נניח שניסתם להיפגש עם מישהו/י כמה פעמים ולא הסתדר. הייתם ממשיכים לנסות או מניחים לזה ודי?
ש שKקירה New member 31/7/13 #1 נניח שניסתם להיפגש עם מישהו/י כמה פעמים ולא הסתדר. הייתם ממשיכים לנסות או מניחים לזה ודי?
B BW37 New member 31/7/13 #2 בר רפאלי ניסתה להיפגש איתי פעמיים, ולא הסתדר בפעם השלישית שהיא התקשרה אמרתי לה :"עם כל הכבוד, אני לא ניפגש עם מישהי שלא הצלחנו להיפגש פעמיים"
בר רפאלי ניסתה להיפגש איתי פעמיים, ולא הסתדר בפעם השלישית שהיא התקשרה אמרתי לה :"עם כל הכבוד, אני לא ניפגש עם מישהי שלא הצלחנו להיפגש פעמיים"
E ebi83 New member 31/7/13 #3 מתסכל, אבל הייתי מנסה... אלא אם הצד השני לא באמת מעניין אותי או שהסיבות לאי קביעת הפגישה היו מצוצות מהאצבע ואז חבל על הזמן שלי ובכלל.
מתסכל, אבל הייתי מנסה... אלא אם הצד השני לא באמת מעניין אותי או שהסיבות לאי קביעת הפגישה היו מצוצות מהאצבע ואז חבל על הזמן שלי ובכלל.
S shayCn New member 31/7/13 #5 אם הוא דחה את הפגישה כמה פעמים אז לא כדאי להיפגש.נראה כאילו הוא משחק בך, אבל אם את גם דחית, אז יאללה תני לזה צ'אנס.. כל עכבה לטובה
אם הוא דחה את הפגישה כמה פעמים אז לא כדאי להיפגש.נראה כאילו הוא משחק בך, אבל אם את גם דחית, אז יאללה תני לזה צ'אנס.. כל עכבה לטובה