נסדא``ק +מספר הערות

• פותח הנושא א-ר
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

א-ר

New member
נסדא``ק +מספר הערות

נסדא``ק +מספר הערות

1. כנראה שהמשקיעים בנסד``ק התגעגעו לירידות של מעל 4% ביום (היום קיבלו תזכורת נאה). 2. מי שעשה שורט בנסדא``ק ברגע הכרזת הפד לפני יומיים עשה קופה נאה, קנה בשמועות ומכור בחדשות עבד שוב ויפה (במיוחד כשהגענו מתקופת עליות רציפה) 3. חוזר ואומר, להערכתי הירידות הנ``ל מימוש לעליות מתחילת ינואר, אנו עדיין באמצע ה bear market rally ונראה רמות גבוהות יותר במהלך פברואר, ממתין לקראת רגל עולה באיזור הנ``ל מינוס 3%-2%. 4. יש לעקוב אחר המחזורים בימים הבאים ואחר התמיכות באיזור ה 2640-2600. 5. market sentiment מטריד. 6. ה DOW נתקל בנתיים יפה בהתנגדות באיזור ה 10990.

ursus

New member
יש לי בעיה....

יש לי בעיה....

נסדא``ק +מספר הערות 1. כנראה שהמשקיעים בנסד``ק התגעגעו לירידות של מעל 4% ביום (היום קיבלו תזכורת נאה). 2. מי שעשה שורט בנסדא``ק ברגע הכרזת הפד לפני יומיים עשה קופה נאה, קנה בשמועות ומכור בחדשות עבד שוב ויפה (במיוחד כשהגענו מתקופת עליות רציפה) 3. חוזר ואומר, להערכתי הירידות הנ``ל מימוש לעליות מתחילת ינואר, אנו עדיין באמצע ה bear market rally ונראה רמות גבוהות יותר במהלך פברואר, ממתין לקראת רגל עולה באיזור הנ``ל מינוס 3%-2%. 4. יש לעקוב אחר המחזורים בימים הבאים ואחר התמיכות באיזור ה 2640-2600. 5. market sentiment מטריד. 6. ה DOW נתקל בנתיים יפה בהתנגדות באיזור ה 10990.
(מתוך הרבה אבל האחרות לא לפורום) את הסיפור של א-ר אני קורא בהרבה מאד מקומות כבר - האחרונים שאני זוכר זה דון הייז שמצוטט בסריטדוטקום והיום גייל דודק מצוטטת בבארונ`ס. נכון שאני גם שייך לאסכולת ה BEAR MARKET RALLY ושרטטתי את ציפיותי לפני תחילת הריבאונד הנוכחי (כשטענתי שהנסד``ק חייב לשחק 2200 ל2900). כמו כן כל העולם כבר עוקב אחרי מספרי הסנטימנט בINVESTORS INTELLINGENCE והמדד השני ששמו תמיד נשכח ממני אבל הוא מודד את הג`נקיס הקטנים ברחוב סליחה שוק...שמגיע השבוע ל 49 אחוז. הצרה היא זו: קודם כל אינדיקטורים שהם נחלת הכלל לא עובדים. עובדה. מהעתונות למדתי משהו רק פעמיים בקריירה ארוכה של קריאת עתונים מגיל 16/17 (משום מה המון עתונים עם השם TIMES כולל אפילו משהו בשם הJERUSALEM TIMES תוצרת ירדן). פעם על הין היפני בשנת 79 שאז אמרתי לעצמי שהגוי צודק וכשעשיתי את הפעולה גיליתי שהייתי הלקוח הראשון אצל מי שעבדתי אתו שאי פעם עשה פעולה בין. פעם שניה ב94 קבלתי חיזוק מערל בבארונ`ס על פוזיציה בפר``ש. מעבר לזה יוק שום כלום - מעתונים לומדים רק אחרי המעשה זה הלקח. אז הנה הבעיה: העתונות מסכימה עם משאני חושב...האם זה יקרה??? סביר שלא. צריך לחשוב מחדש או לא? אז מה כן עלול לקרות?

ursus

New member
ומענין לענין באותו ענין...

ומענין לענין באותו ענין...

