נניח יש זוג

נניח יש זוג

ולאישה יש מח קטן מאוד. מה עושים במקרה כזה? הרי זו בעיה בלתי פתירה לא?

*צופיה*

New member
נניח אין זוג

(אפרופו הסטוצים מלמטה). לה יש מוח מאד קטן. לו יש זין מאד קטן. מה מתגלה קודם ? מה מתבלה קודם ? וכמה זמן הם יצטרכו לחכות בתור – בהנחה שאין להם דוד ששותה תה על בסיס של קבע בהסתדרות ?

רות 2

New member
פתרון:z:x =y=u-1

יסתפקו השניים בזיוני שכל ....... בין היתר...

יסמ4

New member
אני רואה שהתגובות פה ציניות

אני בטוח שגם לאדם כזה יש פתרון גם שמעתי על הגדלה גם ראיתי פעם כתבה הגודל לא קובע האמת מענין לדעת עד כמה זין יכול להיות קטן

אטיוד5

Active member
זוכר את ההוא שאמר ...

אם היה לי עוד סנטימטר הייתי מלך. וענתה לו ההיא שאיתו - אם היה לך פחות סנטימטר היית מלכה.

יסמ4

New member
אני רואה שהתגובות פה ציניות

אני בטוח שגם לאדם כזה יש פתרון גם שמעתי על הגדלה גם ראיתי פעם כתבה הגודל לא קובע האמת מענין לדעת עד כמה זין יכול להיות קטן

הזוייה

New member
במקרה הכינותי מראש

משהו שנתקלתי בו בזמנו. (אם עברתי על כללי הפורום, המנהל/ת מוזמן להסיר את הרשומה) אין מה לעשות לצער הגבר עם איבר מין קטן, אין הגדלות ואין מתיחות, וחקרתי לעומק בנושא אחרי שנתקלתי במשהו שהיה ארעי בחיי. מצד שני, אני בטוחה שאם הייתה לנו כימה נהדרת, והיינו בעלי תשוקה עזה לשיחה, תכונות, הדדיות והפריה משותפת, גם בנושא המין חרף היותו בעל איבר מין קטן, היינו מוצאים דרכים לגרום עונג אחד לשני. כגון מחבואים, הוא מגיע מאחור- דבר שדורש מיומנות רבה מסיירת המסתערבים, תוך תקיעת המוט בצורה שאפשר להרגיש שיש שם משהו. (מאחור הגודל נעלם מהעין) יש לשון ואצבעות ובכלל גבר שכזה אם הוא רגיש- ולא עושה מהזין שלו כזה עניין, הוא גם זה שיודע לגעת, ולזה שיודע לגעת יש יותר ביטחון עצמי. נ.ב זה כמו להגיד לאישה שיש לה חזה קטן והיא לא מוכנה לעשות הגדלה, כי סיליקון גורם לה לחלחלה.

למעלה