נניח שיש לי תוכנה...

MotiAd

New member
נניח שיש לי תוכנה...

שאני יצרתי והיא מיועדת לשוק הרחב. איך אני משווק אותה? עדיף באמצעות חברה לא? אני צריך לרשום אותה על שמי?

DCoder

New member
תלוי מה אתה רוצה להשיג

אם אתה מחפש רווחים כספיים, ודאי, אתה צריך גב כלכלי ושם. אם, לעומת זאת, אתה רק רוצה לזכות בתהילת עולם, תשקול לפרסם את הקוד באופן חופשי, כך שכל אחד יוכל להוריד, לשנות, ולעזור *לך* ליצור מוצר טוב יותר בשביל *כולם*. יש מספר אתרים העוזרים למפתחי קוד פתוח והגדול מכולם הוא כמובן www.sourceforge.net

DCoder

New member
בתור התחלה...

בצע סקר שוק... ספר לחברייך מה עשית, על איזה צורך ענית, וכמה ילדים רעבים התוכנה מצילה בדקה. תבחין בתגובותיהם..תן להם לשחק עם התוכנה. אם אתה שומע את קולות הצ´צ´ינג ברקע, תצטרך להחליט על איזה שוק אתה הולך ( קנייה אינטרנטית, תוכנת מדף, וכיו"ב ), ולהמשיך משם. בהצלחה.

MotiAd

New member
או קיי. ו...

אני יודע שכל מוסד ואירגון בעל רשת ישמח לתוכנה הזו כי היא חוסכת הרבה זמן למנהלי רשת אז...?

DCoder

New member
כמו שרמזתי...

העובדה שאתה חושב כך לא אומרת שאחרים חושבים כמוך בנושא. כמו כן, אולי כבר קיימת כזו תוכנה בשוק שפספסת? אל תדלג על השלב הקריטי הזה.

MotiAd

New member
חחחח...

אני יודע. זה הדבר הראשון שחשבתי עליו. אני לא לוקח סיכונים כאלה. אני יודע שאין אף אחת כזו. יש חברות מסויימות שאלי לפנות אליהן?

galh

New member
תוסיף פרטים

אולי תיתן כמה פרטים על התוכנה, ככה אנשים יוכלו להגיד לך אם קיים משהו כזו או לא? בגדול, אתה יכול להקים אתר עם התוכנה, להוסיף גרסת ניסיון לתקופת זמן ולפרסם את התוכנה בפורומים של אנשים בתחום של התוכנה.

Ck3

New member
-אל- תפרסם תוכנה עם הגבלת זמן

כידוע לך, את הדברים האלה אפשר לפרוץ ולבטל, כנ"ל לגבי קוד רישום.. אם כבר לפרסם גירסה מוגבלת, לפי דעתי, אז גירסה שחסרות בה פונקציות מסוימות.. הכי חשוב, בהצלחה..

MotiAd

New member
פרטים...

כולכם מכירים את ה-User Domain Manager של NT. התוכנה שלי עושה את העבודה שלו הרבה יותר טוב. אפשרות ליצור כמה משתמשים בעלי מאפיינים דומים ב"מכה" אחת. וכו. וכמו כן להגדיר הרבה מאפיינים אחרים לכל משתמש שכיום צריך לעשות אותם בשלבים נפרדים.

למעלה