נמנמ..אנ'לא יודעת
אם זה קשור לפורומ הזה.. אבל בכל מקרה.. ~ טוב, אז ככה.. דיס איז מאיי פאקינג לייף: ככה, אני בת 14 עוד חודש, כיתה ח'- ראשון לציון. יש לי ידיד ( שנקרא לו לצורך העניין- ש'), בכיתה ט'.. יש לו חבר בן 18..ולצורך עניין נקרא לו א'.. א' לא גר בעיר שלי, אלא גר בערך 3 שעות נסיעה ממני. <אם זה מעניין אותכם, הכרתי אותם דרך מישוּ מהשכבה שלי, סיפור ארוך.> א' אתמול הגיע לעיר.. לישון אצל קרובי משפחה שלו.. שבמקרה.. גרים בניין לידי. ניפגשתי איתו ועם עוד 2 חברות שלי והלכנו לקניון.. סתם הסתובבנו וביזבזתי לו כסף
זה עוד בסדר.. היום הם גם רצו להיפגש..( ש' ו-א ') תיכננו הכל, שבערב סתם ניפגש נירד למטה ונדבר או משו.. בקיצוּר, דיברנו בטלפון, קבענו כמה דברים.. אבל לא קבענו שעה הם צילצלו אצלי בערך ב-21:00 ואמרתי להם שאני עדיין לא התקלחתי ולא כלום. אז הם אמרו שהם יבואו ב-21:30 טוב.. בינתיים לא התארגנתי וכבר 9 וחצי.. והם צילצלו באינטרקום.. דיברתי עם א' והוא אמר לי ש-ש' עולה אליי.. לא ממש רציתי שהוא יעלה.. כי אמרתי להם שאני יורדת.. אז בישביל מה לעלות ? זה לא ממש יגרום לי ללכת יותר מהר. בקיצור הוא עלה ואחותי וחבר שלה ראו אותו ולא הבינו מי זה.. טוב, הם ירדו למטה במעלית ולמטה חיכה א'.. אחותי ראתה את א'- קיבלה הלם. כאילו- מה בנאדם בגיל כזה עושה פה ?! וכך זה היה:
:"אתה מחכה לדניאל?"
:" אממ.. כן"
:" בן כמה אתה?!"
:" 18.."
"
" והיא עלתה למעלה..(ההורים שלי=
) בבית:
:" הוא בן 18!!!!!!!!!!!!!!!!!
"
:" מההההההההה
" ואז הם באו לצעוק עליי שאנ'לא יוצאת מהבית..חח ואז חברה
שלי באה אליי וסתם דיברנו.. ואז אמא שלי באה:
: "את מכירה את ההוא בן ה-18
"
: "כן.. "
: "מה יש לבן 18 לעשות עם בת 14
"
: "מהההההה, כמו שאני מדברת עם ילדים בגיל שלי, אני מדברת גם איתו.. מה הקטע.. זה רק אומר שאני יותר בוגרת כשאני מסתדרת עם ילדים יותר גדולים ממני.."
: "אבל את יודעת מה הצרכים של ילדים בגילו
"
: "זה לא שאני חברה שלו, ואני מספקת לו ת'צרכים! גם אם הוא דורש ממני ת'צרכים שלו(והוא לא..) זה לא אומר שאני אמלא אחר הצרכים שלו.."
: "זה לא נראה לי כל הקטע הזה
"
: "מה אני יעשה לך.. ביי." ~שתיקה~
: "אל תדברי אליי ככה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"
: "OK"
: "ואת לא יוצאת מהבית עד הודעה חדשה"
: "מהההההההה!!!!!!!
, טוב ביי!!!!!!!!" איזה מעצבנים הם!!!!!!!!! מה אתם חושבים, ומה לעשות איתם
אם זה קשור לפורומ הזה.. אבל בכל מקרה.. ~ טוב, אז ככה.. דיס איז מאיי פאקינג לייף: ככה, אני בת 14 עוד חודש, כיתה ח'- ראשון לציון. יש לי ידיד ( שנקרא לו לצורך העניין- ש'), בכיתה ט'.. יש לו חבר בן 18..ולצורך עניין נקרא לו א'.. א' לא גר בעיר שלי, אלא גר בערך 3 שעות נסיעה ממני. <אם זה מעניין אותכם, הכרתי אותם דרך מישוּ מהשכבה שלי, סיפור ארוך.> א' אתמול הגיע לעיר.. לישון אצל קרובי משפחה שלו.. שבמקרה.. גרים בניין לידי. ניפגשתי איתו ועם עוד 2 חברות שלי והלכנו לקניון.. סתם הסתובבנו וביזבזתי לו כסף