ננשכתי

love d animals

New member
אז ככה

1)אני אוהבת לעזור לאנשים ולהקשיב 2)הייתי רוצה לשנות את הבטחון שלי וגם את המראה (להוריד במשקל ולהראות נורמלית יותר..חיחי) 3)החלום שלי הוא לטוס לאיזשהו אי מדהים,שכל האנשים יהיו מאושרים ושלכל אחד יהיה אהבה ואוכל (כמובן גם לי) 4)אני לא רואה את עצמי בעוד שבוע אפילו..חחחח..אבל אני מנחשת שבתקווה עם משפחה (אני רוצה ליהיות אמא יחסית צעירה),עם הרבה כלבים וחתולים וחיות.... 5)באמת שאני לא יודעת..אממ..ניסיתי לחשוב אבל כשאני אזכר אני אגיד לך

miki barrr

New member
האירוע שהכי השפיע עלייך בחיים...?

ומה את הכי רוצה לעשות כשתצאי לאזרחות,אחרי הצבא....? בטח תסעי לאן שהוא,אז לאן?

love d animals

New member
האירוע

שהכי השפיע עליי לאחרונה היה יום ההולדת שלי שהכרתי שם מישהו חמוד (לא שאני בקשר איתו אבל נדלקתי עליו..חח) ובטח אטייל..לאן-לאיזשהו אי אקזוטי או לא יודעת..בטח לכמה מקומות

Mister Matrix

New member
הערה קטנה

לא אירוע שהשפיע לאחרונה אלא אירוע שהשפיע עליך במהלך החיים...אני מניח שהיום הולדת האחרון שלך בו הכרת מישהו לא היה ה-אירוע שהשפיע על חייך

love d animals

New member
אמ..

ספר טוב..אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל הוא רומנטי כזה.. סרט-כל סרט עם ז'וליה סטיילס אבל האחרון שראיתי-לא יכול בלי (לפני שבוע בערך)

Law Ho

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

אמממממ אז ככה: 1)התאהבת פעם? 2)את מאמינה בגלגול נשמות\חיים אחרי המוות? (שאלה שחשוב לי לשאול את כולם). 3)תני לי איזה משפט יפה של מוטו לחיים... אחד. 4)עשית פסיכומטרי? 5) איזה מגמה את בבצפר (או איך נראית הבגרות שלך?) 6)יש לך תכנית לצבא? קיבלת מיונים\זימונים? את יודעת מה את רוצה לעשות בצבא? זה היה כמה שאלות בשביל להכיר אותך קצת. זהו בינתיים

love d animals

New member
אממ..

כן..התאהבתי פעם ואני חושבת שאני עדיין מאוהבת. אני לא יודעת אם אני מאמינה בגלגול נשמות אבל אני מאמינה שיש אחרי המוות משהו. יש לי 2 (מצטערת): א'.חיה את החיים שלך כאילו הם יומך האחרון ב'. זה באנגלית (לקוח משיר): God Is A D.j,Life Is A Floor Dance,Love Is The Rythem And You Are The Music (אם לא היו לי שגיאות כתיב). לא,לא עשיתי פסיכומטרי. אני במגמת תאטרון (שהחזרות היום היו סבבה....ד"א-חזרתי עכשיו מהחזרות..חח). לא קיבלתי זימונים (אפילו לא סיימתי את הצו הראשון שלי) ואני רוצה ליהיות בתאטרון צבאי אבל אני לא אהיה אז אני אלך על משקיתת"ש

Law Ho

New member
some mo questions

מה שלומך ברגע זה? (אל תכתבי לי "סבבה" או משהו בסגנון). מאיפה את בארץ? מה את עושה בפורום שמיניסטים? באיזה עוד פורומים את גולשת? סליחה אם חזרתי על כמה מהשאלות... לא קראתי הכל.

love d animals

New member
אממ..

בסדר (זה לא סבבה..חחחח)....אממ..היה אמור ליהיות לי היום מבחן אבל בסוף לא היה לי (נדחה ליום חמישי..תודה לאל) ומחר יש לי הצגה וגם ביום חמישי יש לי הצגה ויש לי השנה המווון לחץ (יותר טוב מ"סבבה"?!) אני מאיזור ת"א-ר"ג.. מה אני עושה בפורום שמינסטים?!מה שכולם פה עושים..מכירים אנשים וכותבים ומגיבים ועוזרים..אני מבקרת גם בפורום של זכויות בע"ח וצמחונות וטבעונות אבל לא ממש מגיבה שם.. וזהו ולא,לא חזרת

עוד כמה שאלות

מה מידת הנעליים שלך? מה הגובה שלך? איזה חיה את הכי אוהבת? איזה חיה הכי היית רוצה להיות? אה..וסליחה אם שאלתי שאלה שכבר הופיעה

love d animals

New member
אז ככה

מידת הנעליים שלי גדולה יחסית לבת וזה:39-40 (למרות שאני נמוכה-1.56) אני אוהבת את כל החיות (טוב..את הרוב אבל אני חושבת שלכולן מגיע זכויות בלי יוצא דופן) ואני לא יודעת איזו חיה הייתי רוצה ליהיות....באמת שאני לא יודעת

love d animals

New member
חוץ

מדבורים,ג'וקים,עכבישים,נחשים ודברים כאלה אני אוהבת את כל החיות..

לא, הוא מוחלף כל שבוע

אבל אם זה הרבה בשבלכם ואם הערפד רוצה אז אפשר כל 3 או 4 ימים

למעלה