נמ

לפחות שם אני לא אצטרך...

לשמוע את הזיוני שכל של אוחיון חצי שעה מהחיים שלי... ולא אצטרך לראות מיליון פקאצות שצורחות "אביב!!!! בוא תזיין אותי בשירותים מאחורי הבמה!!!" (פקסטון לא מדובר בך... עדיין... ז'תומרת, חכה עד להופעה שלכם קודם... אה ושאסתי לא תראה את ההודעה הזאת... כן... הנה הנה זה באא...... זה מתקרב.... כן.... BBBBBBBBBBUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Shusho

New member
מה הקטע? אני 18+ אבל החברים מהשכבה

שלי יכולים לשלם חצי ממני?!

NeTa MuFlEtA

New member
למה בהיכל התרבות למה?><../images/Emo217.gif

איזה הרס. יא אבל אני אלך :)

NeTa MuFlEtA

New member
כן, דברי איתי../images/Emo217.gif

זה מזכיר לי שאני צריכה להתקשר לקנות כרטיס D:

חבר'ה, קניתי 3 כרטיסים

ב150, מפרלמנט הנוער. כל מי שרוצה ב-50, והוא תלמיד שייתקשר לפרלמנט הנוער: 0502754749
[ואם אתם לא תלמידים, תשקרו, כרטיס מקורי עולה 130, הנחה של 80]

היתוש

New member
יותר מידע על המופע

שלום.... אני אורי חנגל יו"ר פרלמנט הנוער, הגוף שיזם את המופע הזה... אני רואה שחלק מהאנשים כאן לא מרוצים, וזה לגיטימי, אבל מה שאני רוצה להגיד לכם זה שאם אתם לא מרוצים אתם מוזמנים לפנות לנציג הפרלמנט בבית ספרכם, או אלי בטלפון ואת התלונות להעביר אלינו אחרת הם ישארו סתם בתור הודעה בפורום. חוץ מאפשרויות האלה יש לפרלמנט מייל [email protected] ולשם אתם מוזמנים לשלוח טענות בקשות מענות וכל שעולה על רוחכם שאתם חושבים שפרלמנט הנוער יוכל לעזור בו. ועכשיו לכרטיסים למופע המחיר אצל נציגי פרלמנט הוא 50 ש"ח מי שמעונין לקנות כרטיסים ולא מכיר יחצ"ן מוזמן לפנות אלי לטלפון שלי ואני יתאם איתו מתי לקחת ממני את הכרטיסים, הכרטיסים נמכרים מהר ועוד מעט הם יאזלו אז כדי לצלצל עכשיו!!!!! אני מקווה לקבל טלפונים ובנוסף אני מקווה שהבנתם שאם לא מעבירים את ההערות לפרלמנט הן נשארות פה וככה אף אחד לא יטפל בהם. בתודה אורי חנגל יו"ר פרלמנט הנוער פלאפון-0502754749 מייל[email protected] icq -(לא יודע למה אבל אם בא לכם) 274060060

למעלה