נמשך לחבר טוב שלי

ZEUS27

New member
נמשך לחבר טוב שלי

אתם זוכרים בעבר ששאלתי לגבי אותו חבר שאני נמשך אליו? אז כאילו בזמן האחרון אני מרגיש את המשיכה אליו שהיא די מתגברת. הוא קפץ לבקר אותי בעבודה וישבנו לאכול צהרים בבית קפה ליד. מצד אחד דיברנו וצחקנו והכל נראה תקין וטיבעי, מצד שני הרגשתי משהו באויר. החיכוך העדין בין הרגלים מתחת לשולחן, המבט בעיניים, החיוך...הכל נראה כל כך תמים, סה"כ שני חברים טובים שמשוחחים. מצד שני כל נגיעה ולו הקלה ביותר שהיתה לי איתו עוררה אצלי סוג של התרגשות. תחושה כזאת אני זוכר מהדייט הראשון שלי עם המ"פ, כזאת של מילה ומבט מקבלים כל כך הרבה משמעויות שונות. אני לא מרגיש שאני כאילו נמשך אליו בקטע שאני רוצה להשכיב אותו או משהו, הדבר הכי נועז שהייתי רוצה לעשות זה לנשק אותו זה לא מוסרי כל הקטע אני יודע..יש לי בן זוג ואני כאילו אמור לחשוב רק עליו והכל..אבל מה אני אמור לעשות עם עוד מישהו עושה לי את זה ככה בבפנים של הבטן?

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום סקס וזוגיות גאה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

guy1974

New member
אולי זה הזמן לעשות קצת חושבים...

זאוס יקירי, אני עדין חושב כמו בדיון הקודם שניהלנו בנושא שמטבענו אנחנו תמיד רוצים עוד ועוד ותמיד יש דברים שמעוררים בנו כל מיני מחשבות ורגשות אבל.... כמו שאתה מתאר את זה כאן זה נשמע שיש כאן משהו מעבר "ללרצות עוד". מבחינתי שאתה אומר שאתה חושב על נשיקה יותר מאשר איזה
טוב זה מעיין "מנורה אדומה"
ובנוסף העובדה שהוא עושה לך פרפרים בבטן וגורם לך להתרגש ממגע אקראי של הרגלים שלכם נשמע לי קצת מעבר לרצון שלנו לעוד... מה שאולי הייתי מציע לך, זה לשבת ולעשות חושבים עם עצמך, לראות מה בעצם אתה רואה בו, לראות מה כ"כ מרגש אותך שם, ויכול להיות שתמצא לנכון שאתה חייב את זה לעצמך ולבן-זוגך לבדוק את "האופציה" עם החבר הזה. שיהיה בהצלחה.

Liroy26

New member
זה הזמן לרענן את הזוגיות

כשנמצאים הרבה זמן בזוגיות (ואתה על פי מיטב הבנתי נמצא שם כבר כמה חודשים) לפעמים נכנסים לאיזו סוג של שגרה, מעין אופוריה כזאת ששום דבר לא קורה בה. מצד אחד זה הכי טיבעי שבעולם סה"כ כולנו אנשים עובדים/לומדים מצד שני זה איזור די מסוכן כי הוא מקנה לך את הדרך הכי מהירה לבגידה מהצד. על פי איך שזה נשמע לי אותו בחור מעורר בך דברים שגם אתה וגם המ"פ הזנחתם קצת לאחרונה.

עודד א

New member
למה אנשים לא מדברים כבר על דברים?

ולמה אני שואל? סיפור שהיה כך היה. לפני שנים רבות, הרגשתי בדיוק את אותה התחושה כלפי אחד החברים שלי. אהבתי את השיחות שהיו בינינו, את הרמיזות המיניות (חייבים להודות שזה מחמיא) ובכלל את הקרבה שלא הייתה לי בזמנו עם בן זוגי דאז. הקיצר, דיברנו על זה ואז דיברנו עוד קצת...ובסופו של דבר נשארנו חברים טובים יותר ולשנינו יש היום זוגיות יציבה עם אנשים אחרים. אז, גם בשביל החברות ובשביל לברר את הדברים כמו שצריך - דברו, דברו, דברו.

ZEUS27

New member
אז אתמול דיברנו על זה

הוא הודה שגם הוא נמשך אלי והיה רוצה להרגיש איך זה להיות איתי בקטע אינטימי. (הוא אמר שהוא כאילו לא חושב על סקס מלא אלא רק על המה שמסביב) בכל מקרה הוא אמר שהוא לא מתכוון לעשות כלום, אם אני רוצה אני אזום. מבחינתו אנחנו חברים טובים בכל מקרה. הקטע הכי מוזר שנגיד קבענו היום לאכול צהריים ביחד ואני מוצא את עצמי על הבוקר מתלבש ככה מוקפד והכל, מתגלח, שם ג'ל. וזה לא שהולך לקרות משהו אבל כאילו..זה מוזר קצת לא?

