ננה חולה!!

רק עמרי

New member
ננה חולה!!

רק עברה טסט וכבר נהיתה חולה... סימפטומים: בטורים נמוכים היא כמעט נחנקת,בטורים גבוהים היא עובדת רק שנראה שחסר לה כח. כל הפלאגים מקבלים ניצוץ כמו שצריך וכשהגיר נמצא בניוטרל הוא נשמע תקין (קצת רוקד אבל זה טבעי אצלה) כמו כן נדמה לי שהיא שותה יותר מידי דלק... למישהו יש קצה חוט לפני שאני שולח אותה לרופא?

ofir_y

New member
תגובה

הסימפטומים יכולים להיגרם מקרבורטור לא מכוון או מכיוון הצתה לא נכון, או בכלל מבעיה באחד מחלקי הדיסטרבוטור.

רק עמרי

New member
הממ...

לפני יומיים בערך ניקיתי את הקרבורטור ואת משאבת הדלק.. אני אבדוק את זה שוב. אבל לא שיניתי כלום בכיוון ההצתה (אני חושב...)

ofir_y

New member
רגע רגע...

הבעיה התחילה אחרי שניקית את הקרבורטור ואת משאבת הדלק? איך עשית בדיוק את הניקוי הזה? כל פירוט יעזור.

רק עמרי

New member
טוב..

פירקתי את הפילטר (שמן) פתחתי את המכסה,ריססתי עם ספריי ששכחתי את שמו רק על המכסה ונתתי לו לנוח בצד. פירקתי את המכסה של המשאבה,הוצאתי את הרשת,ניקיתי אותה באמצעות אותו ספריי החזרתי למקום חיזקתי ברגים חיברתי צינורות.

ofir_y

New member
תגובה

קודם כל , כדרך אגב, אם רוצים לעשות ניקוי אמיתי - קונים סט לשיפוץ שמחליף את הגומיות והאטמים, ואז פותחים ומפרקים את הקרבורטור - משרים בחומרכל הלילה, מנקים, מחליפים גומיות ואטמים ומחזירים. הניקוי שציינת לא הכי יעיל, אבל לא מזיק. דבר שני - שווה לבדוק אם זה כיוון הצתה או כיוון קרבורטור בשביל לשלול אפשרויות ולהגיע לבעיה האמיתית. בהצלחה

רק עמרי

New member
זה היה מה שנקרא "אמרג'נסי"

אבל אני מודע לזה שזה לא מה שיפתור את הנושא... בכל אופן תודה.

EranR

New member
לננה החולה ועמרי

שלום עמרי. צר לי לשמוע שננה איננה בקו הבריאות. מנסיוני - נסה להגיע למפגש ביום ו´ הקרוב, במפגשים מסתובבים איזה 5-6 מביני עניין שישמחו להעיף מבט וינסו לעזור. במוסך פשוט תשלם מייד כסף... שיהיה בהצלחה. ערן.

benibug

New member
מה קרה שמעת שמישהו

חולה ישר קפצת להציל אותו. מה המצב החובש (הבכיר) של המועדון

EranR

New member
בני כפרה!!!

א. אני מאוד אוהב "לרפא" - כן, כן - סטייה שכזו... ב. גם אני מאוד שמח לדבר איתך. *** אתה קצת חסר פה - כל הזמן מפרק ומרכיב בעולם האמיתי, ופה חובבנים כמוני צריכים לענות לכל העולם ואישתו (לפעמים אני ממש מחכה שתבוא ותתן בראש ותגיד... תגיד, איפה קראת את זה?! אף אחד לא מחליף ופותח ככה אלא בכלל...) בקיצור - תעזור גם קצת כאן - יש פה כמה שלא יכולים להגיע כ"כ בקלות אליך הבייתה. באהבה.

רק עמרי

New member
אני מקווה שאצליח למשוך אותה עד לשם

בכולופן אני מתכוון להגיע,ננה או סובארו...אחת מהן תיקח אותי לשם.. תודה על ההזמנה!

למעלה