים האם יש לך: אח/ים/יות: כן, אחות, מושלמת! דיסקמן: איכס... רק אייפוד חיית מחמד: יש, 3, כלבה ו2 חתולות טלוויזיה בחדר: לא מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: חס וחלילה!!! חברים סטרייטים: המוווןןן חברים הומוסקסואליים: גם המוווןןן מערכת סטריאו: יש (סוסה) האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: כן התאהבת קשות: לא התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: לא! ניהלת רומן סודי: כן ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: המון פעמים אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן (וחליתי מקלקול קיבה...><) הלכת מכות: כן, בכיתה ד' עם מי שהיה עתיד להיות האקס שלי קיבלת פנס בעין: לא הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: לא!!! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: לא... בישלת: כן, והמון (נחומי אני חייב לך סושי, לא ידוע למה...) עשית בייביסיטר: כן הרגת מישהו: אמממ... בעקיפין... במד"א פגעת במישהו: כן, לצערי
מישהו הציל את חייך: לא איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: חברה שלי (ענבל) החג האהוב עלייך: פסח (כי הוא הכי ארוך) הסרט האחרון שראית: "הבועה" הסדרה האחרונה שראית: "חברים" (שולט) הדבר האחרון ששתית: משקה אלכוהולי (משהו שנקרא כסיס) המחשבה האחרונה שלך: שיש לי כל כך הרבה ללמוד לבגרות בהסטוריה השיר האחרון ששמעת: Mrs. Robinson עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן נסעת בכבאית: לא (אבל יש סיכוי שאני עוד מעט כן, סיפור ארוך) אוסף משהו: בולים (איזה חנון אני!) מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: בערך נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: לא ובכללי: שם: דן גיל: 16 וקצת מאכל אהוב: סושי שתיה אהובה: פרוטשייק מנגו+תות+בננה+אפרסק על בסיס חלב כיתה: עולה לי"א לאן יוצא בדרך כלל: עם חברים למרכז הכרמל (המבין יבין) מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: הכל חוץ מהיפ הופ וראפ מה היחס עם ההורים: די גרוע היית אצל פסיכולוג? כן, עדיין היית אצל פסיכיאטר? לא חשבת על התאבדות? כן הרגשת דחוי? כן נכשלת במבחן? כן כתבת שיר? לא ניגנת על כלי נגינה? כן אם כן, על מה? עדיין, על תופים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? עליז מקלל הרבה? לא ישן הרבה? המווון אוכל הרבה? המוון אוהב שוקולד? מאוד! והכי הכי חשוב: מזל טוב לרועי!!!!!!!!!
צבע שיער: חום צבע ציפורנים: רגיל? (איך בכלל קוראים לצבע הזה?) צבע קיר בחדר: לבן צבע מצעים: כחול בהיר צבע מקלדת: שחורה צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כחול כהה עם נגיעות של לבן צבע בלוג: ירוק סגלגל צבע חולצה: אדומה צבע מכנס: כחול (ג'ינס) צבע תחתונים: לא מגלה