נמסיס

slarti

New member
נמסיס

אתמול ראיתי את נמסיס בפעם הראשונה (כן, אני יודע זה וידוי קשה... שראיתי סרט של סטאר טרק פעם ראשונה איזה שנתיים אחרי שהוא יצא.. אבל אתם יודעים.. קורה..) בקיצור, מעניין אותי מה דעתכם עליו? כי לדעתי הוא היה די נורא.

MaceWindu

New member
נורא? נוראאא?? נוראאאא?????

היה איום ונורא! בושה! בושה וחרפה! בושה וכלימה! הוא היה פשוט זוועה!!!! מה זה הקישקוש הזה? ראיתי היום 4 פעמים.. בשביל דבר אחד.. האנטרפריז..
הקיצר.. סרט נוראי!!!!!!!!! אין לי מילים אחרות..

I א י י ל I

New member
אני ראיתי אותו רק בשביל דבר אחד -

אדמיראל ג'ינווי! הצוות של הדור הבא הוא זה שגורם לסידרה ולסרטים להיות נורא, חוץ מ"המפגש" שיצא להם איכשהו טוב (אם זה היה הצוות של וויאגר זה היה מדהים), אני מקווה שיעשו סרט על האנטרפרייז או הוויאג'ר, זה הכל תלוי בצוות.

slarti

New member
דווקא את הסדרה ממש אהבתי

אם כי את וויאג'ר אולי אפילו עוד יותר :) וויאג'ר סדרה מעולה.

I א י י ל I

New member
בהחלט סידרה מעולה,

מת על הצוות של וויאגר, למרות שניליקס קצת מעצבן אותי לפעמים. אבל אנטרפרייז טובה כמו וויאגר, אתה אוהב גם אנטרפרייז? (-הפרקים מהעונה ה-4 אפילו עולים על אלה של וויאגר, ולא לדבר על הצוות המעולה כשסקוט בקולה כקפטן!)

MaceWindu

New member
וויאג'ר זה הדבר..

אני מת על זה..! אהבתי את הסיום, עם כל ספינות הצי.. אם חושבים על זה.. גם ג'ינווי הייתה סיבה לראות את הסרט..

I א י י ל I

New member
תן לי לנחש...

הדור הבא? חלל עמוק? אה.. הסידרה משנות ה-60 איך שלא קוראים לה!

DaHunter

New member
קראו לה 'מסע בין כוכבים'! אהמ!

ואתם,.... כולכם.... *מתפרץ בבכי תמרורים*

itstzar

New member
לא צריך לנחש, אף פעם לא הסתרתי

את החיבה שלי לדור הבא, אבל כמו שאמרתי, כל אחד והסטייה שלו, ומה שיפה בסטאר טרק, שיש מקום לכולם

Chakotay

New member
לעזאזאל בן אדם!!!

וויאג'ר להשוות לדור הבא או למקורית!!! כמה שוויאג'ר נחמדה מאוד, היא לא ברמה של הדור הבא ושל המקורית! וכמעט כל הפורום יסכים איתי!! ובדור הבא והמקורית יש צוות כל כך תותח, הרבה יותר אהוב עליי מהצוות של וויאג'ר, ובדור הבא יש את פיקארד שהוא הקפטן הטוב ביותר !!! וזה לא רק דעתי, אני חושב שהוא הקפטן האהוב על רוב הפורום... וגם הקאסט המדהים של Ds9 שם בכיס שלו את וויאג'ר ואנטרפרייז!! פאק!

I א י י ל I

New member
"take it EASY "Chakotay

זה בסך הכל דיון לא מזיק, כל אחד אוהב איזו סידרה שהוא אוהב, כל אחד וסטייתו כמו שאמר זה מעליך. אבל אני לא סובל את הבריטי הזה והיועצת הבריטית שלו, אנטרפרייז RULES!! חח סתם, אבל באמת קח את זה בקלות יותר. by the way לא אמרתי שום דבר רע על הצוות של חלל עמוק 7, העלילה דפוקה בגלל: 1)תחנה שעומדת במקום - אין "seek out new worlds and new life" או משהו כזה... 2)עלילה דפוקה שמתמשכת על פני סידרה שלמה.. 3)היה לי עוד משהו שכחתי עוד מעט אגיד לך... (באמת..)

[TNT]

New member
וואלה זה רעיו גדול לסדרה

חלל עמוק 7
ובקשר למה שאמרת |סוקל אותך בענבים|

I א י י ל I

New member
שכחתי עד היום שיש לזה מספר חח

ההוא מעליך הזכיר לי ועדיין התבלבלתי anyway הייתי רואה את זה לפני כמה שנים בחינוכית 23 בצהוריים אם יצא לי (או זה או משהו מפגר בערוץ 2), אבל בגדול מה שאני אוהב בסדרות מדע בידיוני זה החקר של החלל והחיים של בני האדם בחלל, הקונספט העתידני הזה מתגשם באופן מעולה בסטאר טראק בנוסף אני אוהב גם אקשן בן-חללי משובח מה שמספקות וויאג'ר ואנטרפרייז וגם השחקנים מעולים לדעתי.

itstzar

New member
חיים של בני אדם בחלל, בתחנת חלל?

לא הגיוני הקונספט הזה מה?
שלא לדבר על אקשן בין חללי וקרבות חלל, שלא לדבר על מלחמות זה גם בכלל לא היה בחלל עמוק 9
רואים שלא אהבתי את וויאג'ר מה

I א י י ל I

New member
מה שאני זוכר מDS9

זה שיעמום ולא העמקתי בסידרה.. אם הייתה מלחמה מעניינת כנארה שפיספסתי.. או שחכתי

itstzar

New member
כולה שתי עונות אחרונות, אל תדאג,

תיכף משה יבוא וירביץ בך תורה

למעלה