נסו את זה בבית, See If I care

Islington

New member
נסו את זה בבית, See If I care

מה לעשות שאחרי כמעט-שנה של אי-זוגיות צצה לה בחורה שרוצה אותי, אני רוצה אותה... אבל מנטאלית היא בכיתה ו' ואין לנו דבר משותף?

טל קר

New member
יש לכם משהו משותף - שניכם רוצים

אחד ת'שני. לשלב א' זה מספיק. במידה ותתקל בבעיה לאחר תחילת הקשר, אתה מוזמן לפנות שנית. בברכה,

טל קר

New member
הרבה דברים לא ברורים

אבל הם יתגלו מן הסתם בשלב ב'. עניתי על שלב א'.

האגס 1

New member
דאגה מוצדקת אבל

היא לא רלוונטית כל עוד לא היה שלב ב', כי אולי בינתיים תכיר אותה יותר טוב, תלמד להסתכל עליה בצורה עמוקה יותר, וגם היא תלמד להכיר אותך - ותדעו יותר טוב אם אתם רוצים זה את זה.

De-Panther

New member
אתה בעצמך כבר אמרת שאתה רוצה אותה..

למה לנסות להכנס לזה יותר מידיי לעומק?? תיהיה איתה קצת... תראה איך זה הולך...(אולי היא לא בידיוק מנטלית ו' כמו שאתה חושב) ושיהיה בכיף...

לפני שאנחנו עוברים לשלב ב',

כפי שהציעה טל קר, אני מנסה להבין: מה זאת אומרת מנטאליות של כיתה ו', איך הגעת למסקנה הזאת, מה כבר עשיתם ביחד שכבר חרצת את גורלה ואת מנטליותה, ומה הסיפור באופן יותר מפורט, ואם אפשר, גראפי.

Islington

New member
אני מכיר אותה כבר קרוב לשנה

זה מספיק זמן כדי לחרוץ את גורלה המנטאלי... הסיפור הוא מאוד פשוט, אנחנו מכירים, המון חברות שלה כבר הספיקו להגיד לי שהיא רוצה אותי. אני נמשך אליה, אבל היא לא אתגר אינטלקטואלי (מצד שני, היא לא פוגעת בעצמה - זה חידוש). והיא מתלבשת רק בורוד, טרפ פגשתי אותה כשאין עליה פריט ורוד אחד (לפחות), אני יודע שזו דרך נוראה לשפוט אדם.. אבל עובדתית. והכינוי שלה (לא האינטרנטי, האינרנטי הוא נשיקה שחורה... די מפתיע) הוא ברבית.

De-Panther

New member
../images/Emo4.gifאתה נוטה לשפוט אנשים בצורה רעה..

האם יש אנשים סביבך שאתה באמת מעריך אותם?? ואם אתה רוצה אותה אז מה הבעיה?? היא רוצה אותך אתה רוצה אותה אז יש לה מגרעות היא בנאדם...

Islington

New member
בוודאי שיש אנשים בסביבתי אותם אני

מעריך, למרות (או בגלל) המגרעות שלהם. לפעמים רק לרצות אותה זה לא מספיק בקשר, שתיקות מביכות יכולות לפעמים לשחק לטובה... אבל קשר שלם של שתיקות מביכות? ברור שיש לה מגרעות, גם לי יש לא מעט, זה לא אומר שאני צריך להתעלם מהן.

אז שאלוהים יעזור לי,

למה אמרת ש"אתה מעוניין בה"? במשך שלושה ימים אתה מספר לנו שחוץ מהעובדה שהיא רוצה אותך, אין שומדבר שמדבר בעד הקשר הזה. היא לובשת ורוד, היא ילדותית (? הבנתי נכון?), ואפעס גם שתקנית ואין לה מה להגיד רוב הזמן. למה, לעזאזל, אתה אפילו שוקל את זה? למה להיתקע עם מישהי שאתה יודע שתוך יומיים ורבע תרצה למלוק את ראשה מרוב עצבים?!?!?

למעלה