נמצא במשבר

נמצא במשבר

לאחרונה אני מרגיש שאני שוקע בדיכאון הכל החל לפני כמה שנים בו לצערי נאלצתי לבטל חתונה מספר שבועות בודדים לפני האירוע בשל בעיות עם משפחת הכלה ומריבה אשר גרמה לסיומם של כמה שנים יפות של קשר לקח לי המון זמן להתגבר על הניתוק הזה מספר שנים לא יצאתי עם בחורה חדשה למרות שהבנתי שבת הזוג שלי לשעבר כבר המשיכה בחייה לאחר מכן שהתחלתי לצאת עם בחורות הרגשתי כי אני לא מצליח להתאהב בהן ב 100 אחוז לפני כמה חודשים הכרתי מישהי והתחלנו לצאת קצת והיא לא היתה סגורה לגבי הקשר שלה הכימיה היתה מטורפת והתחלתי לפרוח שוב אחרי המון זמן שהרגשתי שאני נובל ניסיתי לשכנע אותה לקחת את הקשר צעד אחד קדימה לקשר של זוגיות אבל היא משאירה אותי על אש קטנה חברים אמרו לי להתנתק ממנה שזה מאוד קשה לי כי אני כבר הספקתי להתאהב בבחורה ברמות גבוהות כל צעד שעשיתי להתנתק כמו שקרים של אני עסוק... יש לי תוכניות וכו' לפני כמה חודשים חגגתי את יום הולדתי והיא שבה לחיי שוב וניסיתי לשקר לעצמי אולי היא התגעגעה ורוצה לתת לי צ'אנס כי אומרים שיש משפט שברגע שמשחררים אם באמת אוהבים אז חוזרים ניסיתי שוב לשכנע אותה לקחת את הקשר קדימה ושוב נתקלתי בתשובות לא ברורות ולבסוף גם ראיתי שהיא רושמת באחד מהאתרים החברתיים ששנינו נמצאים שם כי היא מחפשת את האביר על הסוס הלבן במקביל עזבתי את מקום עבודתי מסיבות לא הכי סימפטיות אחרי שנים של קביעות ניסיתי דרך חדשה ועזבתי ומסתבר שעשיתי טעות אל חזור אומרים עליי שאני מוכשר ואין לי מושג מה אני רוצה מעצמי איך אני ממשיך הלאה מרגיש שככול שאני מוקף בהרבה חברים אני לבד נעלם לי הביטחון העצמי לגמרי והתחלתי להסתגר בעצמי עם מחשבות אין סופיות כמו מה קורה עם התחום הרומנטי ככל שאני מתבגר אני רוצה כבר להקים משפחה ומה קורה עם התחום העיסקי הפסקתי שוב לצאת לדייטים כי אני מרגיש שאין לי מה למכור אני לא דוגמן הורס או משהו בסיגנון אבל חושב שיש לי אופי שקל להתאהב בו אני מרגיש מבולבל מאוד ומבחינתי להעלם לכל העולם אין לי מושג איך להרים את עצמי ולהמשיך הלאה מאיפה להתחיל

גרא.

New member
ארני הארנבון,במצב של משבר כפי שאתה ממקם את

עצמך,יש צורך בעזרת איש מקצוע.אתה יכול לפנות לקופת החולים שלך ,לבקש טיפול עם פסיכולוג שנמצא בהסדר עם הקופה.הקופה,כל קופה משתתפת בעלות שכר שעת טיפול עד 160 ש"ח שזה בערך כמחצית התשלום עבור שעת טיפול.ההשתתפות היא במשך 30-60 שעות.

omrie89

New member
אפיו אני התאהבתי בך...

שלום לך, הייתי חייב לומר שמאוד התרשמתי מדברייך. אכן, אהבה היא דבר שקשה למצוא דבר שמתעתע בך, הורס ומתקן...אני התרשמתי כמו שציינת מ"אופי שקל לאהוב" אפילו לפי מס' משפטים. אתה צריך לזכור שאהבה היא נחלתם של כולם, ואין שום סיבה שלך היא לא תגיע. אין ספק שביטול חתונה ועוד מספר שבועות לפניה (שאני מתרשם מדברייך שהביטול הוא לא מהסיבות הנכונות מבחינתך)...הוא קשה לכל. אבל ראה זאת כצעד אחורה בשביל התנופה שתביא לאהבה האמיתית והכלה הראויה בע"ה. לגבי התחום העסקי אני לא דואג לך ....כאמור שאין ספק כלל וכלל שהמצב השפיע עלייך... טיפ קטן...אהבה מביאה אהבה. נסה למצוא כל דבר שבוא תוכל להרגיש נוח פתוח אמיתי..דברר שבאמת תאהב לעשות...ומשם תבוא האהבה האמיתית שלך... צפה בסרט "אהבה ושוקולד" שם זה מוכח היטב. יום טוב ובהצלחה. עומרי.

MyTaoWay

New member
ההמלצות שלי הן

טוב האמת כבר המליצו לך כמה דברים טובים פה ואני מוסיפה המלצה אישית אני קוראת בימים אלו את הספר ''המקום הנכון'' לינק על הספר : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=100&MessageId=154444494 וספר השני, אולי אולי הוא יהיה קצת כבד לך כי הוא מבוסס על המון מחקרים מדעיים אבל בכל זאת ממליצה על הספר המוח הגמיש http://booknet.co.il/prodtxt.asp?id=48067&perur=4 והמלצה נוספת זה לדעת לבקש עזרה ללכת לפסיכולוגים וגם לאימון אישי, באופן אישי אני אוהבת את האימון האישי והוא עזר לי. וגם NLP יכול לעזור. כל החוכמה זה לא להיות לבד, לחפש חברים בעלי תחומי עניין של אימון אישי וNLP כדי ללמוד מהם על השיטות המצויינות האלו.. בהצלחה

למעלה