נמעס לי

נמעס לי../images/Emo70.gif../images/Emo76.gif

נמעס לי מכל משקורה בפורום הוא יחבש חבל"ז
בואו נעשה הצבעה ונבחר את המנהל של הפורום
מי שהכי מתאים לזה.... ולא אחד שהוא יהיה כחול אלא אחד שינסה לסדר את הפורום ,יביא דברים מענינים לפורום ,משחקים,פעילויות וכ"ו
(וסורי שאני עצבנית אני חולה
אני מצוננת, משתעלת,כואב לי טיפה הגרון,ויש לי בחילה
) אז כל משרוצה ליהיות המנהלת/מנהל שלנו אז לעשות
ואז מבין כל אלה שרשמו חברי הפורום יבחרו אחד
ומי שיצבור הכי הרבה קולות יזכה ליהיות המנהל
אז אני מציעה את עצמי

justin love

New member
../images/Emo45.gifאני רוצה...

כולכם יודעים כמה שאני חולה על ג'סטין...השווה שלי המתוק שלי די אני מאוהבת...חחח.. אוקיי אז ככה כולכם נראה לי מכירים אותי אני ספיר...המעריצה המושבעת של ג'סטין... ומאמי את תיהיה בסדר את תבריאי מהר...dont worry... ג'סטין שלי.. ג'סטין שלי... ג'סטין שלי.... ג'סטין שלי..... חחח....

jenngirl

New member
נמנמ קודם כל תהיי בריאה../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

נמאס כותבים עם א'
הפורום באמת יבש, ותפוז לא עושים כלום(משום מה הוא גם השתגע, הוא שולח את אותו הודעות 324584654834 מיליון פעם
)
ני מסכימה שתהיי המנהלת
ני פשוט לא רוצה כי אין לי זמן, אז לי לא אכפת מי יהיה. אבל אמרתי שאין לי בעיה לארגן משחקים וזה...

תודע מאמי!../images/Emo76.gif

אמרתי לכם שאני חולה וכשאני חולה יש לי בעיות בכשל חחח
עוד פיפל? לא כולם חייבים להיתמודד אבל כולם חייבים לבחור... כי זה הפורום שלנו!!

justinet

New member
אני גם רוצה.....

וכבר לפני חודש השארתי להם מכתב.....אבל לא היה לי שני מנהלים מתפוז שימליצו עליי כי אני גוולשת רק בפורום הזה...אז לא הצליח לי.....ואני חולה על ג'סטין בדם...וזהו....אני אמורה לשכנע?? אם כן...אני לא אנסה חחחחח כי......לא יודעת חחחח אין לי מה לנסות לשכנע תחיטו לבד...לפי כל אחד מה שהוא רוצה....יש לי ניסיון בדברים אני מנהלת 2 פורומים...ומנהלת מישנית בפורום של ג'סטין בהייד פארק וזהו....צ'או.. גוד ביי.. ביי ביי... ביי ביי ביי....חחחחח

עוד אנשים?../images/Emo76.gif

וגם מי שמתמודד יכול לבחור כמובן.... הוא יכול לבחור את עצמו או מישהוא אחד אחר...

אהה לא לא לא../images/Emo76.gif

כל אחד יכול לבחור 2... את עצמו אם בא לו ועוד אחד.... היום מסתימת אפשרות הבחירה זה היום האחרון שאפשר להציע מועמדות.. מחר מתחילה ההגרלה!

justin love

New member
אז אני בוחרת ב...

בי כמובן חחח .... ועוד אחד???? אני לא יכולה לבחור ביניכם ..............אתן כל כך מתוקות איך אפשר שניכן...חברות שלי....
אני לא יכולה לבחור סורי...

justinet

New member
תבחרי בעוד אחד.....אני מבטיחה לך

שאני....הוא מישהו אחר לא יפגע...

justin love

New member
אממממ....תראו..

אני בוחרת בבב... רגע רגע רגע למה רק אני בוחרת????לא פייר.... בנתיים אני רואה שרק אני בוחרת.... :-):

jenngirl

New member
תשמעו יש לי רעיון:

אפשר שיהיו שני מנהלות ני אוהבת את כוווולכן
אז ני לא יכולה להגיד רק על אחת שני רוצה שהיא תהיה מנהלת
נו רואות
אפילו ג'סטין מסכים פה בתמונה שיהיו 2 מנהלות

למעלה