amet

New member
זאוס, אי דוקא נוטה לחשוב

שמשהו כן הול לקרות. ייצר המין שלו הוא חזק הרבה יותר מהמחשבה, ברגע שהוא מתעורר חבל לנו על הזמן, ולא רק מתעורר סתם. עצם העובדה שאתה אומר שאתה קם בבוקר בידיעה שאתה הולך לפגוש את החבר שלך, ואתה מתלבש ושם ג'ל בשיער, אין ספק שאם הוא רק היה אומר לך בוא! אתה היית הולך מייד. הרי התכוננת לזה. תראה אני לא יודע כמה זמן אתה בזוגיות שלך, אך מתוך מה ששיתפת אותנו נשמע כי בינך ובין בן-הזוג שלך יש איזשהו תקיעות במין שלכם. אתה אומר שהוא דיי חסום, ואתה מאוד רוצה "לעשות" דברים יחד איתו במיטה, אך הוא עוצר אותך, לא זורם. האם תה מרגיש איפשהו שאתה לא ממצא את עצמך מבחינה מינית? האם אתה מרגיש שהבן זוג שלך מוריד לך את ההתלהבות הפנימית שיש בך מבפנים? אם ענית כן אל התשובות, אז נעבור לשאלות הבאות. האם אמרת לבן הזוג שלך מה אתה מרגיש מבפנים , כאשר הוא לא זורם איתך, ולא מתוך מקום לשנות אותו לדרך שלך אלא לשתף אותו בתחושות שלך!? האם אתה מרגיש "שיירד" לך קצת ממנו? אם כן למה? אחרי שאתה תעשה את החשבון נפש שלך, אם לא מפריע לך תשתף אותנו, ונראה מה תיה דעת כולם. מה אני אומר לך, גם אני הייתי שם, במקום הזה שרצה לטעום עוד, או שרצה לבדוק מה קורה? האם זה זה או לא זה, ואת האמת........................ ניסתי.............. והבנתי..... כמו שעיברי ליידר אומר " וכמה זה עשה לי טוב אני אחר כך לא זוכר" זה פשוט כך, אם יש באמת אהבה, אתה לא תוכל להנות עם הבחור הזה במאה אחוזים, אולי האקט עצמו יהיה אחלה, אבל אחרכך, התחושה שעולה בך, הריקנות שבדבר, לא שווה את הרגע. אך אתה יודע מה אומרים: "בשביל לדעת אם התפוח חמוץ או מתוק אתה צריך לקחת ביס. בהצלחה בכל אשר תבחר לעשות תמשיך לדבר איתנו.

ZEUS27

New member
אמטק'ה מה שאתה בעצם אומר לי

זה שלמרות שאני עם המ"פ עדיין שווה לבדוק תפוחים אחרים? כי מצד אחד אני נורא רוצה, מצד שני אולי לירוי צודק. כאילו, היחסים שלנו קצת נתקעו לאחרונה כזה..הוא עייף מהצבא וסקס נורמלי כר הרבה מאוד זמן לא היה לנו...לא יודע..אולי באמת שווה לי קצת כן לנסות?!

amet

New member
אז זהו שלא!!!

אני לא אומר ללכת לטעום תפוחים אחרים, כי פתאום בא לך. אבא שלי תמיד אומר לי "אמט, תתגלח על זקן של אחרים". אני שיתפתי אותך בזה, כי ההרגשה מוכרת, אני לא אומר ללכת ולטעום, במיוחד אחרי שאתה מסביר את עצמך טוב יותר, שהצורך שלך בסקס הוא קצת יותר גדול משל הבן זוג שלך, וזה בסדר. אני אומר וממליץ, ללכת ולדבר עם הבן זוג שלך, ולא לשחק אותה שהכל בסדר, לשבת ולדבר!!! ולומר לו שזה מפריע לך שאין סקס טוב וזורם ביניכם, תגיד לו מה זה מעורר בך, לאן זה לוקח אותך. אולי שיחה כזאת תעורר אותו, אולי הוא יאמר לך שלא מפריע לו אם פעם ב......, תתפרק בחוץ, כל דבר יכול להיות, אך אם אתה רוצה לשמור על הזוגיות שלך, אני חושב שעליך לדבר על כל הרגשות, תחושות שעולות בך. אם אתה רוצה לברר עם עצמך, האם זה באמת מה שאתה, להיות עם המפ" או לא להיות, זה כבר תלוי בך, ולפני כל צעד שתעשה, תחשוב על התוצאות. אין מה לעשות כולנו גברים, ולכולנו ייצר מיני כזה או אחר, ואנחנו צריכים ללמוד להכיר את היצרים שלנו, ולחיות איתם, באיזון...|וזה קשה|.

Liroy26

New member
תרשה לי להוסיף אמט

שהנקודה במקרה שלו כפי שצוינה אינה בהכרח "יצר מיני" אלא יותר הריגוש שהוא חווה בפגישה עם אדם יחסית חדש. אני די יכול להתחבר להרגשה הזאת כי אחרי שנה ו-7 חודשים (אבל מי סופר?!) יש לפעמים תחושה של שגרה, של אפרוריות או בקיצור שמשעמם לאללה ומחפשים דברים אחרים שירגשו אותנו. התחושה היא לגיטימית השאלה היא מה בוחרים לעשות איתה.

S h a m i

New member
ברור שלא...

ואתה יודע שלא. כמה שהיית רוצה ללכת ולטעום כמה דברים... אתה צריך לעשות חושבים... האם מה שמחסר לך במערכת יחסים הוא מהותי או שניתן לחיות בלעדיו כחלק מהפשרות? האם זה משהו שאתה יכול לעורר (אם היה קיים)? האם זה משהו בר שינוי? התשובות אולי לא ימצאו חן בעיניך או אולי כן. בכל מקרה אני אומר - סבלנות. לא לקפוץ ולעשות דברים שתתחרט עליהם. חבל לפגוע בבן זוגך בגלל טעות מטופשת שתתחרט עליה בעצמך. ואמרת שגם הוא במערכת יחסים לא? מה איתה? הוא מוכן ללכת על משהו מעבר למרות החבר שלו? הם ביחסים פתוחים או שהוא פתוח לבגידות? גם אם זה לא סקס... נשיקה יכולה להיות הרבה יותר אינטימית ממשכב...

למעלה