נמצאת בפרשת דרכים

Train Chaser

New member
נמצאת בפרשת דרכים

שלום רב! אני בת 26, בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה ושתי תעודות הוראה - בפסיכולוגיה ואנגלית. לימדתי 3 שנים והגעתי למסקנה שהוראה זה לא בשבילי (משכורת עלובה, בעיות משמעת קשות, אין אפשרויות להתקדם, מקצוע מתיש ושוחק, לא אוהבת את משרד החינוך ולא מעוניינת לעבוד יותר עם ילדים). אני אדם יצירתי, אוהבת אנשים ובעלת תחומי עניין מגוונים. מאוד הייתי רוצה לראות את העצמי בתחום ערכי, יצירתי ומגוון שבו אוכל לתרום לאנשים. כרגע אני רשומה לתואר שני בלימודי עבודה באוניברסיטת תל אביב ובהתלבטות אם להתחיל ללמוד או לא. מצד אחד, תחום הייעוץ והפיתוח הארגוני מושך אותי ונראה שעונה על צרכיי, אך ממה שהבנתי הביקוש הוא לא גדול. עיקר המשרות שנתקלתי בהן הן בתחום הגיוס, ריכוז וניהול משאבי אנוש. ממה שהבנתי אלה הם מקצועות פקידותיים ויבשים ואני אסבול מהם מאוד. האם לוותר על לימודי ולחפש תחום אחר? האם יש תחום שעשוי להתאים יותר לכישוריי ולצרכיי? מאוד לא הייתי רוצה להתחיל שוב תואר ראשון, אבל אם זה מה שיידרש ממני על מנת לעסוק במקצוע המתאים לי, אעשה זאת.. תודה מראש.

rozmari100

New member
אולי תרפיה באמנות ?

לפני שהגעתי לחלק שסיפרת על לימודי עבודה הייתי בטוחה שזה מה שאת מתכוונת לשאול אודותיו... רקע בפסיכולוגיה והוראה יש לך, את מחפשת משהו יצירתי ואת רוצה לתרום לאנשים. לי זה נשמע כמו אופציה שבהחלט יכולה להתאים לך.

למעלה