נמ חבר'ה..

Free Bird

New member
נמ חבר'ה..

אני ממש צריכה המלצות לשרתים קלים כלומר: 1. אקספי מעל 7K 2. בלס באג מופעל [רצוי מאוד אבל אם לא אז לא נורא] 3. לפחות 10 נקודות לכל רמה. ממש משעמם לי ואין לי דרך להעביר תזמן אז אם למישהו יש שרת העונה לדרישות האלה פחות או יותר אז זה טוב=)

גולס

New member
כמה חבל ../images/Emo10.gif

מעציב אותי ליראות אנשים שמשחקים ב שרת פרטי כי אני חושב איזה אחלה גילד זה יכול ליהיות בגלובל את כולכם הייתם משחקים שם בימקום ללכת לשרת פרטי מעפן להרוג גובלין ולהגיע לרמה 450 עם 100 resets אין בזה שום הנאה אין בזה את האנשים את הקושי את ההרגשה שהינה עבדתי קשה עברתי רמות הכנתי חפצים ועכשיו אני חזק שיחקתי בשרת פרטי אחד ותוך איזה חודש הכנתי חפצים יותר טובים ממה שה GM מחלק ב events והכנתי סטוקים של סטים לא היה מה לעשות יותר אין לאן לעלות אין אנשים אין שום הרגשה שהשגת משהו פשוט לא מושך לשחק ביכלל אז... הגירה המונית חזרה ל גלובל !!! ch@o$ of Sacred

Free Bird

New member
בסדר אם זה מה שאתה חושב...

האמת היא ששיחקתי בגלובל ויש לי שם אלפית רמה 92 [או שכבר מחקו תדמויות?] אבל פרשתי משלושה סיבות. 1. יותר מידי האקרים וזה ממש מפריע לשחק=\ 2. אין לי תחת וזמן לזה, בעיקר בחופש שאני אתחיל לעבוד 3.כל החברות\חברים שלי שהיו שם פרשו אז נמאס. ותאמת שרתים פרטים זה באמת דיי נאחסי [לפחות של ישראלים] כי סוגרים את זה תוך יום-יומיים אבל שיהיה, בשבילי אמ יו זה סתם כידי להעביר תזמן.

למעלה