יש לי בעיה.... (מתוך הרבה אבל האחרות לא לפורום) את הסיפור של א-ר אני קורא בהרבה מאד מקומות כבר - האחרונים שאני זוכר זה דון הייז שמצוטט בסריטדוטקום והיום גייל דודק מצוטטת בבארונ`ס. נכון שאני גם שייך לאסכולת ה BEAR MARKET RALLY ושרטטתי את ציפיותי לפני תחילת הריבאונד הנוכחי (כשטענתי שהנסד``ק חייב לשחק 2200 ל2900). כמו כן כל העולם כבר עוקב אחרי מספרי הסנטימנט בINVESTORS INTELLINGENCE והמדד השני ששמו תמיד נשכח ממני אבל הוא מודד את הג`נקיס הקטנים ברחוב סליחה שוק...שמגיע השבוע ל 49 אחוז. הצרה היא זו: קודם כל אינדיקטורים שהם נחלת הכלל לא עובדים. עובדה. מהעתונות למדתי משהו רק פעמיים בקריירה ארוכה של קריאת עתונים מגיל 16/17 (משום מה המון עתונים עם השם TIMES כולל אפילו משהו בשם הJERUSALEM TIMES תוצרת ירדן). פעם על הין היפני בשנת 79 שאז אמרתי לעצמי שהגוי צודק וכשעשיתי את הפעולה גיליתי שהייתי הלקוח הראשון אצל מי שעבדתי אתו שאי פעם עשה פעולה בין. פעם שניה ב94 קבלתי חיזוק מערל בבארונ`ס על פוזיציה בפר``ש. מעבר לזה יוק שום כלום - מעתונים לומדים רק אחרי המעשה זה הלקח. אז הנה הבעיה: העתונות מסכימה עם משאני חושב...האם זה יקרה??? סביר שלא. צריך לחשוב מחדש או לא? אז מה כן עלול לקרות?
מאיימים עלינו ב 430 במעו``ף כבר כמה חודשים. כולם יודעים את הסיפור. אז מה באמת יקרה? אולי 430 זה לא הסיפור?

נאיבי

New member
אני לא חושב שנראה את ה- 430 כמו שכולם

אני לא חושב שנראה את ה- 430 כמו שכולם

ומענין לענין באותו ענין... מאיימים עלינו ב 430 במעו``ף כבר כמה חודשים. כולם יודעים את הסיפור. אז מה באמת יקרה? אולי 430 זה לא הסיפור?
מאיימים עלינו אני חושב מחר נראה את ה- 460.

menimor

New member
לדב

לדב

יש לי בעיה.... (מתוך הרבה אבל האחרות לא לפורום) את הסיפור של א-ר אני קורא בהרבה מאד מקומות כבר - האחרונים שאני זוכר זה דון הייז שמצוטט בסריטדוטקום והיום גייל דודק מצוטטת בבארונ`ס. נכון שאני גם שייך לאסכולת ה BEAR MARKET RALLY ושרטטתי את ציפיותי לפני תחילת הריבאונד הנוכחי (כשטענתי שהנסד``ק חייב לשחק 2200 ל2900). כמו כן כל העולם כבר עוקב אחרי מספרי הסנטימנט בINVESTORS INTELLINGENCE והמדד השני ששמו תמיד נשכח ממני אבל הוא מודד את הג`נקיס הקטנים ברחוב סליחה שוק...שמגיע השבוע ל 49 אחוז. הצרה היא זו: קודם כל אינדיקטורים שהם נחלת הכלל לא עובדים. עובדה. מהעתונות למדתי משהו רק פעמיים בקריירה ארוכה של קריאת עתונים מגיל 16/17 (משום מה המון עתונים עם השם TIMES כולל אפילו משהו בשם הJERUSALEM TIMES תוצרת ירדן). פעם על הין היפני בשנת 79 שאז אמרתי לעצמי שהגוי צודק וכשעשיתי את הפעולה גיליתי שהייתי הלקוח הראשון אצל מי שעבדתי אתו שאי פעם עשה פעולה בין. פעם שניה ב94 קבלתי חיזוק מערל בבארונ`ס על פוזיציה בפר``ש. מעבר לזה יוק שום כלום - מעתונים לומדים רק אחרי המעשה זה הלקח. אז הנה הבעיה: העתונות מסכימה עם משאני חושב...האם זה יקרה??? סביר שלא. צריך לחשוב מחדש או לא? אז מה כן עלול לקרות?
ההרגשה מוכרת ברגע שאני רואה שהערכותי נכנסות ללב הקונצנזוס אני עושה הערכה מחדש

א-ר

New member
ועוד צארט

ועוד צארט

נסדא``ק +מספר הערות 1. כנראה שהמשקיעים בנסד``ק התגעגעו לירידות של מעל 4% ביום (היום קיבלו תזכורת נאה). 2. מי שעשה שורט בנסדא``ק ברגע הכרזת הפד לפני יומיים עשה קופה נאה, קנה בשמועות ומכור בחדשות עבד שוב ויפה (במיוחד כשהגענו מתקופת עליות רציפה) 3. חוזר ואומר, להערכתי הירידות הנ``ל מימוש לעליות מתחילת ינואר, אנו עדיין באמצע ה bear market rally ונראה רמות גבוהות יותר במהלך פברואר, ממתין לקראת רגל עולה באיזור הנ``ל מינוס 3%-2%. 4. יש לעקוב אחר המחזורים בימים הבאים ואחר התמיכות באיזור ה 2640-2600. 5. market sentiment מטריד. 6. ה DOW נתקל בנתיים יפה בהתנגדות באיזור ה 10990.
של הנסדא``ק עם אפשרות התמיכה (זאת לא יצירה אומנותית)

מצב
הנושא נעול.
למעלה