ננטשתי
...

גן כתום

New member
ננטשתי ../images/Emo7.gif...

יש איזה אחד שהכרתי אותו באינטרנט, לפני כמעט שנה, מאז אנחנו ידידים ממש טובים. בזמן האחרון (כבר חודש) לא שמעתי ממנו... היו תקופות כאלו, ואפילו יותר ארוכות. אני יודעת שזה תקופה של בגרויות, והייתי כועסת עליו יותר אם הוא היה כל הזמן באינטרנט בגללי במקום ללמוד. אבל... עצוב לי... אני מתגעגעת... וגם אין לי זכות להתלונן...

VengaGirl

New member
../images/Emo7.gif

אין לי כל כך מה להגיד..רק שתעברי את זה..אם תקופות כאלה עברו בעבר אז גם עכשיו זה יעבור... (דרך אגב אני ממש ממש מזדהה..רק שבמקרה שלי אותם אנשים כן מתחברים..הם סתם לא מדברים איתי..)

VengaGirl

New member
עכשיו קראתי שוב ת´הודעה שלי...

סורי שהיא לא עוזרת במיוחד...

אוי...../images/Emo7.gif

אני מזה משתתפת בצערך... כאילו, גם לי יש אנשים שאני נורא אוהבת לדבר איתם באי סי קיו אבל גם את רובם אני רואה מידי יום בבי"ס... פעם היה לי איזה מישהו שהיינו מדברים ה-מ-ו-ן באי סי קיו... אבל נהרס לו המחשב... ולא מצאתי אותו והוא לא אותי (באינטרנט) אבל זה כבר עבר לי.. כאילו.. לא לקחתי את זה קשה... ובחופש הגדול הוא בטח יחזור להתחבר לאי סי קיו ... אוי... איך אני מחכה כבר לחופש הזה...
שיבוא כבר...

Piccolo

New member
גם לי זה קרה..

והמקרה שלך הזכיר לי כמה אני מתגעגע... אבל זה באמת עובר עם הזמן.. ולכי תדעי, אולי הוא יפתיע אותך אחרי הבגרויות... לפמעים הם חוזרים..

גן כתום

New member
../images/Emo4.gif

לפעמים הם חוזרים...
אין לי מושג למה אני כל כך מתגעגעת... הצלחת להעלות לי חיוך קטן

זה הדבר הכי מעצבן שיש בעולם

שאנשים ככה נעלמים בלי להגיד כלום... אבל כשלא תצפי לו הוא פתאום יופיע... D-:

גן כתום

New member
../images/Emo51.gif

תודה אנשים... אתם יודעים- זה די נחמד ככה להיות חלק ממשהו...
ובקשר לאותו אחד- מתקרב תאריך חשוב שאני מקווה שהוא יזכור... "אבל חוזר אליך, את המלאך שלי"... רק נקווה לטוב...

למעלה