ננממנמ

ננממנמ

דברים שהייתי רוצה עכשיו:
להיות בהופעה של אואזיס
להיות במפגשפורום מאוד רועש ומעניין
שמישהו/י יפים יתנו לי לצייר או לצלם אותם
שיפרץ לי מחסום הכתיבה בסיפור שאני כותבת
ללמוד שיר לא-מאעפן במפוחית
שיהיו לי עוד תחביבים חוץ ממוזיקה וניסיונות חסרי-השראה ליצור דברים
שהסטרוקס (חוץ מהגיטריסט הזעפן עם הקרה) יעשו לי 25 ילדים יפים: 5 מכל אחד, ו-10 מהבאסיסט
המבורגר עם מלפפון חמוץ. למה אין בבית הזה המבורגר?!
יותי
*מתייסרת*
להיות סנופקין ולנדוד מפה

ketty the sheep

New member
../images/Emo24.gif

את רואה, אז *כן* יש לך יותר תחביבים מאשר לי
ו.. אני מקווה שאת לא מתכוונת לניק וולנסי (מצורפת תמונה להמחשה
)
כי אם כן, אז יהיה לך עסק איתי (if you know what i mean
) ועכשיו אני מתגעגעת אליך למרות שראיתי אותך דיי לא מזמן (מסקנה: you can never have too much sigal
), אה, ואני גם רוצה להמשיך לראות את הסרט ההוא

את יודעת שאני לא חזקה בשמות ../images/Emo3.gif

מימין נמצא אדם שדעתי עליו היא:
ומשמאל אדם שדעתי עליו היא:

אה, ו -

קטייייייייי כפרה עליךךךך!!!!!!!!
איזה חמודע ^_^ את..את..האא! (ותתרחקי מניקו או איך שקוראים לו
הוום ברייקר, עשרה ילדים עוד יבכו בגללך. הוא שלישלישלישלי. [טוב, אז הוא לא
])

ketty the sheep

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

נו, תמיד אפשר להתחלק, או משהו.
טוב נו, אני אוותר ^^; יש לי אהבה חדשה

וואלה, לא זיהיתי.

הוא באמת שווה עוגייה, אם כי לא יודע איך הייתי מתמודד עם בעיית ההקאות שלו. נראה לי שהייתי הולך על מישהו אחר מהקוּפּרים. וכן, מסתבר שגם פה אני עוקב אחרייך. האמת שלא נשארו הרבה מקומות לעקוב עכשיו, כל היומנים שלך מתים ככל הידוע לי

ketty the sheep

New member
אכן..

ובפורום קולדפליי אני לא ממש משתלבת יפה (כן, אולי יעזור לי אם אני אכתוב שם מדי פעם
) ואת אש אני חושבת לעזור, כמו שאילנה ולוק ועוד הרבה חכמים עשו. זה כבר לא מה שזה היה פעם
אני חייבת לציין (למרות שוודאי כבר אמרתי לך את זה לא פעם) you're the best stalker i've ever had
(שלא לדבר על זה שאתה היחיד, כך לפחות אני מקווה). ואממ.. הקאות? מה עוד אתה יודע על הקופרס שאני לא יודעת?

מסכים איתך, סיגל, רק שהתבלבלת.

ניקולאי הוא הבסיסט. לסטרוקס שני גיטריסטים: אלברט המונד ג'וניור וניק ולנסי, כפרה עליהם. ניקולאי הוא באמת היחיד שם שלא הייתי עושה. שמעת כבר את האלבום החדש?

כן, הבנתי את זה מאוחר מדי..../images/Emo3.gif

אתה ודאי מתכוון ל-Room on Fire הצלחתי למצוא (בתוכנה שאין להזכיר את שמה) רק את "12:51" אבל אני בחיפוש מתמיד! (כן כן, עבריינית אינטרנט שכמותי, למי אכפת. אם וכאשר יהיה לי כסף, אני קונה את IS THIS IT [הגירסה המעודנת נטולת התחת
] מיד אחרי שאני משלימה את אוסף אלבומי אואזיס שלי + הסינגל של ווטאבר
+ כמה די.וי.דיים של הופעות חיות שלהם. אם ירצה השם, התהליך יושלם בעוד פחות מ-20 שנה! [וזה למה אין לי דיסקים מקוריים
])

קחי את

הציפור הכחולה, שם תמצאי כל אשר תרצי בלי לשלם. ובקשר ל-Is This It בלי העטיפה הפרובוקטיבית, את זה אין להשיג בארץ, כיוון שזו הגירסה שיצאה בארה"ב ולא נוהגים לייבא לארץ משם. לא שאני רואה מה ההגיון בלקנות את הגרסה עם העטיפה הפחות מעניינת.

מה גם שהגרסה הזו

לא כוללת את השיר New York City Cops, אחד השירים הכי טובים של הסטרוקס לדעתי. אמריקנים פוליטיקלי-קורקטיים פטריוטיים יתר על המידה.

התשובה שלי תשמע לך אולי קצת צולעת -

אני חושבת שהעטיפה האמריקאית הרבה יותר יפה וגם אמ.. מתאימה לתוכן של האלבום, כפי ש*אני* קלטתי את האווירה שלו.
לא שאני מרגישה עם זה כ"כ נוח, כאילו אני תומכת בקטע המפגר הזה של האמריקאים לצנזר כל דבר קטן כי אני לא! אממ וזהו. אבל רק בגלל הקטע של הקמצנות (חסכנות מוצדקת
) שלי יהיה לי קשה עם הרעיון של לשלם מחיר מלא על דיסק שהורידו ממנו שיר אחד..
כשבמילא תמיד יש באלבומים מעט מדי שירים לטעמי. (כמובן, כל זה בלי להתחשב בעובדה שהזכרת שאין להשיג בארץ את הגירסה האמריקאית) אוף וואטאבר וגם במילא אין לי כסף!
אז מה אני מקשקשת בכלל

אה ותודה על התוכנה! ../images/Emo99.gif*סוגדת*

מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד שימושי!

sarah

New member
:)../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הייתי רוצה עכשיו לדבר עם חגי
(בצורה אפלטונית לגמרי)
לדבר עם חגי כל הלילה עם כוס צ'אי בחלב סויה על איזה כורסא נוחה בחור שכוח אל בטקסס תודה מראש *מזילה ריר* זה מתחיל להפחיד אותי יותר ויותר, שאני מעדיפה לדבר עם חגי מאשר עם החבר שלי 0_0 טוב, חגי אלוהים,אחחחחחחחחחחח, אלוהים אקווה שהוא יודע מה טוב שבילו ולא קרא את ההודעה הזאת להודעה מצורפת חגי ענקי ומדהים

למעלה