נמצאת בסימני שאלה?????

נמצאת בסימני שאלה?????

נראה לי שבעלי בוגד בי יצא לילה שלם לראשונה בחיינו המשותפים , ´מכר´ לי סיפורים ללא כיסוי כמובן שהוכחו כשקריים הוכחתי לו ששיקר ושלא יצא ליום הולדת בערב קודם ועל כך התנצל וכשנשאל לאן הלך ומה עשה ,בכל זאת ענה לי תשובות מצוצות מהאצבע. לא מאמינה לו יותר אני ´רודפת-צדק ואמת´ ולכן לא יכולה לסבול את שקרה לי איתו והכי כואב לי הוא שלמרות שאמרתי והוכחתי שאני יודעת כי שיקר הוא עדיין מחזיק במילים שלו ומאמין בשקר שלו!!!!! בחלק העיקרי של השקר שלו כמובן. הייתי רוצה שיקום החכם שידע לתת לי את המילה הנכונה את היד המכוונת ....מה עושים כדי להתמודד עם השקר והבגידה איך אפשר לצאת מהתיסכול והכאב שאני שרוייה בו כעת???????

השיעור הראשון....

שמלמדים בכיתה א´ בבית ספר לבוגדים הוא: "אם נתפסת לעולם תכחיש" לכן לא פלא שבעלך מכחיש את הבגידה. נותרו לפניך מס´ פיתרונות: א. לעקוב אחריו, להזמין פירוטי טלפון, להתקין תוכנה במחשב ששומרת כל דבר שנכתב על המחשב... ולהיות אובססיבית לחלוטין ותוך כדי התהליך להרוס את חיי הנישואין שלכם. ב. לבגוד בו מתוך נקמה וגם להרוס לעצמך את הנישואין. ג. להגיד לו כי בגידה זה דבר שאינך יכולה להבליג עליו, אך מכיוון שאינך יכולה בשלב זה להוכיח דבר את עוברת לסדר היום ואת מצפה ממנו כי זה לא יקרה שנית. ד. לדבר איתו כדי להבין מה גרם לבגידה, ואולי לנסות לשנות דברים בבית. הבחירה היא כמובן בידייך בלבד.

ליהי תודה

את יודעת שאת כל שאמרת ידעתי וחשבתי על הכל אבל כשאת בסערת רגשות ומרגישה פגועה ומושפלת ואחרי שכל הזמן נראה לך שאצלך דבר כזה נדיר שיקרה ובעצם לא יקרה , המוח מפסיק לחשוב באופן ראציונלי וזה מה שקורה איתי כעת. אני מודה על הרצון ועל היד שהושטת לי אין כמו אישה שתבין אישה בשעת מצוקה ....מסתבר....תודה חמודה.

מכירה את תחושתך...

ידיד טוב אמר לי פעם, שבגידה משולה לסערה... היא הורסת בתים... אפילו מחריבה... אבל אם נשאר "השלד" של הבית... סימן שניתן להקימו מחדש... צריך לבדוק היטב מה גרם להתמוטטות... ואם נמשיך בעולם המשל: האם אלו האבנים (בני הזוג) או שאולי המלט (הקשר ביניהם)... מה שבטוח שהרהיטים (הילדים) ניזוקים בעל כורחם. אחרי סערה מגיע שקט... ואז צריך לחשוב בהגיון ולא לפעול מתוך פזיזות... לפרק בית ניתן בשניה... לבנות מחדש לוקח שנים...

sahr12

New member
את קבלן????

אני רוצה להרחיב את המרפסת..........חחחחחחחחחח בקר,בקר...

תגובה למוכנה לתת חיוך

תודה מתוקה ... קראתי את דברייך תוך כדי בכי זה נכון כל שכתבת ואני מניחה שזה מתוך ניסיון (תקני אותי אם אני טועה) ומתוך הזדהות תודה ...השכלת אותי.

שיהיה לך רק טוב../images/Emo45.gif

תספרי עד 10 לפני שאת עושה צעדים מיותרים. אם צריך לספור יותר... תספרי... במקרים הללו קשה להיות אדם רציונאלי... כשהאמוציות צועקות מהלב והבטן... אבל צריך להשתדל. בהצלחה.

nightroll

New member
../images/Emo12.gif יווווו, מייקי, היא תפסה אותך!!!

עכשיו תצטרך למצוא סיפורי כיסוי אחרים כדי להגיע למפגשים של הפורום...

sahr12

New member
"לסדר את המיטה הזוגית"

ד"ר צביה גרנות...תקני תספר..... בהצלחה....בדרך כלל לא מתערב...בנושאים כאלו...

הצופה.

New member
את יחסית במצב טוב

אם הוא שיקר אז כנראה מפחד להפסיד אותך יש כאלה שאומרים את האמת בפנים ואחרי זה אין דרך חזרה תני לו להמשיך לשקר בנתיים תבני לך חיים משלך (לאו דוקא בגידות) אלא אלטרנטיבה לחיים אחרים במקום לשקוע במרה שחורה אם הוא משקר באופן חד פעמי תני לו צ´אנס אם לא תלכי בזמן המתאים לך יאללה לעבודה

מיכל31

New member
לך

לדעתי לא מוגזם לדרוש ממנו מה שאת דורשת מעצמך ממערכת היחסים שבינכם דהיינו אמירת האמת. אך יחד עם זאת, את אומרת יצא לילה שלם לראשונה בחיינו המשותפים... כלומר קיבל את אישורך???? אם כן למה את חודשת שהוא בוגד אולי באמת הוא היה עם חברים ביום הולדת ? משהו כאן לא מובן... למרות שבד"כ האינטואיציה שלנו מוכחת כנכונה. בכל מקרה תשתדלי לא לקפוץ למסקנות קודם כל תרגעי(כמה שקשה לאמר לך זאת) אח"כ תשדלי לחשוב בהגיון.

sahr12

New member
אלו היו 2 דקות עם הפסיכולוגית..מיכל

חחחחחחחחחחחחחחחחח......שבי,שבי...... לפחות תאמיני במה שאת כותבת.....:) בקר אור... אם את שואלת אותי..היא קצת נסחפה בתחושות שלה.. אבל לא מתערב.

מיכל31

New member
סליחה חומד?????חחחחח

לא שואלת אותך... (ואם תקרא שוב זה בדיוק מה שכתבתי לה) אההההה ובוקר טוב.

sahr12

New member
ההבדל בנינו...

שאני מאמין במה שכתבתי....את רק משחקת אותה.....חחחחחחחחח איפה בעלך??הוא העדות החיה ....... יחי ההבדל הדק... אה מאמא דייאלי....

מיכל31

New member
מאיפה אתה יודע?

אפשר לחשוב שאתה היועץ הזוגי שלנו . ומה אתה רוצה ממני על הבוקר הא? בחיי גם זה שאני נושמת מרגיז אותך?

sahr12

New member
הגן המרוקקי מתפרץ??חחחח

אין צורך להיסחף....קחי לך תזמן...

נשית~37

New member
אין חכם כבעל נסיון...

לכי לפי צעדי הלב שלך....רק את יודעת מה טוב עבורך.

למעלה