ננוצ'קה- דיווח

יוספה 51

New member
ננוצ'קה- דיווח

היינו תשעה אנשים, מגיל חודש ועד שמונים ושלוש. חגגנו שני ימי הולדת, דוקטורט אחד, ואת המפגש הראשון של התינוקת בת החודש עם מסעדה טבעונית. לקחנו את כל המנות המומלצות ע"י המלצר בתפריט. סירבנו ליין שהיה יקר באופן לא הגיוני בכלל. אז מה היה לנו: כמה מנות פתיחה, הרבה מנות עיקריות והמון המון קינוחים. היה מצוין. ממש טעים. לגבי המנות העיקריות, כמו שאמרה בתי, אף מנה לא היתה מדהימה בטירוף, אבל כל המנות היו מאד טובות. הקינוחים היו שוס. ממש כולם. התלונה היחידה שלי היתה שהיו מנות עם כוסברה שקצת קלקלו לי. מבחינת מחיר, ממש לא היה אסון יחסית לאירוע, עלה בערך 110 ש"ח לאדם . אני אחזור לשם. אם כי לא באינטנסיביות מרובה כי בכל זאת , זול זה לא, אבל באמת כיף גדול.

האלזה

New member
מזל טוב לכולם!

merav999

New member
גם אני הייתי ביום שישי בננוצ'קה

הזמנו את האנטיפסטי כמנת פתיחה - ממש מומלץ! הכל היה טעים חוץ מהעלי גפן שלא היו משהו לדעתי.

מנת קציצות טופו ברוטב עגבניות חריף - קציצות רכות וטעימות, הרוטב פיקנטי-חריף.

מנת אורז עם עדשים ופטריות יער - מנה נחמדה מאוד, פחות מהמנה של הקציצות טופו. המנה מגיעה עם פלפל חריף.

לקינוח כבר לא היה מקום. היו גם 2 קוקטיילים טעמים, אחד עם ערק ואחד קמפרי, לא זוכרת את השמות

היינו מוקדם (19:00) המסעדה הייתה כמעט מלאה וכשעזבנו כבר התמלאה לגמרי. כיף לראות את המקום כל כך מלא

יוספה 51

New member
אז זהו, אפרופו טבעוניים בריאים לגמרי

אצלנו אין דבר כזה לקינוח לא היה מקום. זה החלק המרכזי בכל ארוחה. ותודה. כיף לחגוג והחלק המשמח היה שההורים מאד נהנו, למרות שלא היה בשר או גבינות.

למעלה