ננוצ'קה??? א-כ-ז-ב-ה

שריתפ26

New member
ננוצ'קה??? א-כ-ז-ב-ה

ערב טוב לכולם... אז סיפור שהיה כך היה: ביום שישי האחרון, אחרי תחנונים והפצרות בלתי פוסקות של חברה טובה, לבשתי בגדי חג ושמתי את פעמי לרחוב ללינבלום 28(אם אני לא טועה) בת"א ל- ננוצ'קה. אני מודה הגעתי עם ציפיות גבוהות למדי ואולי בגלל זה האכזבה הייתה כלכך גדולה.. אבל אני מקדימה את המאוחר. אז ...הגענו בסביבות השעה 2:30 לפנות בוקר ורק אחרי המתנה של כ 50 דקות הושבתי את עצמי על כיסא בשולחן נחמד כשמוזיקה נפלאה ממלאה את החלל. מרגע זה ועד להגעת המלצרית חלפו לערך 40 דקות תמימות(!!!!!!) וזה מדוד על השעון, כשלבסוף הגיעה המלצרית נתקלתי בחוויה הכי... לא ברורה שעברתי בחיי- במהלך רישום ההזמנה הבחינה המלצרית בהגעתו של כוכב הערב(?) הסטילייסט "מושיק"( שהגיע אגב בחליפת נמר מפוארת - הוא כמובן לא שכח להוסיף זנב ארוך ומפואר)המלצרית "האדיבה" הפנתה את גבה והחלה צועדת לקראתו כשקראתי לה היא הפנתה את ראשה ואמרה " מצטערת אבל יש פה סדרי עדיפיות - מושיק הגיע " אני:"???????????????????" בשלב זה נשרף לי הפיוז האחרון - זה שאחראי על הסבלנות ועל השפיות- ופשוט הקמתי את עצמי משם תוך כדי שאני ממלמלת בקול שאני לכאן לעולם אבל ל-ע-ו-ל-ם לא חוזרת..."

meravbr

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif מזעזע ../images/Emo70.gif

B r u l e

New member
קשה לי להאמין

אל תהססי ותכתבי מכתב להנהלת המסעדה, ודווחי לנו מה קרה. אני פשוט לא מאמין שיכול לקרות דבר כזה. כל כך נהנתי שם ובעיקר מהשירות הפנטסטי.

liti

New member
../images/Emo35.gif לא מבינה מה הבעיה

הרי ברור שהגעתו של אותו מושיק מצריכה יחס מיוחד, וכל העולם יכול לחכות. אני בהחלט לא מבינה כיצד לא ברורים לך סדרי העדיפויות של המלצרית שהרי העולם אמור לעצור מלכת ואתם אמורים להיות אוויר... לא? ולענייננו- אני בעד להרים טלפון או לנסח מכתב לננה, בעלת המסעדה. סביר להניח כי לאחר שהיא תשמע על זה מקרה כזה לא יחזור שנית. חבל לפסול מקום בגלל מלצרית ששכחה כי היא הגיעה לעבוד ולא להנות וראוי שהיא תיענש על התנהגותה הלא ראוייה.

מה זה סטייליסט? ../images/Emo13.gif

כל הקטע הזה של איניות קצת פתטי בעיני, מראש, אז תסלחו לי. מקומות איניים, אני מגיעה אליהם או לפני שהם נהיים כאלה, או אחרי שהם כבר "חדשות ישנות". ממש לא מושך אותי להתחכך בכל ההוז-אנד-הוז, הסלבז, או איך שקוראים להם היום, ולנשום את עשן הסיגריות שלהם (פיחס), בתוך צפיפות נוראה. לחכות 40 דקות בשתיים חצי בלילה? עדיף לי כבר בירה בבית. ואח"כ לחכות עוד 40 דקות לירום הודה המלצרית? כשזה כבר בעצם שלוש חצי בלילה?? (וההיא עוד נטשה לטובת הסטייליסט, באזור ארבע ומשהו...) לא תודה..... יש דברים שאני יותר אוהבת לעשות עם הלילות שלי

למעלה