נמש מחר ושבוע טוב לכולנו
ט טוסטר מעופף New member 18/12/05 #18 יא.. יא עיישה את הולכת להביא פילוס (בערבית) לבית?סוף סוף נוכל להשקיע באוסף המכוניות שלי.מברוק, אל תשכחי לחשוף את המחשוף שלך בשעת הצורך, להבליט כמו שלימדתי אותך את שפע היכולות שלך, ותני להם בראש.
יא.. יא עיישה את הולכת להביא פילוס (בערבית) לבית?סוף סוף נוכל להשקיע באוסף המכוניות שלי.מברוק, אל תשכחי לחשוף את המחשוף שלך בשעת הצורך, להבליט כמו שלימדתי אותך את שפע היכולות שלך, ותני להם בראש.
ל לימון מוסיפה המון New member 18/12/05 #21 ../images/Emo57.gifבהצלחה נמשקה../images/Emo57.gif אין עלייך! בוטחת ביכולות ובאישיות שאת מביאה איתך! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
../images/Emo57.gifבהצלחה נמשקה../images/Emo57.gif אין עלייך! בוטחת ביכולות ובאישיות שאת מביאה איתך! ב-ה-צ-ל-ח-ה!!
ג גלית35 New member 18/12/05 #3 אין לי שמץ מה יש לך מחר אבל../images/Emo20.gif בהצלחה בכל מקרה ולמרות שאני שבוע טוב
נ נימשון New member 18/12/05 #13 ../images/Emo6.gif אופס...טעות... ../images/Emo163.gif ../images/Emo6.gif
י יופי של שמנה New member 18/12/05 #12 ../images/Emo57.gif כמו שמיה אמרה... בהצלחה בלונדה! שבוע קצפת ותותים לכולנו!!! ואם רק יעז החורף להעלם- אני שולחת אליו את הנמשים של נמש!!! יופי.
../images/Emo57.gif כמו שמיה אמרה... בהצלחה בלונדה! שבוע קצפת ותותים לכולנו!!! ואם רק יעז החורף להעלם- אני שולחת אליו את הנמשים של נמש!!! יופי.