נמנמ

davlav

New member
נמנמ

אני צריך להכניס סאונד כזה של מוניטור קוצב לב... יו קנוו? [כזה ביפ ביפ ביפ בייייייייייפ] משו כזה.. איך אני עושה את זה? טודע

GADI2203

New member
הולך לבית חולים....

אבל בשעה שאף אחד לא רואה אותך וכולם ישנים! ,אל תשכח לקחת מקליט . אתה נכנס למחלקת קרדיולוגיה לאיזה חולה שבדיוק עשו לו השתלת לב ואתה מקליט את המוניטור שעושה ביפ ביפ ואם אתה רוצה סאונד שהוא לא ביפ והוא ביפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ אחד ארוך אתה פשוט מנתק את החולה שעשו לו השתלה מהמכשיר החייאה,תקליט ותברח!

davlav

New member
אתה בחור משעשע

אבל לדעתי התשובה הייתה יותר עצובה מהשאלה

GADI2203

New member
אח שלי....

תפתח קצת את החשיבה שלך! יש הרבה מכשירי אפקטים והרבה PLUGINS שעושים איתם דברים יותר מסובכים מסאונד של קוצב לב . אין לזה הסבר תיקח ככה ותוסיף ככה ....... פשוט תנסה לבד.

כל פלאג שתרצה

שים אותו על פרמטר גל SQUARE תשחק טיפה בתדרים תוריד את הנמוכים תדגיש את הגבוהים והאמצעיים והרי לך קוצב לב

GADI2203

New member
שי!

בכל ה TRILOGY אני לא מוצא באסליין שמתאים לי ,אתה יודע מה אני אוהב. אתה יכול לעזור לי בזה?

VB TAO SCORPION

זה התשובה לכל מי שעוסק בטראנס ומחפש בס אבל אנשים לא מבינים גדי אני הבאי לך פאצ שכולם משתמשים בו זאת לא בעייה להגיע למה שאתה רוצה עם קצת אי קיו תאמין לי

alt loc

New member
gadi....1234 הופה הופה מה נשמע

אח שלי יש vst שנקרא Audiorealism-BassLine מכשיר די פשוט שנותן פשוט בייס לפנים (והרבה יגידו לך ש הוא מזייף קצת) הוא קצת נמוך אבל עם קומפרסייה נכונה אפשר לעשות אגדות

GADI2203

New member
אני יודע להוציא אחלה באסליין

אבל פשוט התקנתי את הטרילוג'י ומכל המיבחר העצום אני לא מוצא באסליין

kundara

New member
הבן אדם מדבר על צפצופים לעזאזל

מה אתם מביאים לו פלאגין לבייס ליין?????

GADI2203

New member
נראה לי שהמישטרה כבר תפסה אותו

מנתק למישהו את המכשיר החייאה ומקליט את הקוצב לב

krypto

New member
חחחחח, גדי אתה בטירוף היום

יסלח לי קונדרה על הצטרפותי לתדרי הסאבים בשרשור של צפצופי קוצבים. אבל, משהו קטן לגבי הטרילוג'י אני מכיר את החיפוש הזה של השעות כדי למצוא סאונד אחד שאיכשהו יתאים. לפי מיטב נסיוני המכשיר הזה מצוין כתחליף לבאסיסט במקרה חירום ויעבוד טוב בהרבה סגנונות מוסיקה, אבל הוא לא מכשיר לטראנס. Audio realism נוח מאד כי הוא קל לתפעול, התוצאה לא רעה וקרובה למה שהאוזן מחפשת אבל אם תפתח טראק של אחד היוצרים הגדולים בערוץ Audio בשביל reference תראה שזה עדיין דרדלה. קח איזה שהוא סינטי אנלוגי עם סאונד גדול ובריא, כמו Z3ta+ או אחר באותה רמה ופשוט תחקור אותו למוות. הגעתי עליו לשלושה פרסטים של באס רוצח שנשמעים כמו שילוב של בס בסגנון של Rajaram יחד עם בס דוקר כזה כמו של Melicia . זאת היתה עבודת פרך אבל שאני מקשיב לתוצאות אני מחייך.

alt loc

New member
אחי !

קח איזה מכשיר שאתה רוצה פתח עליו קומפרסור וe.q של voxsengo קצת נגיעת בסאונד והוא נותן נפח לאיזה בייס שלא תתן

krypto

New member
אתה טועה ברמות שאתה כנראה לא

יכול לדמיין, אחי. אחרת לא היית אומר דבר כזה בכל כך הרבה ביטחון. קומפרסור זה הדבר האחרון ואני מדגיש - ה א ח ר ו ן שהייתי פותח כדי לקבל סאונד בייס ליין ברמה גבוהה מסינטי אנלוגי. בשלב המיקס אולי אני אפתח עליו קצת כדי לקבל תחושת אחידות מול הקיק ובמידה ואני אעשה את זה, בטוח שזה לא יהיה voxengo. אם אתה מרגיש צורך לפתוח קומפרסור על תפקיד באס של טראנס זה אומר ש ה source שלך לא מספיק טוב. סליחה על הנחרצות שלי אבל חקרתי את הנושא המסויים הזה לעומק כל כך הרבה זמן וניסיתי כמויות אינסופיות של קומבינות שכללו שלושה וארבעה קומפרסורים EQ פילטרים תפקיד באס שרץ משלושה ערוצים במיקס מ VSTi שונים ואם אני אמשיך לפרט ייגמר פה המקום. הלואי שזה היה כל כך פשוט.

למעלה