נניח והיה התקף בלילה...

• פותח הנושא ufo11
  • פורסם בתאריך

ufo11

New member
אני יודע מה זה...זה בלי קשר

לאפילפטים... זה נקרא סד לילה כדי למנוע את השחיקה של השיניים...

ufo11

New member
ברור. זה אפשרי..

אבל זה לא מיועד רק לאפיפלטים:) יש כאלה שפשוט חורקים שיניים בלי קשר:)

אני חייב למצוא../images/Emo8.gif

http://www.episafemd.com/user/products.html המצחיק הוא שזו חכרה מהארץ, ומצאתי את זה באתר נידח בחו"ל.

ufo11

New member
נניח והיה התקף בלילה...

איך אני יכול לדעת את זה אם אף אחד לא היה לידי? חס וחלילה...

ufo11

New member
קמתי עם טעם נוראי של דם בפה

וסליחה על השיתוף, אבל כשהוצאתי ליחה (סליחה, אל תגעלו בבקשה, באמת סליחה) היא הייתה אדומה ושחורה... זה מתחיל להדאיג אותי... אני גם לא מוצא סימני נשיכה בפה, חוץ מאתמול שעוד במהלך היום נשכתי את עצמי, אבל זה משהו ממש קטן... כשהיה לי את ההתקף אז, כל העור הפנימי של הלחיים היה אכול לגמרי...

moribat

New member
יכול להיות שיש לך בעיית חניכיים?

ובקשר לליחה עם הדם-גש לרופא המשפחה, ומיד!!!!!!

moribat

New member
ליגאל היה התקף בבוקר, הוא לא יודע

בכלל שהיה לו התקף.ללא חבלות, ללא נשיכת לשון. עכשיו שאני חושבת על זה, הוא סבר שכמה שנים לא היו לו התקפי שינה כשגר אצל הוריו, פשוט לא היתה לו דרך לדעת...

ufo11

New member
אז איך אני אדע עכשיו?

אוף... אני ממש דואג עכשיו:(((

moribat

New member
הליחה נמשכת?

אז תפסיק לדאוג, וגש לרופא המשפחה. אם הולא לא עובד היום, גש לרופא אחר, שייתן הפנייה למיון אם צריך. למה לדאוג כשאפשר לפעול?

ufo11

New member
לא לא... הליחה לא נמשכת...

לא מדאיגה אותי הליחה...זה משהו שקורה לי בבוקר.. מפריע לי שזה יצא עם דם... ואז ישר קישרתי את זה לההתקף שהיה לי, שאז ממש נשכתי את כל העור בפנים הלחי...והכל היה אכול לגמרי והיה טעם של דם, וגם אמרו לי שיצא דם מהפה (מן הסתם, אכלתי את עצמי....קניבל)... אז חשבתי אולי בלעתי דם...כי נשכתי את עצמי...ואז התחלתי לחשוב שאולי זה חס וחלילה מהתקף...

moribat

New member
יש לך מזל שזה אינטרנט, ואין לי מושג

איפה אתה גר. טוב, אני הולכת לעבודה. א-ת-ה לעומת זאת, דואג לעשות את כל הסידורים הרפואיים וללכת לבדוק את הדם בליחה. כששאלתי האם זה נמשך, התכוונתי לדם. אני אחזור בערב. עדיף לך שאראה הודעה שהלכת לרופא והוא אמר שזה כלום... איפה המותק שלך, שתכניס בך קצת שכל....
תרגיש טוב. ביי.

ufo11

New member
תודה רבה:)

אם אראה שזה יחזור על עצמו, אלך לטפל בעצמי:) שיהיה יום נעים:)

ufo11

New member
עכשיו אבל כשאני חושב על זה...

זה קרה לי בעברי... זה בדרך כלל קורה לי במצבים שאני לא שותה מספיק...והאף מתייבש (בייחוד בעונה זו של השנה)... ואצלי הכל עובר לריאות ודרכי הנשימה...

S E M 151

New member
בוקר טוב ufo,

מצטרפת ללימור - גש לרופא לבדיקה. הליחה וטעם הדם לא חייבים להיות מהתקף אפילפטי. יכול להיות שיעול ושפעת, העונה מתחילה. תשים לב אם במשך היום יש ליחה ושיעול או נזלת וכו'. ואגב התיאור שלך לא מגעיל. תרגיש טוב ותשמור על עצמך.

Blueberry Kiss

New member
ממושון שלי, אולי באמת כדאי שתלך

לרופא? לפחות אם זה נמשך... אוהבת אותך!

qt1

New member
איך אתה מרגיש עכשיו?../images/Emo24.gif

לא נראה לי שקשור להתקף מה שתיארת, אלא כפי שציינת בהמשך ליובש וכבר נתקלת בתופעות כאלה בעבר. בהחלט כדאי ורצוי שתיגש לרופא המשפחה כדי להתיעץ , ישנן דרכים פשוטות מאוד לטפל בתופעות כאלה. שתהיה לנו בריא ושמח

למעלה