נסו לענות

ש ו פ י ת

New member
נסו לענות

באחד המוסדות האקדמיים אותגרו הסטודנטים : כיצד תזרקו ביצה מקומה 5 ותגרמו לה להגיע לקרקע שלמה ... 1. הביצה טריה ושאינה מבושלת 2. אין אפשרות להשתמש במצנח 3. הדבר נערך כניסוי שצפו בו כולם אינטילגנציה כבר הזכרנו כאן ?... מי פותר את החידה ...? חחחחחחח שופית

Rtitan

New member
להכניס את הביצה... ../images/Emo84.gif

לתוך בלון מלא מים... על הקרקע, מרחק של כחצי מטר מנקודת הפגיעה להציב מחטים שחודן פונה מעלה. הבלון יפול, אם לא יתפוצץ במגע בקרקע - המחטים יבקעו אותו והביצה תיפול. בינתיים - מכת הפגיעה בקרקע תעלה את לחץ המים בבלון, והלחץ יעלה בכל הנוזל באותה מידה - הביצה תישאר לחוצה מכל הכיוונים ולכן לא תישבר. כמובן שניתן להתאים את סוג הבלון לגובה... כך שהוא לא יתפוצץ ממכת הנפילה מהר מדי

ש ו פ י ת

New member
../images/Emo9.gifמאוד קרוב

אבל ...משאיר המון מקום למזל ... ומזל הוא לא שם המשחק כאן קרוב ...מאוד קרוב כבר אמרתי (-:

Rtitan

New member
מה מאד קרוב?... ../images/Emo46.gif

ואין כאן שום מזל - שימוש בבלון מתאים היה משאיר את הביצה שלמה לחלוטין... הפותרים בטכניון השתמשו בריבה - וזהו אותו העיקרון בדיוק, מלבד העובדה שהם היו צריכים לנקות אחריהם טונות של ריבה. דרך אגשב - המוח שלנו מוגשן בדיוק באותה צורה ממכות: המוח צף בנוזל המוח ומוקף בגולגולת, הנוזל הוא זה שנותן את ההגשנה העיקרית מפני חבטות, וכל זמן שהגולגולת לא נבקעת - המוח שמור למדי. יש בעיה עם תאוצות שפועלות על שכבות מוח שונות - אבל זה כבר סיפור אחר
.

Rtitan

New member
הבהרה...

מקלדת המחשב שלי, סובלת מבעיה שבעטיה היא מוספה "ש" אחרי ה-"ג"... היה והתחמקה לי "ג" אחת - אני מקבל "גש"... זה לא פרקינסון של המפעיל...

א פרסקי

New member
תיקון לתשובה

במקום בלון ניתן להשתמש באדם להכניס את הביצה ל...... והיא תגיע שלמה....

shon שון

New member
לא הייתי כל כך בטוח

אחד הדברים הראשונים שנשברים בנפילה כזו הם האגן

אנחנו בעניין של

מפגשים עם
ו-
נראה לך שמישהו היה פותר את זה?
תביאי שאלה בסגנון של - נגד מי הבקיע ראיין גיגס את שערו ה-100? תספר לה שי

ש ו פ י ת

New member
../images/Emo163.gif

וינס ...מצחיק זה מזכיר לי את אלו שקופצים בתחילת הסרט והורסים לכולם כשמגלים את סופו ...

אהההה?.....

לקשור בחוט דייג - חזק חזק להפיל ולעצור שנייה לפני שנוגע ואז להניח בזהירות רבה מאוד מאוד.... ההההההההממממממממממממממממממממממ?

למעלה