אשלים*
מ מירב M18 New member 22/7/05 #16 נצל"ש../images/Emo9.gif תגידו מכונת הטורובו טיים.. גם מסדרת גבות שימו לב להבדל בין הגבות של מאיה לבין הגבות של איה
נצל"ש../images/Emo9.gif תגידו מכונת הטורובו טיים.. גם מסדרת גבות שימו לב להבדל בין הגבות של מאיה לבין הגבות של איה
מ מירב M18 New member 22/7/05 #21 סורי אין לי תמונה של מאיה../images/Emo4.gif היא שחקנית אורחת (גם יונתן) וגם לא נראה לי שיהיו עוד סצינות איתה...אבל את יכולה לראות ב-v.o.d היא מופיעה בפרקים 1-3 נראה לי
סורי אין לי תמונה של מאיה../images/Emo4.gif היא שחקנית אורחת (גם יונתן) וגם לא נראה לי שיהיו עוד סצינות איתה...אבל את יכולה לראות ב-v.o.d היא מופיעה בפרקים 1-3 נראה לי
B B R A Y E R New member מנהל 22/7/05 #23 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהיא גם מחליפה בגדים../images/Emo3.gif כשיונתן נכנס למכונה הוא היה עם גופיה שחורה כשניני יצא מהמכונה הוא יצא עם חולצת בטן לבנה
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהיא גם מחליפה בגדים../images/Emo3.gif כשיונתן נכנס למכונה הוא היה עם גופיה שחורה כשניני יצא מהמכונה הוא יצא עם חולצת בטן לבנה
H h a s New member 22/7/05 #24 זו חולצת בטן כי הגוף שלו גדל מהבגדי ם של יונתן.. אתם יודעים.. אולי בבגדים האלה הוא ישן והם החליפו בגדים לפני שהם נכנסו למכונה..
זו חולצת בטן כי הגוף שלו גדל מהבגדי ם של יונתן.. אתם יודעים.. אולי בבגדים האלה הוא ישן והם החליפו בגדים לפני שהם נכנסו למכונה..