נמצאה הסיבה לסכסוך

Gidi Shemer

New member
נמצאה הסיבה לסכסוך

אז התארחתי הערב לערב יין אצל חבורת חובבי יין. הרבה יין משובח (באמת הרבה ובאמת משובח). כצפוי, המנה העיקרית היתה דג, אבל שאלו מי לא אהב דגים והציעו קציצות במקום...... עם זאת, רק מכל הסלטים שלפני היה אפשר לשבוע ובכיף.
כצפוי, תוך כדי שירה בליווי גיטרות חובבים, החלו הדיונים על הצבע האדום, גם זה שמביא איתו טילים, וגם זה שמעורר שדים חבויים אצל הטובים באנשים. משם גלשה השיחה ל"למי מותר להפגין כשתותחים רועמים ולמי לא" (הקונצנזוס היה די רחב) ואז עברו לענייני יפי נפש, גיס חמישי ומי צריך ללכת לעזה.

אבל קצת אחרי שהרוחות להטו, ובגלל שאחי החליט שנמאס לו וניסה להבהיר לאנשים כיצד השיח שלהם נשמע, רק אז הובהר לי מה מקור הבעיה.
הבעיה, כפי שטען בחריפות, עורך דין לוהט וסמוק לחיים, תוך ביס מהדג ולגימת קברנה משובח, היא "השמאלנים הטבעונים".
משם לא נותר לנו אלא להמשיך את השירה, ולקנח בשיר "אני מבטיח לך ילדה שלי קטנה שזו תהיה המלחמה האחרונה".

אבל מה שכן, שווה היה לבוא עם המטוס האחרון לארץ
ולו בשביל צלחת המנגו והתאנים שאני מחסל כל ערב אחרי קטיף אצל החותנים.
שיהיה לכולנו שקט.

טוב שנמצאה הסיבה!

מקווה שתהיה לכם חופשה נעימה למרות המצב...

subatoi

New member
כבר באתי לכתוב בתדהמה:

"אתה רוצה לומר שהשיח הישראלי המחליא הגיע עד לקהילה הישראלית בארה"ב?!" ולהוסיף גם "
" אחד.
ואז הסתבר שאתה פה

אני חושב שהיחידות שיכולות להתעודד מהמצב הן הפרות והתרנגולות. הן תמשכנה להשחט בהמוניהן, אבל סוף השעבוד מתקרב. ניני-ניני-ניני-ניני-ניניהן אולי יהיו חופשיים, כיוון שהספינה שנקראת התרבות האנושית שוקעת (ייאי?) בהדרגה ובהתמדה.

Gidi Shemer

New member
אם אתה חושש שהשיח לא הגיע לארה"ב

ובענייני טבעונות עסקינן, אז אני מזמין אותך לחפש בפייסבוק את הטבעונית הרו-פודיסטית הנודעת שירלי בר (שמתגוררת בניו יורק) ולנסות לקרוא במשך שתי דקות שלמות את מה שהולך שם. אזהרה מראש- זה לא קל.

דיסקליימר, אין לי שום בעיות עם אנשי ימין, שמאל, ומרכז, בין אם הם טבעונים ובין אם הם לא. יש לי בעיה עם ... טוב, אתה כבר תקרא את הגיגי הגברת.

אומג! ודפ!

אבל תודה על דקה של צחוק
צחוק יפה לבריאות - הרופאים ממליצים לצחוק

Gidi Shemer

New member
לצחוק זה טוב

אני כבר מזמן לא מסוגל לצחוק מהדברים הללו. פעם הייתי כועס, היום אני רק עצוב.

תמיד ידעתי שאני הסיבה האמיתית

גם שמאלנית, גם טבעונית, גם אישה, ועוד פמיניסטית [השם ישמור, אבל גם אתאיסטית אז כנראה שלא אסתמך על זה
]. לא היה צריך בכלל לחפש את הסיבה מלכתחילה כשהיא כה גלויה מול עינייך הרואות.

vegetalien

New member
מסור דרישת שלום.

מעולם לא ידעתי שיש לי כוח כל כך רב בידיים. בסוף השב"כ באמת יבוא אלי באישון לילה. מפחיד לחיות פה (ולא בגלל הרקטות).

vegetalien

New member
ואם כבר, אז

מנהלות הפורום, חברות מואדמות ושאר גולשים קבועים ומסורים - אני מבקש להתנצל על הדלילות בתגובות שלי לאחרונה.
המצב הנפשי קצת רעוע בימים אלו (מסיבות אישיות בעיקר), ויחד עם גועל הנפש המילולי שפושה ברחבי הארץ (והפייסבוק, כולל במעוזים טבעוניים) - הסאה הוגדשה ומרצי ירד מאוד.
אז לא - לא נעלמתי מכאן. אני קורא את התגובות. אבל גם אם יש לי משהו לומר, קשה לי לכתוב יותר מדי לעת עתה. מבקש סליחה מכולם/ן ומקווה לימים טובים יותר לכול.

Gidi Shemer

New member
בן, נראה לי שרק שייק חלבה בבר קיימא

ירים את מצב רוחך....

אם הרמז לא היה ברור, אז..

l coyote l

New member
רחרחתי אפשרות למפגש עם גידי שמר?

יש אופציה למפגשון פורום על רקע הטילים אם כבר הזדמנת לשכונה?
אם לא למענם אז למען מצב הרוח של וג'טליאן

למעלה