ננשך ע"י אמסטף-ומת יהי זכרו ברוך הכתבה פה
ה הד0וש היחידה New member 28/7/04 #2 ונכון שזה רק כלב.....אבל עדיין אני היחידהשרוצה שיוציעו חוק שאסוק לגדל אמסטפים
R Ronush14 New member 28/7/04 #3 אוףףף... ../images/Emo7.gif אבל... לא יודעת... חוק נגד החזקת אמסטפים לא יעזור... אני בטוחה שלא כל האמסטפים רעים... אבל מצד אחד הם גם לא יכולים להיות קשורים כל החיים... מסכן הכלב השני
אוףףף... ../images/Emo7.gif אבל... לא יודעת... חוק נגד החזקת אמסטפים לא יעזור... אני בטוחה שלא כל האמסטפים רעים... אבל מצד אחד הם גם לא יכולים להיות קשורים כל החיים... מסכן הכלב השני
מ מלאכית 815 New member 28/7/04 #4 ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אני מסכימה איתך.. לא כל האמסטפים רעים.. פשוט חינכו אותם להיות תוקפנים זה הכול באיך שחינכו אותם.. הכלב השני היה פודל (הכלב שלי הוא פודל אני לא רוצה לחשוב אפילו מה הייתי עושה אם זה היה הכלב שלי..)
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif אני מסכימה איתך.. לא כל האמסטפים רעים.. פשוט חינכו אותם להיות תוקפנים זה הכול באיך שחינכו אותם.. הכלב השני היה פודל (הכלב שלי הוא פודל אני לא רוצה לחשוב אפילו מה הייתי עושה אם זה היה הכלב שלי..)