נמצאה הכפפה!

Sea Urchin

New member
... או מי שקרא בכתבה מה היה יכול

למנוע מקרי מוות מיותרים או לצמצם משמעותית את הסיכוי שהם יקרו: כמו שמי שמטפל במעלית יקבל הסמכה נאותה, לא להימנע מלהפסיק פעולת מעלית בפיר סמוך, לשלוח שני אנשים כשצריך ולא להסתפק באחד ע"מ לחסוך בעלויות וכד'.

נמצאה הכפפה!

למי שזוכר את הסיפור הזה - במשך השבועות האחרונים לא מצאנו את הכפפה של השותפה שלי, שבסה"כ הורידה אותה בכניסה לבניין כדי לפתוח עם מפתח את דלת הכניסה הראשית, והמודעה שהיא תלתה נשארה שלי התייחסות. איש לא הרים את הכפפה - והבוקר מתברר שבאמת איש לא הרים אותה. הבוקר היא נמצאה בביקורת מעלית תקופתית של ועד הבית. מתברר שהכפפה נפלה בפתח המעלית ונתקעה בפנים - אבל לא השביתה את פעילות המעלית. השותפה שלי חזרה הבוקר ממילואים והלכה ישר לישון. כשהיא ישנה - צלצלה אשת ועד הבית באינטרקום ובישרה לנו שהכפפה נמצאה. עכשיו שותפתי התעוררה ושמחתי לשמח אותה. וזה עוד כשמחר יום-ההולדת שלה.

maybesure

New member
בחיי צריך לעשות על זה סרט

מתח "הכפפה מצלצלת פעמיים" העיקר שחזרה הביתה. לפחות לא עלתה ברגל הביתה - לקחה מעלית

אטיוד5

Active member
בדיוק בסוף השבוע הזה

קראתי באחד העיתונים שמקצוע טכנאי מעלית הוא המסוכן ביותר. מתוך כמה אלפים בודדים נמחצו/נפלו/נחבטו למוות 4-5 פועלים שכאלה. לידיעת השותפה.

תצחק, אבל

אחרי חודש בפיר של מעלית הכפפה עדיין כשירה לשימוש אדם. היא אומנם אמורה לעבור כביסה, אבל היא לא מלאה ביותר מדי לכלוך וגועל נפש, והיא נשארה שלמה. איך היא אמרה היום כשהיא קיבלה לידיה את הכפפה? זאת האיכות של כפפה מברצלונה ולא מהארץ

shellyland

New member
אני מקווה שלא החלטתם

בסופו-של-דבר לקנות לה כפפות ליומולדת.

למעלה