נניח

dana1967

New member
נניח

שאת פוגשת בחור, נשמע חכם, נראה טוב. באמת שמתוק! אבל משהו בו מעורר את חשדך...ואולי משהו שלאו דווקא צריך לעורר חשד. ובכל זאת קצת מוזר כשהוא אומר לך שהוא לעולם לא נכנס למיטה עם אישה עד שלא מרגיש אליה רגשות!!! אפילו אם היא תרצה תתפשט תפתה. עדיין...לא יסכים. מה זה אומר עליו? להאמין ? או שזה רק הצגה של לא יודעת מה, יפה נפש? וגם, הוא צריך לחלוק איתי כזה דבר? ורגע, פליזזזז ובלי תגובות ציניות כמו "נו, הוא הומו"!!!

נימשון

New member
למה הומו? יש גברים כאלה...

בדיוק כשם שיש גברים שמסוגלים להכנס למיטה בלי שום בעיה במהירות יש גברים שצריכים להכיר ולהרגיש כדי להכנס למיטה עם בחורה. זה לגיטימי לגמרי, לא רואה בכך כל רע.

יש פנטזיה ויש מציאות

לי קרה כמה פעמים שקבעתי דייט עם בחורה שמשכה אותי וכבר פינטזתי איך אני מנווט אותה למיטה...אבל אחרי שיחה איתה במשך כמה זמן יצא לי כל הרוח מהמפרשים (או בעצם מהתורן :))....כנראה שסקס זה בכל קצת יותר מצורך גופני....

tzurtzur

New member
יא נווט

אפשר לאמץ את מושגי השיוט שלך הם ענקיים

נימשון

New member
כי יש איזו סטינגה

שגברים לא מחוברים לרגשות שלהם וגברים הומואים מחוברים יותר..

magenta73

New member
זאת סטינגה מאוד מבוססת... האמת...

אם כבר מדברים על זה... "גבר" לפי ההגדרה החברתתי, במיוחד בישראל, אמור להיות קשוח ואמיץ וכן הלאה. אם לא, אז אתה סיסי. ממתי הפך המושג "מחובר לרגשות" קשור למחובר לרגש=הומו... לא יודעת. ממתי גבר=נכה רגשית=קבל ח"ח... גם לא מובן לי...

אם את רוצה לדעת אם הוא גיי

את יכולה לקרוא לי. הגיידאר שלי פועל בצורה מעוררת התפעלות. אם יש גיי באזור, הצקאלאקה שלי מיד מתחילה להבהב. אני מזהה אותם יותר טוב מהחברים ההומואים שלי. <מכשפונת - ממש תופעת טבע>

רגע.....

אם הוא מנסה להכניס מיד למיטה אז הוא סקס מניאק, ואם הוא לא נכנס למיטה בלי רגשות אז הוא הומו. יופי. לא מבינה. באמת שלא.

passioneta

New member
Three sources of information

I got to guide me through my return to the fascinating world of dating: 1. My best friend (a gay man, of course) 2. This forum 3. A book called "He is not that into you" - it's a very funny book One of the chapters is titled: "He is not that into you is he does not sleep with you" Which of course refers to someone who does not sleep with you well into the relationship. So I would look for other indications : how often does he call, his physical reactions when you meet (blush, something happening in his trousers etc.)

passioneta

New member
and a quote from th above mentioned

book: "Friendship is great, but friendship with sex is even better. Call it what it is, or to be precise, call a friend a frend and go find a partner who will not be able to stop touching you" and another: "If you are tempted by the idea of spending your nights cuddling with someone, buy yourself a pet"

Mr Darcy

New member
Yep.same same.

I look at women trousers too If they are very tight (The laughing vagina pants) you can actually see if the clit is up I don't blush though

למעלה