נמרה.... תחשבי בהיגיון

נמרה.... תחשבי בהיגיון

זה ברור שההורים של מירטל הם מוגלגים כי טום רידל רוצה להרוג את כל הקוסמים/ מכשפות שהם לדים של מוגלגים... תראי... הרמיוני, ג`סטין פינץ` פלצ`לי, קולין קריווי, פנלופה קלירווטר... כל אלה הם ילדים של מוגלגים...

עוד אחת

New member
היא לא חייבת.

זה קרה לפני חמישים שנה, והיא מתה במקרה. וכתוב שהארי נזהר מאוד לא להביט בעיניים של הנחש, והארי הוא הרי לא בן של מוגלגים.

לאו דווקא...

לפי איך שאני הבנתי - מירטל נהרגה במקרה ע``י הבסיליסק. היא בכתה בשירותים אחרי שאוליב הורנבי הציקה לה, ואז - בשיא המקריות - הבסיליסק יצא מתוך הצינור (טוב, זו לא הייתה לגמרי מקריות שהוא יצא, כי טום קרא לו; אבל זו הייתה מקריות שמירטל הייתה שם באותו הזמן). מירטל שמעה רחשים מאחוריה, הסתובבה ונתקלה בעיניים הקטלניות של הבסיליסק... אפילו הבסיליסק לא התכוון להרוג אותה! צירוף מקרים מצער...

Vilia©

New member
היא בטוח הייתה בת של קוסמים....

אחרת אי ההורים שלה באו לראות את הגופה בהוגוורטס?! ופרונגס...אתה בהחלת תיפוס ציני... Will U marry me? סתם...אני פשוט אוהבת אנשים צינים.. טלי פוטר

שמעי,

אנחנו לא יודעים מספיק על הקסמים דוחי-המוגלגים שמגנים על הוגוורטס... יכול להיות שדמבלדור הסיר אותם בפני ההורים של מירטל לצורך העניין, או יכול להיות שהקסםםועל רק כנגד מוגלגים שלא יודעים על קיומו של הוגוורטס, או שאין להם כוונה להיכנס להוגוורטס... אלה רק דוגמאות.

אני לא זוכר לגבי פנלופה...

אבל לגבי ג`סטין כתוב שהוא התקבל לפנימיית איטון המוגלגית, ושאמא שלו לא הסכימה לשלוח אותו להוגוורטס עד שהיא לא קראה את ספרי לוקהרט והכל...

Panther

New member
אני חושב

שאומרים את זה פנלופי, לא פנלופה. זו דמות מהמיתולוגיה (היוונית נדמה לי).

Vilia©

New member
אין דבר כזה....

שהקסמים שדוחים מודלגים לא ידח הורים מוגלגים!!! זה פועל על כל המוגלגים לא משנה מי זה.... טלי פוטר

העצלנית

New member
כל ההורים המוגלגים של ילדים

קוסמים חייבים לדעת על כל הדברים האלה. הבעיה של רוב האנשים שהם לא יודעים ולא רוצים לדעת על הדברים האלה. ברגע שהם יודעים וממש רוצים לראות את זה אז הקוסמים ירשו להם.

Vilia©

New member
לא נכון!!!

זב שהם יודעים שהוגוורטס קיים זה לא אומר שהם יכולים לראות אותו או להיכנס אליו...הם בכל זאת מוגלגים!!! לא משנה גם אם הילד שלהם קוסם.... טלי פוטר

העצלנית

New member
נכון לפי ההגיון אבל בגלל שאין

סכנה שיסבכו אותם בצרות. אז אני משערת לפי ההגיון שאם צריך הם יכולים להכנס להוגוורטס

פגעסוס

Well-known member
אני לא חושב שהוגוורטס עד כדי כך...

קרי מזג. הרי כל הורה היה רוצה לראות באיזה בית ספר לומדים בנו או ביתו. אני מניח שיש לקוסמים אפשרות להכניס מוגלגים לתוך שטח הוגוורטס. אבל מוגלגים אינם יכולים להכנס בעצמם...

Hermione

New member
ברור שהם יכולים להכנס!

לא סתם כך, כמובן, אבל עם רוצים שהם יכנסו, הם יכולים! זה לא שהם ימותו ברגע שהם ידרכו על שטחי הוגוורטס או משהו כזה... קסמי ההגנה שיש מסביב הוגוורטס הם כדי להגן עליה מכניסות של מוגלגים/קוסמים לא רצויים, אבל נגיד במקרה של מירטל, כמובן שהם יכניסו את ההורים שלה, הרי הילדה שלהם מתה... הם לא כאלה חסרי רגשות

למעלה