נמצא במשבר רציני!

KOSONNN

New member
נמצא במשבר רציני!

שמעו אני כב4 שנים רוצה להתחיל ללמוד במכינה להשלים לפחות 8 יחידות בגרות זה הכול בשביל ללמוד הנדסאי! רק 8 זה הכול עכשיו אני רוצה להתקבל למכינה בשביל להשלים ת8 יחידות עכשיו הסרט שלי שבשביל להתקבל למכינה אני צריך לעשות מיבחן מימד שמאוד קשה לי כי אני צריך ללמוד שנה אולי בבית בשביל זה אני באנגלית דוגמא מאוד חלש ... עכשיו באמת שאני לא יודע מה לעשות ... יש לי אפשרות אולי לעשות בגרות בבית ספר רק תמבחן עצצמו בלי לנסות תמזל שלי אני כבר עוד מעט בדיל 23 ואני ממש בדילמה! מה אתם אומרים יש לי אפשרות לעשות משהו או אני תקוע .. ?

mosdan

New member
קושי בלמידה?

הי לך השלמת בגרויות ניתן לעשות גם בבתי ספר אקסטרנים, ולא במכינה. לא הייתי הולכת למבחן בגרות ללא למידה מוקדמת..... אך נדמה לי שאני שומעת שיש לך קשיי למידה? במידה וכן אני ממליצה לך ללכת לעשות אבחון לצורך קבלת הקלות. בהצלחה אריאלה

לידול

New member
כמו שכבר כתבו לך

קורסים אקסטרניים לשמונה יחידות החסרות, יכול להיות הכי נוח. מתחילים ללמוד ממש בימים אלו לדעתי, אז מהר להירשם. אני יודעת שכשאני הייתי בתיכון אנקורי היו נחשבים טובים. בטח יש עוד כמה חברות אקסטרניות שמכינות למבחני הבגרות (מישהו אמר יואל גבע). אתה יכול להירשם למה שקרוב לבית שלך ונחשב ברמה גבוהה, ובהצלחה.

KOSONNN

New member
מה זה בדיוק בית ספר אקסטרניות לא הבנתי ?

לא שמעתי על זה בחיים שלי ...

לידול

New member
היי

מדובר על בתי ספר כמו לחמן, יואל גבע ועוד שעושים קורסים בתשלום להכנה לבחינות הבגרות.

למעלה