נמרה שלי, איפה את ? האם מישהו מכם ראה את הנמרה שלי ?
ז זאב בודד27 New member 12/7/02 #10 נמרה שלי, אני מחכה לך במקום שלנו, אני רוצה אותך עכשיווווווווווווווווו !!!!!!!
פ פיראט* New member 12/7/02 #13 אז זה לא הזאב שלך...../images/Emo66.gif כל כיפה אדומה והזאב שלה... והסבתא.. והצייד...
פ פיראט* New member 12/7/02 #16 זאב שנשאר בודד עד עכשיו ../images/Emo66.gif כבר ישאר בודד עד הבוקר... עברה שעת הזאבים... זוהי שעת ציפורי הלילה, והשדים, ו.. ה ר ו ח ו ת
זאב שנשאר בודד עד עכשיו ../images/Emo66.gif כבר ישאר בודד עד הבוקר... עברה שעת הזאבים... זוהי שעת ציפורי הלילה, והשדים, ו.. ה ר ו ח ו ת
L levona New member 12/7/02 #17 אני ראיתי....... היא עושה רררררררררר? לובשת חברבורות? אהה......זו היא.... ראיתי אותה עולה על סובארו לבנה תפסה טרמפ´ לעפולה מסרה לך ררררר
אני ראיתי....... היא עושה רררררררררר? לובשת חברבורות? אהה......זו היא.... ראיתי אותה עולה על סובארו לבנה תפסה טרמפ´ לעפולה מסרה לך ררררר
פ פיראט* New member 12/7/02 #18 לבנונההה את כאן? ../images/Emo66.gif לא הגעת לקומזיץ??? או שאת עדיין בדרך... מתברברת עם טרמפיסטים חברבוריים לעפולה... בדרך לחיפה...
לבנונההה את כאן? ../images/Emo66.gif לא הגעת לקומזיץ??? או שאת עדיין בדרך... מתברברת עם טרמפיסטים חברבוריים לעפולה... בדרך לחיפה...