זה ניפלא ותלויי המון בבן הזוג......
את חייבת להיות שטופה ונקייה, הוא חייב לשחק איתך, ללקק אותך ,ולאו דווקא להתחיל מהפתח "הקטן" שלך אלא פשוט לגרות את הדגדגן והישבן וכל החריץ של הישבן וללקק וללטף,והמון גירויי, ורק אז להתחיל ללקק או להעביר אצבע רטובה סביב פי הטבעת שלך,פשוט בעדינות והמון המון משחק וסבלנות וקחו את הזמן ושלא ימהר, ושילקק ושישחק עם האצבע המון מסביב תוך כדי שהוא מכניס בעדינות טיפה את האצבע .....ממש קצת (וכדאי שתסכמו בינכם לפני כן - כדי שאת תהיי רגועה שברגע שזה מכאיב הוא מפסיק) וקחי (אינך חיבת) קצת KY על בסיס מיים ולא חומרים שמנוניים אחרים (אין טעם)ושיכניס את האצבע כל פעם קצת ושימשיך לגרות וללטף תוך כדי בין הירכיים ומעל הדגדגן ואצבעות התוך הפתח הרטוב ומעל הישבן ולא להפסיק תוך כדיי, וניתן להכניס אצבע לכל פתח (ואז פי הטבעת שלך יתרחב - כי זה שריר בסה"כ). אסור להחדיר ישר. ואם את מוכנה אחרי כשעה או מחצית השעה של משחק מקדים שיכנס בתחילה ממש לאט ורק קצת ובזוית ובתנוחה הנכונה ( אשתי ויפתי תמיד טוענת שהתנוחה האהובה עליה זה בתנוחה הרגילה בשכיבה על הגב וכשהיא על ארבע זה מכאיב יותר בהתחלה)ואז שיתחיל לחדור ולאט לאט ורק אז איך שנוח לך ואיך שניראה לך. לי יש איבר מין פשוט ענק ועבה וכשהיתי צעיר יותר ועם פחות נשים, מעולם לא חשבתי שיוכל להכנס לישבן של מישהי......והמון נשים גם לא האמינו שזה ניתן בכלל. והאמיני לי שעם הכנה מתאימה אין כל בעייה שכל גודל יכנס ניסיתי את זה עם מספיק נשים נקיות. וכדרך אגב......זה לא בדיוק שאי אפשר להכנס לפתח העליון אחר כך - כך סברנו בהתחלה (דלקת שלפוחית השתן וכו.)- אם את ממש נקייה מבפנים ואם את משתמשת בKY ואת מתנקה ישר אחר כך - לא צריכה להיות לך בעייה עם זה. ועוד דבר- אם בן הזוג נירתע מלהכניס אצבע - תשחקו ב"צעצועים" לפני כן. תוכלי/ו לארגן מחנויות סקס או הדבר האכי טוב והאכי פשוט והאכי זול ואוליי האכי מגניב זה מברשת צבע תמימה שתיקני מהום סנטר או אייס ותבחרי לך איזו ידית שאת רוצה ( הן מצופות בלקה חלקה והן בגדלים שונים אורכים ועוביים שונים)ותקני את הKY מסופר פארם או מבית מרקחת לפני כן, ופשוט תוך כדי סקס תגידי לו " מה דעתך לשחק איתי ונורא בא לי ויש פה איזה מברשת.........?" בצורה האכי תמימה תביאי לו אותה ותמרחי את הידית בחומר ותני לו לשחק איתך לאט לאט וזה יחליק לך בכייף פנימה ( את פשוט חייבת להיות מגורה שם המון לפני כדי שהפתח יתרחב ואם יש לו ניסיון ובזוית המתאימה - זה פשוט לא יכאב לך וזה יהיה לך ניפלא וכייף לא רגיל. לאחר שתהיי מנוסה יותר - תביני שלא חייבים בכלל k.y ומספיק אצבע רטובה או מהרטיבות של הפתח העליון. תהני, ממני אודי.