ננשכתי

טם טם טם

אמממממ טוב...ליאל...הנה זה בא... מה המחלה הנפשית שלך? חחח אובססיה מטורפת? פרנויה מטורפת? פוביות מטורפות ?

love d animals

New member
חח..

אז ככה- מחלה נפשית..אממ..אני שרוטה...אני ממש שרוטה שאנשים אומרים לי שאני צריכה ללכת לברבנל (אם הוא היה פתוח).. אובססיה גדולה לחיות:צמחונית,נגד ניסויים והתעללות בבע"ח ועוד מלא-אני אתן הרבה בשביל חיות
פרנויה..אממ..לא יודעת..אני מפחדת ממחטים ורופאים ויש הרבה דברים..לא זוכרת כרגע..

Stillwater

New member
למה אתם חושבים...

שמחלות נפש זה דבר מצחיק? למה אתם חושבים שמחלות נפש זה דבר שצוחקים עליו? וכנ"ל לגבי אברבנל או כל בית חולים פסיכיאטרי אחר!

painapple

New member
אני אגיד לך למה. |מתוסכלת|

זה הכל השפעה של הסטיגמה. קיימת דעה שלילית כלפי מחלות נפש עוד מימי התנ"ך. לצד התפתחות הדעה השלילית קיימים גורמים פנימיים שמסייעים לשימוש הסטיגמה. המוח האנושי נוטה לייחס אירועים שליליים לקבוצות מיעוט. סינון מידע סלקטיבי מסייע להצדקת המעדות הקיימות וכך משמר את העמדה השלילית. "נתינת" (לשון עממיתף עמך הסליחה) הסטיגמה מעלה את הדימוי העצמי בקרב בעלי הערכה עצמית נמוכה, ומבחינה כלכלית מסייעת בתחרות על משאבים, משום שכך הסטיגמה גוברת בחברות תחרותיות ובמצבי מחסור כלכלי. מה שקורה פה, it's clearly הראשון. בעצם לא נכון. זה כבר הפך לסלנג, ואם את לא עושה עבודה על הנושא אז אין לך שום סיבה לכעוס כמו שאת לא יכולה לבוא למישהו שקורא לחבר שלו "משוגע" (כמו ב"וואו, הפתעת אותי, משוגע. משוגע.") ולשאול אותו "ואתה חושב שהוא באמת לוקה במחלת נפש? אתה לא חושב שאתה פוגע באוכלוסיית נפגעי הנפש הסובלים מסטיגמות? ד"א, אני יכולה להפנות אותך לאתר שתובע תצורה למי שמזכיר בתקשורת חולי נפש/מחלות נפש/משוגעים ודומיהם כמילת גנאי. ולמי שתוהה מה לעזאזל..... אני מקלידה את העבודה שלי של ה4 יחידות על הנושא הזה. למחר. אני מתוסכלת וברגע שאני מגישה אותה אני לא רוצה לשמוע יותר על מחלות נפש לעולם. לעולם!!

painapple

New member
עממיתף=עממית,*

וחסר לי " אחד אחרי הסימן שאלה האחרון. פרפקציוניזם, כמעט.

לא חושבת שזה מצחיק

יש לי מספיק (מחלות נפש) משלי, אז אני צוחקת על זה. הומור שחור, את יודעת.

love d animals

New member
תראי..

אני לא צוחקים על זה אבל לוקחים את זה בצחוק ובקלות... כאילו-אנשים צוחקים עליי על זה שאני משוגעת ומפגרת (שרוטה בראש) אז הם סתם אומרים לי שאני צריכה ללכת לבית משוגעים..זה לא כדי לצחוק עליהם

שאלות לערפדית החדשה

שם? גיל? צבע אהוב? יום בשבוע אהוב? עוד שאלות בהמשך...

love d animals

New member
כן..חדשה..../images/Emo13.gif

שם-ליאל (משפחה חסוי..אבל בואי נגיד שיש לי שם משפחה מאווווד נדיר שאין עוד למישהו בארץ חוץ מקרובים שלנו) גיל-17 ועוד מעט 3 חודשים (נולדתי ב-3.11) צבע אהוב-כחול,יום בשבוע (יש כמה) שישי-שבת (בגלל השקט וכייף הזה9 ויום ראשון כי אני באה ברבע ל-11 ולומדת רק שעתיים

heaven is here

New member
היי!!

נולדת בתאריך שלי!! את השנייה שאני מכירה שנולדה בתאריך שלי
ולשאלות: את שונאת מישהו? את אוהבת מישהו? את מקנאה במישהו?

love d animals

New member
חח..

ואת גם השניה שאני מכירה בתאריך שלי..האחרת היא מישהי בכיתה שלי שברשימה שמות היא אחרי ישר ושתי האותיות הראשונות של השם שלה זה גם "לי"...איזו מקריות,אה?!..חחחח אז ככה- שונאת..שתי בנות מהכיתה שלי (לא משנה למה) אבל בכלליות אני שונאת שקרנים וסנובים ונצלנים אוהבת-משפחה שלי וחיות (וכמובן שאת בובה הכלבה שלי שהיא כמו הבת שלי) ואם התכוונת לבן אז יש......קוראים לו ערן מקנאה-באלה חיים את החיים שלהם,שיודעים לנצל כל רגע

painapple

New member
שאלת האי הבודד האולטימטיבית ועוד..

מה היית לוקחת איתך לאי בודד? מוזיקה אהובה, ה-להקה/ה-אומן בשבילך?

love d animals

New member
וואי

מה הייתי לוקחת?! אפשר כמה?! כי אם אפשר כמה אז-את המשפחה שלי....חלא יודעת..אין לי מושג...באמת.... מוזיקה:סגנון-רוק,שקט ועכשיו גם מוזיקה שחורה..אבל בעיקר רוק ושקט ואני שונאת מזרחית!! להקה-בוטן מתוק בקרקס,גאנס אנד רוזז ופעם זה היה-באקסטריט בויז שהייתי מטורפת עליהם!!

Nimst

New member
שאלה

אם היית יודעת בביטחון שמחר סוף העולם וכולם ימותו, מה היית עושה ביום האחרון?

אם היו אומרים לך שהפורום לא יכול

"להכיל" יותר מ-5 אנשים מי היית רוצה שישאר??

למעלה