נמשיך במשחק

starman

New member
נמשיך במשחק

עכב כך שהמשחק נתקע אני אמשיך במשחק זיהוי הדמות לפי הרמזים . אני עובד במפעל הכוח עם הומר . אני חבר שלו מאז שהיינו קטנים . עברתי ניתוח פלסטי . עיצבתי סלע על פי חבר שלי . לזכור - לשאול שאלה שקשורה לדמות ואם התשובה חיובית לנסות ולנחש את הדמות . מותר יותר משאלה ליום .

starman

New member
צריך לשאול שאלה בנושא הדמות ואם

התשובה חיובית אז לנחש .

Benn Is Kane

New member
אז הדמות היא לני...

ואני ממשיך את המשחק: אח שלי נפטר, וקוראו לו אירוינג. אני ידוע בתור האחד שהיה מוריד את המכנסיים ורוקד. מישהו גנב ממני אוסף חוברות כל שהוא, שהלך לאיבוד בפרק האחרון של עונה מסויימת. בהצלחה
.

לני ?

אבל הוא אמר שהשם משפחה שלו דומה לשם הפרטי . ניראה לי שזה מישהו אחר .. אני מוסיף שאלה - האם הוא מישהו שכעס שיש דיעה קדומה עליו שהוא טוב בכדורסל ולמרות זאת מייד אח"כ הפגין וירטואוזיות במשחק ?

Benn Is Kane

New member
זה לני.

לני לאונרד. קארל מעולם לא עשה ניתוח פלסטי, ולא דרס אותו טנק. בקשר לשאלה שלך, אני 99% חושב שלא. אבל אם מישהו זיהה כבר את הדמות ויודע שזה כן קרה, תקנו אותי בבקשה
.

Benn Is Kane

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהדמות השנייה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כנראה שאנשים לא שמו לב, אז... אח שלי נפטר, וקוראו לו אירוינג. אני ידוע בתור האחד שהיה מוריד את המכנסיים ורוקד. מישהו גנב ממני אוסף חוברות כל שהוא, שהלך לאיבוד בפרק האחרון של עונה מסויימת.

AlBundy

New member
בטוח?

בטוח שלא הייתה לו תכנית שבה הוא הוריד את המכנסיים ורקד?

selotape

New member
../images/Emo41.gif עוד אחד!../images/Emo41.gif

שלום אנשים... עבר זמן מה מאז שביקרתי פה אז ככה חסרות לי מספר אצבעות באחת מהידיים שלי... גם לי יש רק שם פרטי אני או אשתי, אחד מאיתנו הצליח פעם לבלבל בין התינוק שלי לחבילת סוכר אני מפחד שהאחרון די מגלה בקלות אבל לא יכלתי לחשוב על משהו אחר

למעלה