נניח
שמישו מחזר אחריכם.
ונניח שאתם מרגישים בוודאות חוסר משיכה אליו ברמה הפיזית, אבל מבחינת תפיסת העולם שלו הוא מושך אתכם עד ייאוש.
וכשהייתם יוצאים לבלות יחד אלו היו הרגעים הכי נוראיים שלכם ובו זמנית הכי עילאיים שלכם.
ונניח שהגעתם עצמאית להחלטה שאין מצב בניכם כי.. ולא פרטתם למישו ההוא את המניעים.
וזלא נגמר כי המישו המשיך להגיד לכם שהקשר יחזור אם רק תגידו שאתם מעוניינים בו, הוא תמיד ירצה.
ואז
הזקנה התפצלה לשניים ומתוך יצא אור חזק של עב"מים ועל האור היתה תמונה שלו עם עוד מישי..
זלא שאני רוצה אותו, אבל זה הפריע לי שיומיים קודם הוא שוב התקשר ואמר שהוא מתגעגע.
כאילו מה המשחקים האלה? הוא אגב, תמיד טוען שכולן רק "ידידות"..
והחתיך עם האופנוע (החבר הכי טוב שלו לשעבר) סיפר לי שהם רבו כי המישו ניסה לנשק את חברה (היום גם היא לשעבר) של החתיך.
קיצר קיבלתי כוכך הרבה אינפורמציה מיותרת שממש לא הייתי צכה אותה, אבל
פתאום אני נפגעת וקצת אפילו כועסת עליו, בשביל מה שהיה בעבר, זה נורמלי או שאני חולת נפש?
לאדעת מה לחשוב.
אם החתיך צודק אז כל התקופה המישו שיקר לי! ואם החתיך משקר..?
אז שוב חזרנו לשקרים |מבואס
|
שמישו מחזר אחריכם.
ונניח שאתם מרגישים בוודאות חוסר משיכה אליו ברמה הפיזית, אבל מבחינת תפיסת העולם שלו הוא מושך אתכם עד ייאוש.
וכשהייתם יוצאים לבלות יחד אלו היו הרגעים הכי נוראיים שלכם ובו זמנית הכי עילאיים שלכם.
ונניח שהגעתם עצמאית להחלטה שאין מצב בניכם כי.. ולא פרטתם למישו ההוא את המניעים.
וזלא נגמר כי המישו המשיך להגיד לכם שהקשר יחזור אם רק תגידו שאתם מעוניינים בו, הוא תמיד ירצה.
ואז
הזקנה התפצלה לשניים ומתוך יצא אור חזק של עב"מים ועל האור היתה תמונה שלו עם עוד מישי..
זלא שאני רוצה אותו, אבל זה הפריע לי שיומיים קודם הוא שוב התקשר ואמר שהוא מתגעגע.
כאילו מה המשחקים האלה? הוא אגב, תמיד טוען שכולן רק "ידידות"..
והחתיך עם האופנוע (החבר הכי טוב שלו לשעבר) סיפר לי שהם רבו כי המישו ניסה לנשק את חברה (היום גם היא לשעבר) של החתיך.
קיצר קיבלתי כוכך הרבה אינפורמציה מיותרת שממש לא הייתי צכה אותה, אבל
פתאום אני נפגעת וקצת אפילו כועסת עליו, בשביל מה שהיה בעבר, זה נורמלי או שאני חולת נפש?
לאדעת מה לחשוב.
אם החתיך צודק אז כל התקופה המישו שיקר לי! ואם החתיך משקר..?
אז שוב חזרנו לשקרים |מבואס