נמצאה האבידה!!!!!!!!!

עשית לי חשק להחזיר את העגיל שלי../images/Emo99.gif

אל תפחדי משום דבר..רק תקפידי לשים משחה ותהיי עדינה כשאת מתלבשת, מסתרקת או וואטאבר ושום דבר לא ייתלש(OMG). ואם אני זוכרת נכון, יש אפשרות לעשות חישוק בפעם הראשונה..זה לא משמעותי. (חוץ מזה שמוט קטנטן לטעמי הוא הכי יפה). הדקירה עצמה לא כואבת בכלל!

אני חושבת שאחרי ההחלמה.

שמחליפים לחישוק כבר לא צריכה להיות בעיה , אלא אם יש סימני דחיה.

זכוכיות

New member
מצטערת להיות המפחידה

אבל לי נשארה צלקת מכוערת מאוד בגבה, עוד מכיתה י"ב... כשנתלש לי הפירסינג...

לי נשארה צלקת.

ולא מדחיה או תלישה , סתם מזה שהחלטתי שלא בא לי על העגיל יותר.

זכוכיות

New member
אז...

את לא יודעת מה זה לדמם מהגבה כל הדרך הבית מבית הספר וללכלך את כל האוטובוס בדם

תאמיני לי...

שדיממתי ממקומות לא פחות נעימים ואני לא מדברת על מחזור, אני יודעת מה זה לדמם מהלשון מהאף ומהיליקס עם אינפקציה מטורפת. עברתי דיי הרבה עם הפירסינגים שלי.

מה קרה הבוקר דיויד ?

2 תמות ב2 תגובות ? די קשה לי עם זה . אתה יודע שאני בחור רגיש . :\

ילד ? ילד ?

הבחור בן 27 , נשוי , עם יותר ניסיון עם נשים ממני . חוץ מזה את ממש מצחיקולה , יש קטעים , תישארי

אבל למה תמות ? למה מוות כל הזמן ?

טוב , עכשיו אני קורא תמות בלילה , שזה עוד יותר מפחיד . האמת היא ? שהפעם הראשונה ששמעתי את המילה "תמות" במציאות (אולי זאת היתה גם הפעם האחרונה) . היתה ב22.6.2006 , כשהערתי על המערך ההגנתי של ברזיל נגד יפן (חשבתי שזה 4-2-4 כמו מספר הכביש) וזה שאמר לי את אותה מילה , היה הנהג\טרמפ שלי לקרית שלום (או נווה שלום). ש' בחור חביב חייל מאיזה עיר או כפר , בן 21. היו לי דימיונות שהוא קשור איכשהוא לתפוז. מעניין מה רשמתי על זה חודש+ בבלוג שלי על אותו יום ,והופעה . אם הזכרתי גם את זה בבלוג זכרונותי ... :\ . (יש עוד אנשים שקוראים את זה וזוכרים מה היה באותו יום ?)

למה אתה מערב את אשתי ../images/Emo46.gif .

אי אפשר להתכתב ב icq עם בחורות וירטואליות ? זה לא נחשב בגידה , כולה להתכתב , עם מישהי שאני מכיר יותר זמן ..

למעלה