נמנמ..אנ'לא יודעת

PinkGirl

New member
נמנמ..אנ'לא יודעת

אם זה קשור לפורומ הזה.. אבל בכל מקרה.. ~ טוב, אז ככה.. דיס איז מאיי פאקינג לייף: ככה, אני בת 14 עוד חודש, כיתה ח'- ראשון לציון. יש לי ידיד ( שנקרא לו לצורך העניין- ש'), בכיתה ט'.. יש לו חבר בן 18..ולצורך עניין נקרא לו א'.. א' לא גר בעיר שלי, אלא גר בערך 3 שעות נסיעה ממני. <אם זה מעניין אותכם, הכרתי אותם דרך מישוּ מהשכבה שלי, סיפור ארוך.> א' אתמול הגיע לעיר.. לישון אצל קרובי משפחה שלו.. שבמקרה.. גרים בניין לידי. ניפגשתי איתו ועם עוד 2 חברות שלי והלכנו לקניון.. סתם הסתובבנו וביזבזתי לו כסף
זה עוד בסדר.. היום הם גם רצו להיפגש..( ש' ו-א ') תיכננו הכל, שבערב סתם ניפגש נירד למטה ונדבר או משו.. בקיצוּר, דיברנו בטלפון, קבענו כמה דברים.. אבל לא קבענו שעה הם צילצלו אצלי בערך ב-21:00 ואמרתי להם שאני עדיין לא התקלחתי ולא כלום. אז הם אמרו שהם יבואו ב-21:30 טוב.. בינתיים לא התארגנתי וכבר 9 וחצי.. והם צילצלו באינטרקום.. דיברתי עם א' והוא אמר לי ש-ש' עולה אליי.. לא ממש רציתי שהוא יעלה.. כי אמרתי להם שאני יורדת.. אז בישביל מה לעלות ? זה לא ממש יגרום לי ללכת יותר מהר. בקיצור הוא עלה ואחותי וחבר שלה ראו אותו ולא הבינו מי זה.. טוב, הם ירדו למטה במעלית ולמטה חיכה א'.. אחותי ראתה את א'- קיבלה הלם. כאילו- מה בנאדם בגיל כזה עושה פה ?! וכך זה היה:
:"אתה מחכה לדניאל?"
:" אממ.. כן"
:" בן כמה אתה?!"
:" 18.."
"
" והיא עלתה למעלה..(ההורים שלי=
) בבית:
:" הוא בן 18!!!!!!!!!!!!!!!!!
"
:" מההההההההה
" ואז הם באו לצעוק עליי שאנ'לא יוצאת מהבית..חח ואז חברה
שלי באה אליי וסתם דיברנו.. ואז אמא שלי באה:
: "את מכירה את ההוא בן ה-18
"
: "כן.. "
: "מה יש לבן 18 לעשות עם בת 14
"
: "מהההההה, כמו שאני מדברת עם ילדים בגיל שלי, אני מדברת גם איתו.. מה הקטע.. זה רק אומר שאני יותר בוגרת כשאני מסתדרת עם ילדים יותר גדולים ממני.."
: "אבל את יודעת מה הצרכים של ילדים בגילו
"
: "זה לא שאני חברה שלו, ואני מספקת לו ת'צרכים! גם אם הוא דורש ממני ת'צרכים שלו(והוא לא..) זה לא אומר שאני אמלא אחר הצרכים שלו.."
: "זה לא נראה לי כל הקטע הזה
"
: "מה אני יעשה לך.. ביי." ~שתיקה~
: "אל תדברי אליי ככה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"
: "OK"
: "ואת לא יוצאת מהבית עד הודעה חדשה"
: "מהההההההה!!!!!!!
, טוב ביי!!!!!!!!" איזה מעצבנים הם!!!!!!!!! מה אתם חושבים, ומה לעשות איתם

אמממממ

אני די מכירה את זה.. יש לי חברה שיצאה והתנשקה עם מישהו בן 19 ומזההההה נלחצתי.. אבל אחרי שנרגעתי טיפה (הייתי די עצבנית עליה) קלטתי שהיא ממש לא תעשה איתו סקס, כי אני מכירה אותה!! אבל כולה הורים שלך דואגים לך והם ירגעו עוד מעט.. DONT WORRY BE HAPPY

Queeny

New member
../images/Emo15.gif

כן, הם מעצבנים, אבל צודקים ב100 אחוז! מה יש לילדה בת 14 לעשות עם מישהו בן 18?!?!?!? מובן לי שאת לא תעשי איתו שום דבר אבל הם פשוט דואגים לך...

Angelred

New member
שלום

שלום לך עצתי היא כזאת תסבירי להורים שלך שאין לך כלום איתו ושהם צריכים לבטוח בך ותתני לזה קצת זמן הם ירגעו

למעלה