נמסטה, רם-רם, סיטה רם !

aviron

New member
נמסטה, רם-רם, סיטה רם !

עיר ורודה, פרות בכביש, שיווה, חזירים נוברים באשפה, וישנו, הארי-קרישנה, סאדו, קופים, קבצנים, ארמונות, רעש, מהרג'ות, גנדי, עוגות-אנרגיה-שזה- חרה-של-פרות (איך האנרגיה שלך היום? חרה!), אשרם, שנטי-שנטי, ב-א-ל-ג-ן, הודו. אהלן! "סוגר" חודש בתת-היבשת, נשאר עוד חודש וחצי. מסתובב שבועי במשולש דלהי-ג'איפור-אגרה. כעת בג'איפור, ואפילו מצאתי אינטרנט! הודו: צריך להתרגל, צריך לעכל. שונה, מרתק, צפוף, מרגיע ומעצבן. מזג-אויר מעולה, זיהום-אויר יותר אפילו מחיפה... להתראות, ותודה למקלדת הוירטואלית בעברית של קהילות תפוז.

Yo-man

New member
נמסקר וַאיסַפּ

איזה כיף לך !!!!!!!!!!!!! היית כבר במבצר הנמר ? אמבר (הפילים האהובים שלך מחכים שם, אתה יודע). מלון המטיילים Ever Green שזכה בכינוי הגנאי Never Clean ? בארמון הרוחות בטוח ביקרת, אבל את מצפה הכוכבים המוזר שמאחוריו ראית ? אח, איזה מקום מענג. כשיהיה לך זמן תן קצת חוויות. ואם אתה צריך עזרה שם - אני פנוי להובלה.

gilbardi

New member
נמסטה

היי היי לאווירון ואני כשיום אחד נמאסו עלי עשרות הרוכלים , והחום והכהתרוצצויות עליתי לאוטובוס , קדתי לנהג עם חיוך ואמרתי לו נמאסת .... איזו חיוך וקידה קיבלתי בתגובה ... היה כדאי . ולמי שלא מכיר ...2 תמונות רלוונטיות ... מצטער על איכות התמונה זה צילום של צילום . ואגב נכנסנו לבית מלון מפואר ... למסעדה ... הציגו בפנינו מלצר מבוגר שש לבשר לנו שהוא הגיש ארוחה למלכת אנגליה ... נו שאני לא אזמין אצלו סנדוויץ ?

aviron

New member
שבוע טוב מאגרה

על הפילים באמבר רכבתי פעם אחת, יתר הפעמים בג'יפ... בטח שראיתי את מצפה הכוכבים שניבנה ע"י המהרג'ה ג'אי סינג השני... כעת באגרה, לאחר צפייה בשריפת מתים על גדת נהר היאמונה. ותודה לתפוז בעבור המקלדת הוירטואלית בעברית.

למעלה